Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Docutijd: The smartest bird in the world

De uil is dus zeker niet de slimste vogel op aarde. Al die sprookjes en tekenfilms waar de uil het “wijze” dier is kunnen herschreven worden. De kraai hoort namelijk die positie te hebben.

Als je in Rusland illegaal downloadt komen ze je gewoon halen

In Nederland komt bij overlast vaak eerst een wijkagent poolshoogte nemen, maar in Rusland ben je nergens veilig. Of het nu om een container die te lang aan de straat staat, muziekoverlast of het illegaal downloaden van wat hitjes gaat, de Russische...

Meneer voert even zijn bevriende zeeslang

Mensen hebben connecties met de meest vreemde dieren en deze man heeft ook nogal een bijzondere vriend. Hij komt namelijk even zijn mattie de zeeslang voeren.

Danny bedelt een tripje naar Jamaica bij elkaar

Danny wil graag naar Jamaica om daar het graf van zijn held Bob Marley te bezoeken. Zijn vliegticket heeft hij al gekregen, nu heeft hij alleen nog een zakcentje nodig voor een cocktailtje en een hapje eten. Of wij, als lieve mensen, deze jongen met...

Treinsurfende batgirl heeft meer ballen dan jij

Kobzarro is een Russische daredevil die aan treinsurfen doet. Haar favoriete plek op de trein is op een radio-antenne. Ze heeft een prima gezegde; a person who will fall will never ride again. Daar heeft ze vast een punt.

De starter pack-types die je elke dag voorbij zien komen

De “Starter Pack”-trend die enkele jaren geleden is overgewaaid uit Amerika kom je nog dagelijks op social media tegen. Logisch ook, want dit soort types zijn altijd perfect omschreven aan de hand van hun kleding zonder dat ze het waarschijnlijk...

De ‘Wilhelmschreeuw’; het geluidseffect dat je in allerlei films terughoort

De Wilhelmschreeuw is een inside joke tussen geluidstechnici van films. Geluidstechnicus Ben Burtt (bekend van onder andere Star Wars 1977) maakte het fragment bekend en vanaf dat moment kun je het geluid in allerlei films terughoren. Wedden dat je...

De reden dat je zo godsgruwelijk veel voor een blikje Red Bull betaalt

Red Bull, het adverstisingbureau dat ook af en toe een blikje energiedrank maakt, laat maar weer eens blijken dat er behoorlijk wat zaken lopen buiten het drankje om. Jaarlijks ontwerpen, produceren en inspecteren ze meer dan een miljoen Formule 1...

How its made: kipnuggets

Ze zijn al jaren onderwerp van idiote geruchten. De beroemde kipnuggets van McDonalds. Maar hoe worden ze nu eigenlijk gemaakt? We krijgen eindelijk het antwoord.

Game: Soccer champ

Soccer champ is een simpel en uitdagend spelletje dat je zowel singleplayer als met vrienden kunt spelen. Je verdient munten door wedstrijden te winnen die je vervolgens kunt inwisselen voor nieuwe teams en formaties. Wie wil er nou 60 euro betalen...

5-jarig kind leert zijn vader hoe hij een goede indruk op vrouwen maakt

Kijk pap, je zet ‘m op de handrem, drukt het gaspedaal dwars door de bodem en je laat de handrem los. Wacht, anders doe ik het wel even voor.

Stuiterkind op trampoline krijgt een gratis lesje natuurkunde

Best indrukwekkend hoor, die 83 front- en backflips, maar als je de volgende keer nou gewoon in de kooi blijft dan scheelt het je moeder weer een ritje naar de tandarts.

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Flikker alles maar van je af, want het officiële startsein van het weekend is gegeven! Wil jij jezelf terugzien? Stuur je video via WhatsApp naar 06 - 28 28 69 21!

Franse Apple-hater slaat complete Apple Store kort en klein

Applefanboys zijn de meest hardnekkige fanboys die er zijn. Naast de Supreme-knulletjes dan. Blijkbaar zijn Apple-haters echter net zo fanatiek als de fans.

Picdump (873)

In de zin ‘ik gaf z’n quasi sexy vrouw acht bedlampjes’ komen alle letters van het alfabet voor. In het woord picdump niet, maar die zin levert dan ook geen leuke plaatjes. Een picdump wel.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.