Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Picdump (850)

Deze week was het 120 jaar geleden dat de kortste oorlog ooit plaatsvond: die tussen Engeland en Zanzibar (duur: 38 minuten). Wat nog sneller kan is het checken van de nieuwe picdump!

Russische jeugd zorgt voor verkeersoponthoud met een mild meningsverschilletje

“Op de N1 heeft u 20 minuten vertraging door vechtende jeugd op de linkerrijbaan. Probeer ze met lichtsignalen te kalmeren en blijf vooral filmen.”

Blijkbaar is middeleeuws vechten echt nog een ding

Dit is dus echt een sport. Harnas aan, zwaard in de hand en gewoon genadeloos op elkaar inbeuken. Dat alles naturlijk wel onder de begeleiding van een scheidsrechter, want anders zou het raar zijn…

Quiz: op welke B-film heeft deze idioot zijn inbreekskills gebaseerd?

Wie weet het antwoord? In welke film heeft iemand ooit vloerbedekking (of iets dergelijks) gebruikt om niet op de camera te verschijnen? Deze gek heeft de film namelijk heel goed bekeken.

Normale mensen proberen een UFC-fighter te slaan

Ik ben altijd al een voorstander geweest van het integreren van normale mensen in sport. Laat bijvoorbeeld in iedere finale van de 100 of 200 meter sprint ook gewoon een accountant meelopen. Gewoon om te laten zien hoe snel/goed die gasten eigenlijk...

Als tienermeisjes de heetste peper op aarde eten

Pepertjes eten is inmiddels echt een ding. We hebben er al meerdere filmpjes van geplaatst, maar geen ervan waren chickies in sportbeha’s toch? Nou, voor de volledigheid. Hier is ‘ie dan.

Een klappende compilatie van tunnelongelukken

Blijkbaar doet een tunnel iets met mensen. Mischien is het verschil in licht een factor, of de claustrofobische sensatie. In ieder geval levert het ongelukken op.

De failcompilatie van augustus 2016

Hoe kun je die altijd lastige dinsdag nou iets draaglijker maken? Nou, wat dacht je van een compilatie bomvol leedvermaak om je eigen pijn enigszins te verzachten? Klinkt als een prima plan. Mooi zo.

Picdump (849)

Sinds 1990 zijn er wereldwijd meer mensen gestorven door zandkastelen dan door haaienaanvallen. Hoe kan dat überhaupt vraag je? Wij hebben geen idee. Wij maken alleen de picdump.

Game: Steam Rocket

Je bent op een andere planeet gestrand en je moet ervoor zorgen dat je weer heelhuids thuiskomt.

Een stukje hoogstaand amateurtoneel op deze zonnige maandagmiddag

Nou choreograaf Doris Ulrich, je mag jezelf best wel een paar keer op je borst slaan want dit meesterwerk hadden we voor geen goud willen missen.

Dankzij deze low kick kan hij binnenkort overal gratis parkeren

Na een jarenlange training dacht deze pupil dat hij klaar was voor de allesvernietigende low kick van zijn meester. Zijn been dacht er echter anders over.

Ground Zero 2016

Ook dit jaar waren er natuurlijk weer bij; Ground Zero. Het enige festival wat 's nachts plaatsvindt en waar ongegeneerd gebeukt en gehakt kan worden op de klappers van DJ's als TommyKnocker, Promo, Catscan en Buzz Fuzz. Vorig jaar gemist? Die vind...

Teaser Kamping Kitsch: het foutste feest van België

Als voor jou fout niet fout genoeg kan zijn, dan zit je op het verkleedfeestje van Kamping Kitsch 2016 wel goed. Wij waren dit jaar ook van de partij en willen je de eerste indruk niet onthouden. De volledige reportage zal morgen gepubliceerd worden!

Poll

Hoort Max Verstappen inderdaad in een psychiatrische instelling thuis?

Niemand minder dan topcoureur Niki Lauda sprak deze woorden over onze nationale raceheld Max Verstappen. Tijdens de Grand Prix van België had Ferrari-coureur Kimi Räikkönen het zwaar te verduren dankzij een aantal 'gewaagde' acties van Max, en dat liet hij ook duidelijk weten over de boordradio. Check de onderstaande video voor de bewuste actie en hier het interview na de race.

Wat vind jij; waren de acties van Max inderdaad schandalig of moet de rest wat minder janken en gewoon doorrijden?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.