Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

De heetste noodels ter wereld zijn écht heel heet

Het is ook nogal en uitdaging natuurlijk: de heetste noodels op aarde eten. Hij heeft echter al na de eerste hap spijt.

Minecrafter maakt hypnotiserende ‘Acid Interstate’

Minecraft. Veel van ons hebben het nooit gespeeld, maar de mensen die het wel spelen zijn over het algemeen echte liefhebbers. Deze man is de belichaming van deze liefhebberij. Hij maakte een op LSD geïnspireerde snelweg en het is simpelweg een...

Ozzy Man maakt awkward legervideo nog awkwarderder

Waarschijnlijk zul je je deze redelijk vreemde legervideo nog wel herinneren, maar met het commentaar van Ozzy Man erbij wordt deze video nóg awkwarder.

Na spectaculaire race helaas geen punten voor Max Verstappen op Spa-Francorchamps

Dankzij een epische kartrace had een aantal van onze bezoekers het voorrecht om van een heerlijk weekendje Formule 1 te genieten, en ze kregen waar voor hun geld. Na een heerlijke vrije training en een minstens zo goede kwalificatie, mocht Max...

Op zijn eerste werkdag kreeg Tarzan meteen een speedboot cadeau

Echt blij was hij er volgens mij niet mee, want hij had er uiteraard totaal geen rekening mee gehouden.

Je zondagse potje BattleBots: Tombstone vs. Brutus

Ondertussen gaan de gevechten natuurlijk gewoon door. Van ABC mogen wij (Nederland) ze niet op Youtube bekijken, maar daar laten we ons natuurlijk niet door tegenhouden. Vandaag aflevering 8 van seizoen nummertje 2.

De stagiair een lantaarnpaal laten ontmantelen

Altijd lachen met die stagiaires. Tussen het koffie halen door moet er natuurlijk ook wel een beetje worden gewerkt, maar dit klusje bleek schokkend genoeg nog een stuk ingewikkelder te zijn dan hij dacht. Ingestuurd via WhatsApp op 06 - 28 28 69...

Het net iets te kleine bikiniprobleem van Kim Kardashian (deel 2)

We waren blijkbaar nog niet uitgebikini’d in het oh zo zonnige Mexico. Want naast haar te kleine bikini heeft ze klaarblijkelijk ook last van een vreemd soort motten waardoor al haar kleding ineens doorzichtig is geworden.

Consternatie in Amsterdam: boze jurk vs motoragent

Ook in onze hoofdstad ging de temperatuur gisteren richting tropisch waarden en dat had ook zo z’n invloed op het aantal korte lontjes. Context is niet helemaal duidelijk, iets met een omgevallen motor en een iets te handtastelijk Noord-Afrikaans...

Donnie en John spitten alleen maar vuur op deze zondagochtend

De Riff Raff van de Lage Landen heeft de rapgame gewoon op slot. Harder dan dit gaat het vandaag niet meer worden. Of toch wel, wat dacht je van Doc Johns Lil’ Kleine dis?

Met Rémi Gaillard op jacht naar onschuldige prooien

Kijk, zo kan het dus ook: (leuke) pranks uithalen en tegelijkertijd een statement maken. Rémi Gaillard gaat vandaag op safari om nietsvermoedende prooien het leven zuur te maken.

Uit de oude doos: Meat Beat

Muziek maken is zo moeilijk niet, zelfs met een paar billen, een paar borsten en wat lappen vlees maak je al fijne beats.

Ondertussen in Rusland (37)

Even genieten van Moedertje Rusland, want daar is nou eenmaal wat vaker leven in de brouwerij dan hier.

Hét bewijs dat vrouwen naar kruisen gluren (5)

Na deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 wisten we het eigenlijk al wel, maar je kunt je toch blijven verbazen over al die vrouwelijke viespeuken die ongegeneerd blijven gluren. Bah.

Uit de oude doos: dronken idioot klimt op een fiets aan de muur

In beschonken toestand op deze fiets klimmen kán toch eigenlijk niet goed gaan? Klopt, dat kan ook niet.

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.