Timeline

Tijd voor een afkoelmomentje in het Russische Big Brother

Althans, we nemen gemakshalve maar even aan dat het een Big Brother-achtig programma is, want in Rusland lopen ze minstens een jaar of 15 achter. Maar goed, je kunt er nog veel meer over zeggen maar saai is het nooit. Blyat!

Wie vliegt er een rondje mee met de Zweedse piloot Malin Rydqvist?

Een Zweedse vrouw die je gratis naar alle plekken op de wereld brengt én ook de meest freaky yogastandjes kent. Wat wil je nog meer?

Australiër redt hond door kangoeroe in z’n gezicht te meppen

Wat zou jij doen als je in het het wild een kangoeroe tegenkomt die probeert een lief hondje z’n nek om te draaien? Juist, je twijfelt geen moment en klapt hem recht op z’n bakkes. Veel Australiësirisch gaat het niet worden vandaag.

Mensen zijn awesome: de vetste momenten van 2016

Normaal gesproken wordt er volop van leedvermaak genoten, maar soms (heel soms) is een compilatie van vette acties net zo mooi!

Uit de oude doos: altijd geestig als een Aziaat boos wordt

Een Aziatische Amerikaan die boos wordt is eigenlijk altijd wel grappig en daar word ik blij van. Dat vindt deze chauffeur blijkbaar ook; you Fuck you fuck!

Quiz: wat weet jij van de meest zieke dictators uit onze geschiedenis?

Een kennistest over de meest genadeloze en notoire dictators uit de geschiedenis. Er hebben er nogal wat rondgelopen, maar wij hebben even de grootste gekkies voor jullie verzameld. Stel je eens voor dat je onder hun regime zou moeten leven. Meer...

De Victoria’s Secret engeltjes doen een lekker stukje playbacken

Lip Sync of gewoon playbacken is geen kut aan. Je doet het waarschijnlijk omdat je weet dat je stem niet om aan te horen is en je verder weinig talent hebt. Toch heb ik mij geen minuut verveeld bij het zien van deze Lip Sync video van Bruno Mars. En...

De vetste bolides van de LA autoshow 2016

De LA Auto Show is een jaarlijks terugkomende autoshow waar de vetste autodesigns, concepten en productieauto’s worden tentoongesteld. Een hele hoop dikke bakken onder één dak,  waaronder de NSX supercar, Hyundai athletic G80 Sport en de BMW...

Nunchaku-chick is minder goed met stokjes dan ze zelf dacht

Terwijl de vorige nog aan het herstellen is van haar ongelukje, heeft ook deze jongedame even geen behoefte aan een wippie.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (50)

Want het weekend is wat ons betreft het ideale moment om even wat randomness te tanken. En ja, ze noemen deze dingen nu Good Mood-compilaties, maar fok dat. Verandering is kut.

Het resultaat als je als ouder even niet oplet

Als ouders van jonge kinderen heb je het maar zwaar. Als de kinderen dan ineens 5 minuten lang stil zijn is dat meestal niet omdat ze hun ouwelui rust gunnen…

Alle videos van de fietsopa in een heerlijke compilatie

Wut, no money? Hierrrrr, suk a kok! Nog een keer Neerlands bekendste porno-opa, maar dan wel 15 minuten lang!

Skoften how to: hoe verwissel je een autoband?

Niets is zo kut als een lekke autoband. Vooral als je ergens langs de weg staat waar geen hond te bekennen is en je op jezelf bent aangewezen. Dan kun je misschien wel wat handige tips gebruiken zoals hoe je de krik gebruikt.

Jager gebruikt geweer om een eland te bevrijden

Het is een beetje de omgekeerde wereld, maar kan deze jager gewoon niet mikken of had ‘ie gewoon geen zin om een tangetje uit zijn pickup te halen?

Een stukje meeblazen met Andy Farrell op de Isle of Man

Gisteren kon je zien wat er gebeurt als je met snelheden van 250+ km/u onderuitgaat, maar gelukkig zijn er ook professionals die wel weten hoe je je motor onder controle houdt.

Poll

Wie is op dit moment de beste Nederlandse cabaretier?

Welke koning van de lach kan jij het meest waarderen?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.