Timeline

Rémi Gaillard heeft een aantal seriemoordenaars opgetrommeld

Rémi Gaillard komt de laatste weer vaak langs met leuke pranks. Dit keer laat onze favoriete fransman samen met Chucky, Jason, Freddy Krueger, Leatherface, Michael Myers, Saw and Scream een baliemedewerker zeven kleuren stront schijten.

Quiz: als je niet 100% scoort dan mag je terug naar de basisschool

Ieder jaar doen bijna 185.000 basisschoolleerlingen uit groep 8 de Centrale Eindtoets (de opvolger van de Cito-toets), die deels bepaalt in welk niveau de leerling in kan stromen, het zou dus een piece of cake voor ons moeten zijn. Lukt het jou om...

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Flikker alles maar van je af, want het officiële startsein van het weekend is gegeven! Wil jij jezelf terugzien? Stuur je video via WhatsApp naar 06 - 28 28 69 21!

Picdump (893)

In de Filipijnen sterven 6 op de 10 mensen zonder ooit een dokter te hebben gezien. Niet zo zeiken over Nederland dus. Kijk jij maar gewoon de picdump!

Nieuwe beelden van The Walking Dead s07e02 uitgelekt!

Als je afgelopen maandag Negan als een beest tekeer hebt zien gaan in de seizoensopening van The Walking Dead dan zul je deze uitgelekte beelden vast ook wel kunnen waarderen.

De 7 stereotypes van fitness uitgelegd

Bodybuilding, Yoga, Crossfit, Powerlifting, Parkour, MMA en Pilates. Mr. Miyagi vertelt ons over de voor en nadelen van elke stijl. Welke stijl jouw voorkeur ook heeft maakt eigenlijk ook helemaal geen zak uit want je zag een lekker wijf als...

Hoogvlieger belandde dankzij speedboot bijna in het ziekenhuis

Hoewel deze gast met een gigantische glimlach op zijn gezicht gelanceerd werd, liep het toch bijna verkeerd af voor deze vrolijke vlieger. Voor het idee geven we 9, aan de uitvoering en afsprong kan hier en daar nog wat gesleuteld worden.

Nieuwe videoclip van Pussy Riot is een ode aan vagina’s

Pussy Riot is een Russische, feministische, politieke punkrockband die in Moskou met provocerende optredens actief is. Hierbij snijdt de groep onderwerpen aan als de situatie van vrouwen in Rusland en de verkiezingscampagne van president Poetin....

Game: Fly Guy

Vlieg en kom in de lucht de meest bijzondere verrassingen tegen!

PowNews krijgt een hoop ziektewensen bij bezoekje aan Amersfoortse kermis

Het is toch een godsgeklaag dit? Wat zijn dit voor figuren? Snappen ze niet hoe een camera werkt? Of wat een microfoon is? Of wellicht weten ze niet wat ze zeggen? Welkom in Amersfoort en Nederland 2.0. Eerder was de Kermis al stilgelegd vanwege...

Skoften how to: het stoppen van een vluchtende automobilist

Om even te laten zien dat niet alle Amerikaanse agenten donutvretende racistische geweldadige klootzakken zijn: een stelletje agenten dat hun vak verstaat. Nu hopen dat dit geen onschuldige zwarte man was die ze hierna hebben doodgeschoten.

Deze Liverpoolfan heeft het beste tatoeageverhaal ever ooit

Dit is een geweldig verhaal. Waarschijnlijk het allerbeste tatoeageverhaal dat je ooit gaat horen. Denk dus twee keer na over een tatoeage!

Paniekchick zit vast in supermarkt diepvries

Iemand trek in een lekker scharrelkippetje, ze zijn tegenwoordig gewoon uit de supermarkt te halen, maar of deze ook een ‘beter leven keurmerk’ waard is met zo’n bek erop. Dan zou ik ze toch liever uit het gangpad vers vlees halen....

Zo kom je eenvoudig aan een sixpack

Bijna elke man heeft wel een sixpack, alleen is deze niet altijd goed zichtbaar door de vetlaag die erboven op ligt. Alleen buikspieroefeningen gaan er niet voor zorgen dat je ineens een sixpack krijgt. Dit filmpje laat zien hoe wel. Of houd anders...

Game: Feed Us 4

Probeer het vliegtuig neer te laten storten om daarna zoveel mogelijk slachtoffers op te eten.

Poll

RTL wil alleen nog maar Zwarte Pieten met roetvegen, is dit laf of moedig?

Het is weer zover (is het eigenlijk wel weggeweest?); de Zwarte Pietdiscussie laait weer op omdat RTL heeft besloten de traditionele Piet in de ban te doen. In 2013 waren de meningen 'redelijk' duidelijk, maar hoe denken we anno 2016 over dit besluit?

Gewoon terecht of helemaal nergens voor nodig?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.