Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Game: Dangerous Adventure 2

Baan je een weg door de kaart, voltooi puzzels, bouw vaardigheden op en verzamel betere strijdkaarten en andere upgrades in een 3-op-een-rij-achtig spel.

Speltip 123: doe een stap opzij als de stier aan komt stormen

Had niemand deze matador in spe even kunnen vertellen dat het ook de bedoeling is dat hij een stapje op zij doet als er een opgefokte trein van zo’n 1.000 kilo aan komt stormen?

Picdump (871)

Het is vandaag ‘Drink Bier Dag’. Ik hou er dus mee op en ik ga aan het pils. De picdump staat er nu toch op. Tjoe!

Classic: niet alleen het Russische verkeer is levensgevaarlijk

Dat ze in Rusland geen verkeersregels kennen wisten we allang, ook het gebruik van non-verbale communicatiemiddelen wordt door het gehele land veelvuldig gebruikt. Maar gelukkig hebben ze in die gebieden tenminste nog wel een weg om over te rijden....

Ooit iemand zo blij zien worden van porno op een beamer?

Deze twee heren doen een geweldige ontdekking. Iemand projecteerde namelijk lekker een natuurfilm op zijn gordijntjes en daar kun je deze meneer blijkbaar behoorlijk blij mee maken.

Japan; het land waar iedereen alles goed kan

Voor ons is het altijd lastig het verschil te zien tussen een Japanner en een robot. Het maakt niet uit waar wij goed in zijn, er is altijd wel een Japanner die het beter kan. Het enige dat ze dan weer niet kunnen is een oorlog winnen.

Kittens t.w.v. $15.000 wil natuurlijk iedereen hebben!

Iedereen weet dat het internet is uitgevonden om foto’s te plaatsen van je kat. Helemaal met een Ocicat; een door de mens gefokt kattenras. Rapper 2 Chainz kijkt deze keer voor zijn programma ‘Most Expensivest Shit’, bij kittens t.w.v. $15.000....

Visser verliest bijna zijn gezicht dankzij enthousiaste vangst

“Ik zie hem nog niet hoor Sjon.” “Hij is bijna boven.” “Waar dan?”

De single player-trailer van Battlefield 1 is uit

Wij beginnen langzaam te vrezen dat we Battlefield 1 toch zullen moeten kopen (of hosselen via de redactie), want het ziet er wel heel vet uit. Nu hopen dat de gameplay iets langer is dan een uurtje of 20…

Half miljoen over? Koop lekker een Cadillac!

Als je veel geld hebt, maar niet persé honderdmiljoenmiljard kilometer per uur hoeft te gaan, kun je je geld ook gewoon uitgeven aan luxe. Aan een Cadillac bijvoorbeeld.

In Zimbabwe geef je niet zomaar een rode kaart

Toevallig op vakantie in Zimbabwe en zin een een potje matten? Neem eens een rode kaart mee.

Speltip #698: neem altijd vermaak voor onderweg mee

Ken je dat? Je stapt in de bus en ontdekt dat je je boek bent vergeten en dat je accu op het punt van doodgaan staat. Wat moet je dan? Nou, dan geef je het hoertje naast je gewoon 30 euro.

Metrodeuren in de Filipijnen geven geen fuck om jouw gezondheid

People don’t fuck around in de Filipijnen. Als de deur dicht gaat, gaat de deur dicht. Of je kop er nou tussen zit of niet.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (33)

Twee dagen geleden stond coubcompilatie 32 nog voor je klaar en nog in dezelfde week hebben we alweer een nieuwe coubcompilatie voor je. Geniet van 10 minuten pure randomness op je beeldscherm.

Gifdump (502)

50 procent van alle werknemers heeft wel eens een relatie op het werk gehad. Dus kijk maar eens goed om je heen voordat je deze nieuwe gifdump checkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.