Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (34)

We zitten inmiddels alweer aan de goede kant van de week en dat moet worden gevierd met een nieuwe compilatie van willekeur ondersteund door bijpassende muziek. Hotjsseeeeéé!

Ozzy Man werpt een blik op de meest sexy auditie ooit

Je kunt je deze auditie voor een of ander talentenshow vast nog wel herinneren, maar met de altijd humoristische blik van Ozzy Man krijgt het toch weer een nieuwe dimensie.

Classic: een perfect uitgevoerde K9-training

Helaas in beeld gebracht met een aardappel hondenspeeltje, maar desalniettemin best indrukwekkend.

Heerlijk karma-momentje voor crimineel in spe met gestolen televisie

Wie wil er nou niet gratis en voor niets een nieuwe televisie ‘krijgen’? Het enige dat je nog even moet doen is hem ongeschonden thuis zien te krijgen, maar dat blijkt toch wat moeilijker dan gedacht.

Game: Dangerous Adventure 2

Baan je een weg door de kaart, voltooi puzzels, bouw vaardigheden op en verzamel betere strijdkaarten en andere upgrades in een 3-op-een-rij-achtig spel.

Speltip 123: doe een stap opzij als de stier aan komt stormen

Had niemand deze matador in spe even kunnen vertellen dat het ook de bedoeling is dat hij een stapje op zij doet als er een opgefokte trein van zo’n 1.000 kilo aan komt stormen?

Picdump (871)

Het is vandaag ‘Drink Bier Dag’. Ik hou er dus mee op en ik ga aan het pils. De picdump staat er nu toch op. Tjoe!

Classic: niet alleen het Russische verkeer is levensgevaarlijk

Dat ze in Rusland geen verkeersregels kennen wisten we allang, ook het gebruik van non-verbale communicatiemiddelen wordt door het gehele land veelvuldig gebruikt. Maar gelukkig hebben ze in die gebieden tenminste nog wel een weg om over te rijden....

Ooit iemand zo blij zien worden van porno op een beamer?

Deze twee heren doen een geweldige ontdekking. Iemand projecteerde namelijk lekker een natuurfilm op zijn gordijntjes en daar kun je deze meneer blijkbaar behoorlijk blij mee maken.

Japan; het land waar iedereen alles goed kan

Voor ons is het altijd lastig het verschil te zien tussen een Japanner en een robot. Het maakt niet uit waar wij goed in zijn, er is altijd wel een Japanner die het beter kan. Het enige dat ze dan weer niet kunnen is een oorlog winnen.

Kittens t.w.v. $15.000 wil natuurlijk iedereen hebben!

Iedereen weet dat het internet is uitgevonden om foto’s te plaatsen van je kat. Helemaal met een Ocicat; een door de mens gefokt kattenras. Rapper 2 Chainz kijkt deze keer voor zijn programma ‘Most Expensivest Shit’, bij kittens t.w.v. $15.000....

Visser verliest bijna zijn gezicht dankzij enthousiaste vangst

“Ik zie hem nog niet hoor Sjon.” “Hij is bijna boven.” “Waar dan?”

De single player-trailer van Battlefield 1 is uit

Wij beginnen langzaam te vrezen dat we Battlefield 1 toch zullen moeten kopen (of hosselen via de redactie), want het ziet er wel heel vet uit. Nu hopen dat de gameplay iets langer is dan een uurtje of 20…

Half miljoen over? Koop lekker een Cadillac!

Als je veel geld hebt, maar niet persé honderdmiljoenmiljard kilometer per uur hoeft te gaan, kun je je geld ook gewoon uitgeven aan luxe. Aan een Cadillac bijvoorbeeld.

In Zimbabwe geef je niet zomaar een rode kaart

Toevallig op vakantie in Zimbabwe en zin een een potje matten? Neem eens een rode kaart mee.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.