Skoften.net Skoften.net

Timeline

De vraag die elke debiel goed beantwoordt

Een klein raadseltje die elke debiel, die enigszins hersens in z’n kop heeft, goed zou moeten kunnen beantwoorden. Zo niet, dan zit er maar één ding op: terug naar school.

Scooterrace verandert in een massale bokswedstrijd

Dat er überhaupt racewedstrijden voor scooters zijn is al best wonderlijk te noemen, maar blijkbaar zit er ook een verrassingselement in waarbij de deelnemers naar verloop van tijd massaal met elkaar op de vuist gaan. Wanneer is de volgende...

Skoften ook op Instagram te vinden

Het is niet dat we fan zijn van al die verschillende netwerken, maar je moet wat. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zullen we maar denken. Dus mocht je ons willen volgen op Instagram, dan kun je dat bij dezen doen. Gewoon omdat het kan.

Zondagochtend tip van de week: dronken boksen in de woonkamer

Als je nog lekker in die roes van gisteravond zit dan is een potje blind boksen op de zondagochtend dé manier om weer een beetje te ontnuchteren.

Filmtip: Midnight Meat Train (2008)

We hoeven je het concept niet meer uit te leggen toch? Drie films, jij kiest er een, zet je scherm op fullscreen en klaar. Zorg wel dat er genoeg bier koudstaat, maar dat lijkt ons logisch. Als eerste hebben we vanavond The Midnight Meat Train...

Hoe de wereld van 170 miljoen mensen naar 7,3 miljard groeide

De mensheid heeft de wereld veroverd. We zijn op iedere uithoek, onder ieder klimaat te vinden. Bovenstaande video illustreert hoe gewelddadig die groei is geweest en hoe de mensheid zich verspreidde en vermenigvuldigde in de afgelopen 2.000 jaar.

Quiz: hoeveel artiesten herken jij aan hun echte naam?

Chiel Ottink, Frederik Morsink en Rob Zieltjens, namen die je niet direct bekend in de oren zullen klinken. Toch gaan er BN’ers achter schuil, en ook in de rest van de wereld hebben artiesten er een handje van om zichzelf een stoerdere naam aan te...

Maxim Hartman ontmoet FC Utrecht-speler Yassin Ayoub

Best knap hoe je met een aantal simpele vragen een standaard interview ineens een stuk ongemakkelijker kan laten verlopen.

Deze dronerace doet denken aan een heuse Star Wars-scène

Nou is de vergelijking met Star Wars enigszins uit de lucht gegrepen aangezien er hier nog nooit één film de revue heeft gepasseerd, maar toch heeft deze spectaculaire drone-race er iets van weg.

Religekkies voeren paringsdans voor hotellobby uit

Nogmaals het bewijs dat je toch ergens een klap van de molen moet hebben gekregen om op deze manier voor Hem uit je naad te gaan. Of zijn wij gewoon de gekkies?

Scooterrijder wordt door vrachtwagen aangereden en 10 meter over het asfalt meegesleurd

Mocht je ooit nog in de hachelijke situatie terechtkomen dat je door een vrachtwagen dreigt aangereden te worden dan weet je bij dezen wat je te doen staan: laat jezelf op de grond vallen en ontspan. Grote kans dat je het overleeft, al bieden we...

Highres demonen afslachten in de nieuwe Doom-game

Oldsk00l-gamers kunnen zich de originele Doom nog wel herinneren. Ongekend gewelddadig, waanzinnige graphics en de game nam een whopping ELF MEGABYTE in beslag. Best heftig voor een tijd waarin harde schijven van 40 tot 100 mb gemeengoed waren....

Fastfood / overheerlijke websnacks om te smikkelen

  • Arif heeft ook weinig succes als vrachtwagenchauffeur
  • Russische WTF-weervrouw
  • Massie demonstreert zijn losse heupjes
  • “Geniet je een beetje van je kebab?”
  • Jan Slagter kan er nog steeds niet om lachen
fastfood kanaal

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.
  • Uitzendinggemist: Breek de Week jaarcompilatie 2015
  • Breek de Week jaarcompilatie 2015
  • Breek de Week (20)
  • Breek de Week (19)
sloopservices
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.