Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Skoften.tv: karten voor de Formule 1-kaartjes van Spa-Francorchamps!

Onze Spa-Francorchamps winactie zal je vast niet zijn ontgaan, mocht dat wel zo zijn dan heb je gewoon dikke pech. Uit de 878 deelnemers zijn 6 random winnaars gekozen die om de felbegeerde tickets van de Grand Prix van België mochten strijden. Om...

Quiz: wat weet jij over de Tweede Wereldoorlog?

Vandaag is het Internationale Dag voor Slachtoffers van Nazisme en Stalinisme. Daarom leek het ons goed om eens even een realitycheck te doen met zijn allen. Wat weten wij eigenlijk nog over één van de meest destructieve gebeurtenissen uit onze...

Winkelend publiek lacht overvallers uit die in een winkel zijn opgesloten

Sta je dan, met je ‘goede’ gedrag. Denk je even lekker snel buit te kunnen maken, word je door een iets te bijdehante winkeleigenaar in zijn winkel opgesloten. Leg dat maar eens uit aan ome agent.

Vriendin is niet echt gediend van twee perverse pottenkijkers

Godverdomme, kan een vrouw tegenwoordig niet eens meer even genieten van een romantisch avondje met haar prins en zijn witte t-shirt? Onbeschoft stuk vreten, ga anders lekker de hele avond Netflixen en bemoei je met je eigen zaken!

Picdump (845)

Grondwater kan er een heel mensenleven over doen om zich 1 kilometer te verplaatsen. Gelukkig maken wij de picdumps wat sneller!

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (26)

Gewoon weer even wat randomness op deze heerlijke zomerse dinsdag. Dat mag ook wel eens worden gezegd!

Zombiepranks in het mortuarium gaan eigenlijk altijd te ver

Tuurlijk, als je even logisch nadenkt dat weet je heus wel dat zombies niet bestaan maar het feit dat je het idee hebt dat er daadwerkelijk een dood persoon op de plank ligt, maakt het toch wat meer awkward.

De BBC maakt een prachtige samenvatting van de Olympische Spelen

De grootste publieke omroep ter wereld, maakt een grootse samenvatting van de Olympische Spelen in Rio. Ondanks alle politieke onrust verliep het evenement op rolletjes en bij de BBC hebben ze er duidelijk van genoten.

Fucking held redt man uit een brandende auto

Dan Whitney is de politie-agent van de week. Om drie uur ‘s nachts was hij ‘first on scene’ bij een ongeluk. De auto stond in lichterlaaie en de bestuurder was al overleden door de vlammen. Als Dan niet zo snel was geweest, was deze passagier...

Verdachte onstnapt op ingenieuze wijze uit politie-auto

We hebben hier duidelijk met een professional te maken. Eerst weet hij heel gemakkelijk uit zijn boeien te komen, om vervolgens razendsnel te ontsnappen.

Sir Nils Olav wordt benoemd tot brigadier en inspecteert voor het eerst zijn troepen

Sir Nils Olav is geen allerdaagse sir. Je kan oprecht zeggen dat er maar één is zoals hij. De officiële mascotte van de Norwegian King’s Guard is namelijk een pinguïn (of vetgans). Hij was al een ridder en is vanaf nu ook brigadier bij diezelfde...

De grappigste nieuwsmomenten van de Olympische Spelen

Verslaggevers en cameralui hebben het niet altijd makkelijk. Dat toont deze nieuwe compilatie maar weer even aan. Vorige week hebben we je deel een al laten zien, dus konden we je deel twee natuurlijk niet onthouden.

Maurits Hendriks krijgt de volle laag bij Voetbal Inside

Voetbal Inside kijk je niet voor de nuance. Niet voor de weloverwogen goed onderbouwde meningen met gedegen factchecking. Je kijkt ernaar omdat om de zoveel tijd iemand zo ongenadig hard van langs krijgt, dat je er een beetje ongemakkelijk van...

Ghetto-autoverkoper legt even haarfijn uit hoe zijn business werkt

Om even wat duidelijkheid te scheppen over de voorwaarden van Cash Cars KC. Nu kappen met dat gezeik. As is, is as motherfucking is!

Quiz: ken jij de beroemde uitspraken van deze 10 verkeershufters?

Geef maar toe; ook jij geniet altijd met volle teugen als er weer zo’n eencellige verkeershufter, die net 4 maanden zijn rijbewijs heeft, een dikke bekeuring mag aftikken. Patrick en zijn collegae hebben het er maar druk mee. Wij gaan even checken...

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.