Timeline

Game: Let’s go Jaywalking

Probeer zo veel mogelijk mensen aan de overkant van de snelweg te krijgen in deze bloederige Frogger-variant.

Verdwaalde Russische onderzeeër komt omhoog bij een tankstation

“Godverdomme Vladimir! Hier moesten we niet zijn! Hoe krijg je dit in godsnaam voor elkaar?! Dit is een fokking tankstation!” Ja. Wij weten ook dat het een gastank is, maar was het niet grappig geweest als je we echt dit gesprek hadden...

Baasje filmt hoe haar hond haar beschermt tegen boze een gans

Honden zijn awesome. Het zijn de meest trouwe wezens op aarde en doen alles voor je als je ze goed behandelt. Deze hond laat die liefde en toewijding zien door zijn baasje te beschermen tegen een boze gans.

Skoften protip: doe geen brake test bij een vrachtwagen in een Mini Cooper

Wij hebben eigenlijk het idee dat we dat niemand hoeven te vertellen, maar deze man besloot toch even het eindresultaat uit te proberen.

Het meest creepy huis van Nederland staat in Eindhoven

Het ziet er aan de buitenkant zo schattig uit, maar als ik hier naar binnen was gelopen, was ik ook erg snel weer buiten.

Twee vaders gaan op de vuist bij een jeugdvoetbalwedstrijd

Voetbal maakt nu eenmaal veel los bij mensen, maar dit is wellicht wel de meest trieste uiting van dit fenomeen. Deze twee vaders toonden tijdens een jeugdwedstrijd tussen de juniorenteams van UD Telde en UD Guia op de Canarische Eilanden aan dat er...

Jongen met Tourette leest de “Three Blind Mice” voor je

Even een kijkje in het leven van een jongen met Tourettes. Een verzameling verschijnselen die zich manifesteert als ongecontroleerde spierbewegingen en het maken van geluiden. Deze jongen, Qball genaamd, wil even een rijmpje voor jullie lezen.

Motorrijder vindt hond in een zak vastgebonden aan de treinrails

Denis Polyakov was op zijn motor aan het rijden toen hij een verlaten hond vastgebonden in een zak vond. Gelukkig heeft hij het beestje op tijd kunnen bevrijden, want het is duidelijk dat dit met opzet is gedaan. Hoe ziek moet je zijn om zoiets te...

Vader introduceert zijn 6-jarig zoontje in de Harley-wereld

Je bent nooit te oud om te leren wordt er wel eens gezegd, maar of dat andersom ook geldt lijkt mij niet echt het geval. Dat de vader-van-het-jaar award niet naar deze vader gaat lijkt mij wel duidelijk. Ook grappig wat er op de helm van het...

Wat er gebeurt als je 600PK in een Golf 1 drukt

We hebben al vaker wat er gezien als je een dik blok in een VW Golf drukt, maar het blijft toch vet om te zien hoe zoiets over de snelweg scheurt.

Hoe creëer je orde in de alledaagse chaos?

Je kunt het ontkennen, maar stiekem genieten jullie ook keihard van heerlijk gestructureerde alledaagse dingen. Het is even doorzetten maar het is gewoon fapwaardig.

Picdump (948)

In de “summer of ‘69” was Bryan Adams nog maar 9 jaar oud. Ook gewoon een pretentieuze zak dus. Gelukkig is onze picdump never pretentieus.

Rapper Sjors kun je nu als gigolo boeken

De beste rapper van de Nederlandse scene is zonder twijfel Rapper Sjors. Maar naast rappen kun je hem tegenwoordig ook boeken als gigolo! Gigolo ben je natuurlijk niet zomaar. Wil jij dik, dun, klein, groot, lang haar en kort haar kunnen versieren...

Amerikaan bespaart bakken geld door stiekem in zijn opslag te gaan wonen

Het is ontzettend knap als je dit kan. Het wonen in zo’n ruimte is volgens mij het probleem nog niet eens, maar meer het altijd moeten rondsluipen in “je eigen huis”.

Een strijd op leven en dood tussen een T-rex en alligator

Twee beesten uit de prehistorie zoeken elkaar op voor een epische strijd. Place your bets gentlemen.

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.