Timeline

Domme Yank komt met zijn auto vast te zitten op de treinrails

Nog maar weer een wijze les voor alle beginnende bestuurders onder ons. Sla nooit af op een treinrail. Blijf lekker op de weg joh. By the way; wait for it.

Canadees kan maar net 4 elanden ontwijken

De automobilist ziet de elanden al van een afstand en probeert vervolgens af te remmen, maar door het gladde wegdek begint hij te glijden. Door heel slim zijn rem los te laten kan hij zich tussen de elanden door manoeuvreren. Wat denk jij, geweldige...

Inhaalactie verloopt niet geheel vlekkeloos

Misschien dachten deze twee eikels nog net even voor de doorgetrokken streep hun voorganger in te kunnen halen, maar het pakt voor de eerste auto niet helemaal goed uit. Kan ‘ie gelijk door naar de wasstraat!

Gifdump (521)

Hoogste tijd voor wederom een lading bewegende gifjes, want anders zou een dagje internetten natuurlijk niet compleet zijn.

Pislink worden is goed voor je gezondheid en creativiteit gvd

Ze zeggen godnondeju wel eens dat als je té kwaad wordt dit slecht is voor je fucking gezondheid, maar uit een nieuwe studie blijkt dat er mogelijk voordelen zitten aan het hebben van een opvliegend teringkutkarakter godverdomme.

Wat doe je als regisseur als de artiest niet komt opdagen?

Rapper Young Thug wil een videoclip bij zijn nummer Wyclef Jean en hij geeft zijn ideeën door aan de regisseur. Maar als ze de videoclip willen opnemen komt Young Thug helemaal niet opdagen en dus wordt de regisseur creatief.

Dit zijn de gevaarlijkste kinderen ter wereld

Misschien was je vroeger af en toe een lastig kind en haalde je wel eens wat kattenkwaad uit, maar het zal waarschijnlijk nooit zo erg geweest zijn als deze tien lieverdjes die iets te ver gingen met hun kwajongensstreken.

Picdump (949)

Als je bij Google afbeeldingen op het getal 241543903 zoekt, zie je alleen maar foto’s van mensen met hun hoofd in een koelkast. Wat ook behoorlijk koel is, is deze fonkelnieuwe picdump.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (58)

Je weet dat je er op zat te wachten, maar gelukkig voor jou hebben we ook vandaag weer een verzameling van totale randomness voor je klaarstaan. Uiteraard in de vorm van een Coubcompilatie.

Wie beweert dat dinosauriërs zijn uitgestorven?

Wat leven we toch eigenlijk in een fijn land. Geen orkanen, geen (echte) aardbevingen en geen overstekende krokodillen van het formaat SUV.

Straatruzie in London loopt uit op zwaar ingedeukte dure auto’s

Typisch zo’n gevalletje van contextloos geweld. We hebben geen flauw idee waar dit over gaat, maar deze mensen waren duidelijk erg boos.

Game: Let’s go Jaywalking

Probeer zo veel mogelijk mensen aan de overkant van de snelweg te krijgen in deze bloederige Frogger-variant.

Verdwaalde Russische onderzeeër komt omhoog bij een tankstation

“Godverdomme Vladimir! Hier moesten we niet zijn! Hoe krijg je dit in godsnaam voor elkaar?! Dit is een fokking tankstation!” Ja. Wij weten ook dat het een gastank is, maar was het niet grappig geweest als je we echt dit gesprek hadden...

Baasje filmt hoe de hond haar beschermt tegen een boze gans

Honden zijn awesome. Het zijn de meest trouwe wezens op aarde en doen alles voor je als je ze goed behandelt. Deze hond laat die liefde en toewijding zien door zijn baasje te beschermen tegen een boze gans.

Skoften protip: doe geen remtest bij een vrachtwagen in een MINI Cooper

Wij hebben eigenlijk het idee dat we dat niemand hoeven te vertellen, maar deze man besloot toch even het effect te achterhalen.

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.