Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Quiz: herken jij de (serie)moordenaar aan haar gezicht?

We verbazen ons regelmatig over foto’s van een moordenaar in de krant en iedereen denkt wel eens: ‘die ziet er er eigenlijk best normaal uit’. De vraag luidt dan ook: kun jij een moordenaar onderscheiden op basis van uiterlijk? Meer quizzen vind je...

Mafkees scheurt met 70 kilometer per uur langs een bus op een elektrische scooter

Waarom de bus pakken als je de bus ook kan inhalen met je electrische scooter step?

WhatsAppen met de redactie

Heb je ook foto’s die absoluut in de Picdump moeten, video’s die iedereen gezien moet hebben of een andere een vraag of opmerking met betrekking tot de website? Mooi, kun je ze voortaan gewoon via WhatsApp sturen, want dat werkt tenminste lekker...

Cosplay: deze dames doen het goed (7)

Over het algemeen hebben wij niet zoveel met Cosplay, tenzij het wulpse dames in weinig verhullende kleding zijn natuurlijk.

Nike brengt je de schoen van de toekomst

Het mechanisme zat natuurlijk al in de die Back To The Future-schoenen, maar komen nu eindelijk in de normale schoenen van Nike. Nooit meer je veters strikken!

Classic: Lamborghini Huracan rijdt 320 km/u en crasht

Dure auto? Check. Bijrijder met camera? Check. In het vervolg overal gratis parkeren? Check.

Gefeliciteerd: Catherine Zeta-Jones (47)

Catherine Zeta-Jones tikt vandaag de 47 jaar alweer aan. Voor ons een reden om wat materiaal te verzamelen en haar louter te beoordelen op haar fysieke gesteldheid. Want zo zijn we. We leven in een vrij land tenslotte. Roept u maarrrr.

Hoe rijk was Pablo Escobar nou eigenlijk echt?

De populaire serie Narcos van Netflix gaat over de jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. Op het hoogtepunt van zijn ‘carrière’ verdiende Pablo Escobar ongeveer 60 miljoen dollar per dag en werd hij door het zakentijdschrift Forbes genoemd...

Classic Skoften protip: noem je KFC-meneer nooit een bitch

Doe het dus niet. Als je bij de KFC staat, houd je een beetje in, want voor je het weet krijg je zo’n bucket tegen je bek.

WTF-pics (89)

Eindelijk is het weer zaterdag. Hét moment om helemaal niets te doen en even bij te komen van die altijd veel te lange werkweek. Hoe doe je dat nou beter dan met een nieuwe verzameling WTF-pics?

Skoften how to: een bijl maken van een moersleutel

Veel mannelijker kan het niet worden op de zaterdagochtend: een Tomahawk-strijdersbijl maken van een moersleutel. Is deze af en heb je nog wat tijd over? Dan maak je toch gewoon een Viking-strijdersbijl!

Idioot veroorzaakt frontale botsing op de snelweg

Op een drukke snelweg in Puerto Rico veroorzaakte een spookrijder een frontale botsing met een andere auto. Ondanks die snoeiharde klap konden beide bestuurders gewoon nog het schadeformulier invullen.

Game: Lines FRVR

Vul het speelveld door lijnen tussen alle stippen te tekenen in het relaxte puzzelspel Lines FRVR!

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Flikker alles maar van je af, want het officiële startsein van het weekend is gegeven! Wil jij jezelf terugzien? Stuur je video via WhatsApp naar 06 - 28 28 69 21!

Picdump (868)

Voetballer Francesco Totti is de enige speler die in alle edities van FIFA 96 tot en met FIFA 17 voorkomt. Wat een koning. Net als de picdump. Die is ook koning.

Franse lerares brengt het vak biologie in de praktijk

Dat de meeste theoretische vakken op school redelijk saai zijn snapt deze franse lerares maar al te goed, dus daarom besloot ze de lesstof in de praktijk te brengen. Dankzij de mobiele telefoon kijken we even gezellig mee en het thema van vandaag is...

Poll

Skoften onderzoekt: hoe lang duurt jouw kaksessie gemiddeld?

Laten we eerlijk zijn; niet iedereen is een kak-professional. Waar de één sneller dan zijn eigen schaduw kakt, bouwt de ander rustig het achtste wereldwonder omdat hij er gewoon even de tijd voor neemt. Wij vragen ons af, hoe lang duurt jouw gemiddelde kaksessie eigenlijk?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.