Timeline

Stroomkabelpret in hartje Pakistan

Een Pakistaan heeft thuis geen elektriciteit nodig om zich te vermaken, geef hem een paar stroomkabels en hij heeft de hele dag plezier. Nu maar hopen dat iemand ze waarschuwt als de boel weer wordt aangesloten.

Nooit meer voetgangers kapot rijden dankzij Volvo’s evolutionaire techniek!

Nou zijn ze echt niet het eerste automerk dat deze techniek omarmt, maar dankzij de ‘bijbehorende’ commercial blijft het wel lekker hangen. Chapeau!

Tijger valt trainer aan onder ogen van ouders en kinderen

Hoewel in Nederland wilde dieren niet meer ingezet worden voor vermaak, is dat (helaas) in Pensacola (Florida) wel anders. Hier loopt een tijgershow bijna fataal af als één van de tijgers besluit een trainer aan te vallen. Toch bijzonder dat zo’n...

Opeens heb je het: je wordt personal trainer van Paige Spiranac

Zit je ook wel eens met je handen in het haar als het om je eigen toekomstplannen gaat? Wat ga je straks studeren? Wat voor soort baan wil ik later eigenlijk hebben? Zoek niet verder; word gewoon personal golftrainer van golfster Paige Spiranac en...

Microsoft zet Apple te kijk met haar nieuwe Surface Studio

Microsoft heeft deze week, vlak voor Apple’s Mac-event dat vanavond plaatsvindt, haar all-in-one Microsoft Surface Studio aangekondigd. De iMac-concurrent heeft een 28”-scherm met een 4,5K resolutie, 32GB werkgeheugen en een Nvidia GeForce...

Gast trekt zijn pistool tijdens een verkeersfittie

Tijdens een verkeersruzie, in Amerika, bedreigt een automobilist een motorrijder met een pistool. Alleen is de motorrijder niet echt onder de indruk en hij flipt hem helemaal de pan uit. Ballen als sloopkogels!

Dennis laat asochick niet met zijn pizza fucken

Als je je als een vent gedraagt dan word je ook zo behandeld. Emanciperen is incasseren.

Barbiemoeder spendeerde al $245,000 aan plastische chirurgie

Moedertjelief Amanda Love beweert dat plastische chirurgie haar grote passie is. Ze heeft al drie borstvergrotingen gehad, maar is nog steeds niet tevreden over haar ‘Barbie doll look’. Amanda, 39 jaar, heeft vier kinderen en is full time...

Steltlopende straatartiest maakt er een vurige show van

In tijden van recessie moet ook de straatartiest op de hoek van de straat inventief worden om zijn bruine boterham bij elkaar te verdienen, maar of steltlopen en vuurspuwen zo’n goede combinatie is?

Miljoenmiljard feiten over The Walking Dead die jij nog niet wist

Seizoen 7 van The Walking Dead is net begonnen en je kunt natuurlijk niet wachten op de volgende aflevering. Special voor jou hebben we hier 100 miljoenmiljard feiten die elke ‘die hard’ fan gewoon moet weten.

Wingsuiter kust boomtop met 140km/h

Dat de wingsuitsport niet alleen vet, maar ook zeer gevaarlijk is kwam wingsuitspringer Eric Dossantos op een pijnlijke manier achter. Met een snelheid van 140km/h raakte hij één van de boomtoppen waarna hij neerstortte en onder andere diverse...

De nieuwste trend: de glittertepel

Als we de nieuwe modetrend onder fashionbloggers en popsterren moeten geloven, wordt deze trend er één om nooit te vergeten! De glittertepel is helemaal hot-and-happening en wij zien alleen maar voordelen; lekker goedkoop, lekker luchtig, maar...

Game: Awesome Planes

Probeer je tegenstanders kapot te schieten zonder zelf geraakt te worden. Door het vernietigen van voertuigen ontvang je geld waarmee je verschillende upgrades kunt kopen zoals betere wapens of een sterker pantser.

Picdump (891)

Dagelijks worden er gemiddeld wereldwijd 100 miljoen nummertjes gemaakt. Over nummertjes gesproken, we zijn inmiddels bij picdump nummertje 891 beland!

Poll

RTL wil alleen nog maar Zwarte Pieten met roetvegen, is dit laf of moedig?

Het is weer zover (is het eigenlijk wel weggeweest?); de Zwarte Pietdiscussie laait weer op omdat RTL heeft besloten de traditionele Piet in de ban te doen. In 2013 waren de meningen 'redelijk' duidelijk, maar hoe denken we anno 2016 over dit besluit?

Gewoon terecht of helemaal nergens voor nodig?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.