Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

De Radio 2 Roast van Humberto Tan

Enige tijd geleden werd ons aller Irene Moors door de mangel gehaald en deze keer was het Humberto Tan die een lading stront van Martijn Koning over zich heen kreeg.

Opeens heb je het: je wordt massagetherapeut

Mocht je nog op zoek zijn naar een baan, dan hebben we een tip voor je. Haal je massagecertificaat en ga lekker billen masseren.

Je moet best veel knoppen indrukken om je F1-auto het circuit rond te krijgen

Je wist natuurlijk al dat het lang niet makkelijk is om een F1-auto de bocht om te krijgen, maar blijbaar zijn die gasten ook nog constant dingen aan het bijstellen tijdens het rijden. Nico Rosberg demonstreert even de overdaad aan werk.

Turkse gedetineerde veroorzaakt dikke chaos tijdens zijn verlof

Deze man besloot even maximaal te profiteren van zijn verlof. Even volle bak door de wijk en een paar autootjes aanrijden. En als de omstanders je dan proberen te stoppen; machette pakken. What. The. Actual. Fuck.

Pranken met een airbag voor gevorderden

Laten we heel even schijt hebben aan het feit dat dit nogal gevaarlijk is. Het is namelijk ook grappig.

Voor de liefhebber: pure motorfietsenporno (3)

Gewoon omdat het kan en omdat ondergetekende fan is van tweewielige gemotoriseerde verplaatsing. Geniet0n.

Chinezen ontwikkelen door vuurwerk aangedreven fiets

Het idee heeft echter nog wat werk nodig… Terug naar de tekentafel jongens.

Met zo’n lerares mis je geen enkele dag school meer

Als je doorgestudeerd hebt, weet je dat je ongeveer twee keer per week ‘s ochtends op je rooster keek en dacht: “Nou, die les kan ik wel missen. Ik ga om half 11 wel.” Bij deze lerares zou je geen les meer missen.

Doorrijden geen optie door enorme aardverschuiving

In India zijn er onlangs een aantal mensen te laat gekomen op hun werk. Oorzaak: Moeder natuur. Die vond het nodig om wat aarde te verschuiven.

Steven; de jongen die altijd een waterfontein uit zijn mond spuugt

Dit is Steven. Hij is geen gewone jongen. Ok, genoeg internet voor vandaag. Welterusten.

Game: Sportscar Grand Prix

Start je motor en probeer de Sportscar Grand Prix kampioen te worden! In het 3D rally race spelletje Sportscar Grand Prix moet je gedoseerd gas geven en vlijmscherp sturen.

De videoclip van Jacob Plant is redelijk WTF te noemen

Tegenwoordig kun je niet aankomen met een videoclip waar niks bijzonders in gebeurt. Het moet een flinke dosis WTF hebben, dus hebben Jacob Plant en reggae artist Stylo G aardig hun best gedaan.

Stuntkneus schiet zichzelf bijna blind aan één oog

Stuntgroep ‘P.O.R’ kennen we ondertussen wel. Het zal je dan ook niet verbazen dat een oog verliezen ze niet zo veel doet, want met zo weinig hersencapaciteit vind je later waarschijnlijk toch geen baan.

Helder licht komt er na 19 jaar achter dat ‘ie besneden is

Je zou toch zeggen dat het je op een gegeven moment wel moet opvallen. Aan de andere kant; als je nog nooit een niet besneden penix hebt gezien, dan weet je ook gewoon niet beter.

Picdump (872)

De Thaise koningin Kumariratana stierf in 1880 toen ze verdronk. Niemand hielp, want op het aanraken van de koningin stond de doodstraf. Iets met een trut die karma heet. Tijd voor een picdump.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.