Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Gewoon even twee Russische roadragefilmpjes

Geen enkele vorm van context helaas, maar ach, het is Rusland en in Rusland doet context er niet toe. Het is gelukkig wel overduidelijk dat deze heren ruzie hebben.

Waarom niet even slapen als je auto toch vanzelf rijdt?

Tesla’s kunnen inmiddels al praktisch zelf rijden. Je zet wat instellingen aan, de auto neemt de besturing over en als je echt wil, kun eigenlijk gewoon gaan slapen. Deze man doet dan ook maar gewoon. Even aansterken voordat de werkdag weer...

Dronken mafkees zoekt ruzie met zijn eigen spiegelbeeld

Je bent vast al eens heel erg dronken geweest. Ook ongetwijfeld wel eens zo apezat dat je de volgende ochtend niet meer wist wat je de avond ervoor gedaan had. Toch ben je vast nooit zo hopeloos van de wereld geweest dat je ruzie zocht met je eigen...

WTF-pics (81)

Soms heb je gewoon geen enkel idee waar je naar aan het kijken bent. Dat geldt zeker in het geval van onze WTF-pics, de gallery die je WTF-niveau weer eens fijn opkrikt. Altijd weer genieten.

Michael “Venom” Page: de grootste showman in de MMA

Het is een geval apart. Deze Michael Page is niet alleen aanwezig om te vechten. Hij wil ook zijn publiek vermaken en dat doet ie met verve. Zo is MMA nog gaver om naar te kijken, want alleen je tegenstander knock out meppen is zó 2014…

Drone Star Wars: de ultieme POV-video voor Star Wars-fans

Elke fan van Star Wars heeft zich ongetwijfeld wel eens ingebeeld hoe het zou zijn om te kunnen vliegen, en dankzij de drones van tegenwoordig is dat gevoel aardig goed benaderen!

Picdump (780)

Psychedelische paddenstoelen hebben een antidepressieve werking. Een kleine wekelijkse dosis geeft merkbare resultaten. Hoppa, allemaal aan de paddo’s en dan tegelijkertijd even de picdump checken voor de extra grote WTF-ervaring.

Uit de oude doos: “Ik heb met 80 miljoen mensen gevochten”

“Ik wil niet veel zeggen, maar ik zweer het je: ik heb met 80 miljoen mensen gevochten. Dus ik wil niet veel zeggen, maar jou kan ik ook makkelijk aan hoor!” De meeste schattige video die je deze week zult zien.

Onderschat nooit het vermogen van een Porsche

Dat je er een kunt betalen betekent niet dat je er ook in kunt rijden…

Natuurtijd: Tijgerhaaien snacken van dode bultrug

Dit verwacht je toch niet tegen te komen als je even een middagje gaat vissen. Een groep volwassen tijgerhaaien gaan los op het karkas van een bultrug en deze mensen hebben het allemaal van dichtbij mogen aanschouwen.

Youtuber prankt zijn licht ontvlambare pa op weg naar meeting

Deze kerel is beheerder van het youtubekanaal ANGRYDAD. Zijn vader wordt om het minste of geringste pissig en daar maakt deze youtuber dankbaar gebruik van. Deze keer was het tijd om eens een bordje achterop de auto te hangen! HONK IF YOU’RE...

Poll

Welke sport kijkt de Skoft het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.