Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Kittens t.w.v. $15.000 wil natuurlijk iedereen hebben!

Iedereen weet dat het internet is uitgevonden om foto’s te plaatsen van je kat. Helemaal met een Ocicat; een door de mens gefokt kattenras. Rapper 2 Chainz kijkt deze keer voor zijn programma ‘Most Expensivest Shit’, bij kittens t.w.v. $15.000....

Visser verliest bijna zijn gezicht dankzij enthousiaste vangst

“Ik zie hem nog niet hoor Sjon.” “Hij is bijna boven.” “Waar dan?”

De single player-trailer van Battlefield 1 is uit

Wij beginnen langzaam te vrezen dat we Battlefield 1 toch zullen moeten kopen (of hosselen via de redactie), want het ziet er wel heel vet uit. Nu hopen dat de gameplay iets langer is dan een uurtje of 20…

Half miljoen over? Koop lekker een Cadillac!

Als je veel geld hebt, maar niet persé honderdmiljoenmiljard kilometer per uur hoeft te gaan, kun je je geld ook gewoon uitgeven aan luxe. Aan een Cadillac bijvoorbeeld.

In Zimbabwe geef je niet zomaar een rode kaart

Toevallig op vakantie in Zimbabwe en zin een een potje matten? Neem eens een rode kaart mee.

Speltip #698: neem altijd vermaak voor onderweg mee

Ken je dat? Je stapt in de bus en ontdekt dat je je boek bent vergeten en dat je accu op het punt van doodgaan staat. Wat moet je dan? Nou, dan geef je het hoertje naast je gewoon 30 euro.

Metrodeuren in de Filipijnen geven geen fuck om jouw gezondheid

People don’t fuck around in de Filipijnen. Als de deur dicht gaat, gaat de deur dicht. Of je kop er nou tussen zit of niet.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (33)

Twee dagen geleden stond coubcompilatie 32 nog voor je klaar en nog in dezelfde week hebben we alweer een nieuwe coubcompilatie voor je. Geniet van 10 minuten pure randomness op je beeldscherm.

Gifdump (502)

50 procent van alle werknemers heeft wel eens een relatie op het werk gehad. Dus kijk maar eens goed om je heen voordat je deze nieuwe gifdump checkt.

Slingertrut beukt behulpzame vader ondersteboven

Neem je een keer je ouders mee naar de speeltuin krijg je dit kinderachtige gedoe. Je kunt ze voortaan beter thuislaten want ze zetten je toch alleen maar voor schut. Kutkinderen!

De onnodig gecensureerde gifdump

Wat is er nu fijner dan op je dinsdag middag tijdens je baas zijn tijd wat gifjes te checken. Om deze lijst toch wat “safe for work” te houden hebben we deze gifjes helaas moeten blurren. Onze excuses voor het ongemak.

Picdump (870)

De snelste rode kaart ooit werd na 2 seconden gegeven nadat een speler na het fluitsignaal ‘Fuck me, that was loud’ riep tegen de scheids. Dus, allemaal netjes op je woorden passen. Kijk maar lekker naar de picdump, dat duurt langer dan 2...

Game: Game: Mini Machines

Lekkere simpele game waarbij je niet na hoeft te denken. Probeer als eerste te eindigen om zoveel mogelijk geld te verdienen en hiermee je RC-auto te upgraden.

Een ouderwets robbertje matten op de Russische weg

Het blijft lekker hè? Zo’n ouderwets potje meppen op de weg? Nou, laat dat maar lekker aan de Russen over. Die zijn daar professionals in.

FIFA in het echt ziet er ongelofelijk knullig uit

We kunnen het er inmiddels over eens zijn dat FIFA met de jaren steeds beter wordt, maar volgens mij zijn deze jongens nog niet helemaal tevreden.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.