Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Riddle Transfer 2

10 jaar na de eerste Riddle School episode is nu eindelijk het laatste deel uitgekomen. Deze keer zónder cliffhanger!

Marokkaanse bruiloftsstoet trekt dwars door Amersfoort

Goed om te zien dat er ook Marokkaanse Nederlanders zijn die wél succes in hun leven hebben!

Picdump (785)

Op de universiteit in Eindhoven werkt een akoesticus/geluidsdeskundige met de naam Maarten Hornikx. Kan het leven nog beter worden dan dat? Natuurlijk wel! Met een picdump natuurlijk.

Russische familie heeft al 23 jaar een enorme beer als huisdier

Ja, het is levensgevaarlijk, maar toch lijkt het het ons ook wel cool. Stel je eens voor dat iemand probeert in te breken in je nederige stulpje en je kunt een beer op ze loslaten! Verder ziet het er gewoon cool uit om even te knuffelen met je beer.

Automobilist lost verkeersfittie op door over de motorrijder heen te rijden

Blijkbaar hadden deze twee eerder die dag al ruzie gekregen en is dit het eindresultaat. Een heuse poging tot doodslag bij een stoplicht. Koekoek!

Het ultieme bewijs dat roken en drinken slecht voor je is

Bij het zien van het filmpje hadden we direct al onze twijfels, want wat wilde je nou eigenlijk doen?

De speakers vallen uit maar de dj merkt er niets van

Het nadeel van headphones, gevangen in een filmpje. Je staat namelijk heerlijk te draaien met je headphone op maar iedereen in de tent staat stil… Hoe zou dat toch komen?

Drie kutwijven aangeklaagd voor het mishandelen van hun konijn

De jeugd doet tegenwoordig blijkbaar alles voor hun paar seconden van internetfame. Gek genoeg zijn het deze keer drie tienermeisjes die de hoofdrol spelen omdat ze besluiten hun konijn door de kamer te gooien. We vragen ons af wat er in je hoofd...

Zo vervuild is China dus

Je hoort de verhalen, maar als je de beelden erbij ziet, wordt het allemaal toch weer een stukje echter. Welkom in China.

Stop A Douchebag deelt stickers uit aan stoeprijdende Russen

We laten hier geregeld filmpjes voorbij komen van de idiote verkeersituatie in Rusland. De ene gek na de andere passeert de revue en de mannen van Stop A Douchebag zijn daar wel klaar mee. Zij delen daarom stckers uit aan de grootste klootzakken in...

Deze fitnesschick veegt sowieso de vloer met jou aan

Na dit filmpje vijf keer te kijken, heb ik eigenlijk nog steeds geen idee wat er gebeurt. Ik weet dat er iets met een dame en een vloer is, maar daar houdt het ook wel mee op. Kan iemand uitleggen wat hier aan de hand is?

Een verzameling filmpjes van het noodweer in Nederland

Even een korte verzameling van noodweerfilmpjes menschen. Waar de ene helft van Nederland zich de hele avond afvroeg of het noodweer überhaupt wel ging beginnen, waren er in andere delen van het land grote problemen door de enorme hoeveelheid water...

Poll

Welke radiozender luister je het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.