Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Picdump (847)

Kunnen de mussen van de hitte wel van het dak af pleuren, wij blijven gewoon die picdumps op je scherm droppen. Gewoon omdat het kan… Nummer 847 to the rescue!

Zomerse kiekjes (79)

Belofte maakt schuld, dus ook vandaag gooien we er gewoon weer een verzameling met heerlijke Zomerse Kiekjes uit. Opdat het nog maar lang heet mag blijven!

Creatieve motorrijder heeft dé manier gevonden om lekker af te koelen

Niks ijsblokjes, ventilatoren of een dagje zwembad. Leen gewoon de hijskraan van de buurman en je schommeltje jezelf lekker koel.

Gifdump (499)

Als je dronken bent, zie je minder goed de asymmetrie van gezichten, waardoor je mensen aantrekkelijker gaat vinden. Ah, dus dat is gewoon de verklaring waarom je alles en iedereen doet als je hebt gezopen. Genoeg wetenschap voor vandaag; tijd...

Idioot met doodswens doet stunts op 256 meter hoge toren

Het is weer eens zover, een of andere mafkees met een doodswens laat zien hoe hij op belachelijke hoogte stunts uitvoert. Wat dacht je bijvoorbeeld van eenwielerrijden op een 256 meter hoge toren? Of jongleren terwijl je over een smalle balk...

De trailer van Rings laat je weer ouderwets in je broek poepen

Elke rechtgeaarde horrorliefhebber heeft de film ‘Ring’ al eens gezien, een vette remake van het Japanse ‘Ringu’. Binnenkort komt ook hier weer een remake van uit (remakeception), genaamd ‘Rings’. Hiervan is onlangs de trailer uitgekomen, en...

De Vision Mercedes-Maybach 6 concept is ‘s werelds duurste RC-auto

Ben je in the mood voor een nieuwe auto, en speelt geld geen enkele rol? Lucky bastard. Wat dacht je in dat geval van een Maybach? Op dit model moet je nog even wachten en het is nog de vraag of ‘ie überhaupt geproduceerd gaat worden, maar als dit...

Brekend: blanke mannen blijken toch te kunnen dunken

Allemaal de film “White men can’t jump” gezien? Die titel blijkt complete onzin, want als de NBA Legends Jordan Kilganon uit het publiek trekken om eens te laten zien wat hij kan slaan ze steil achterover. BOOMSHAKALAKA!

Nieuwe vriendin Justin Bieber vergeet iets essentieels aan te trekken

Haha, wat kunnen die meiden toch lekker gek doen voor de camera! Je zou er bijna je slipje van vergeten aan te trekken. Of niet, Sahara Ray. Let op: enigszins NSFW.

Een nieuwe ADHD playback-sessie van Luciano Rosso

Enkele maanden geleden deed hij het ook al, maar hij heeft gisteren weer nieuwe inspiratie gevonden om achter zijn webcam nog een keer los te gaan.

De meest bevredigende video’s op een rijtje (3)

Na deel 1 en deel 2 hebben we uiteraard ook het onvermijdelijke deel 3 voor je in petto. Bakje koffie erbij en even helemaal ontspannen.

Teaser: het was weer supergezellig in het Zeeuwse Renesse!

De tijd van oneindig losgaan zit er weer bijna op en de plicht in de vorm van je baan, school of vriendin tettert alweer in je oren. Gelukkig hebben wij nog even een avondje Renesse meegepakt en daar is het altijd maar afwachten wie of wat je...

Wie wil er nou niet een geheime kamer achter de koelkast?

Welk kind heeft er nou niet van een geheime schuilplaats gefantaseerd waar niemand je vinden kan, maar wat is deze?

Compilatie: de dag van die ellendige @#$!&-paarden

Paardenmeisjes, wat moet je er eigenlijk over zeggen. Je kunt ze maar beter als ex-vriendin hebben, want als je er middenin zit hebben ze echt geen tijd voor je. Laat het vandaag nou ‘toevallig’ de dag van het paard zijn, dus zetten we ze gewoon...

Chinezen openen enorme glazen brug over ravijn

Ja. Het is vast hartstikke veilig en goed onderzocht, maar ik zou altijd zenuwachtig zijn. Wat een drama. Een glazen vloer op 300 meter hoogte… Die shit is wel made in China natuurlijk.

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.