Timeline

Quiz: wat weet jij van de meest zieke dictators uit onze geschiedenis?

Een kennistest over de meest genadeloze en notoire dictators uit de geschiedenis. Er hebben er nogal wat rondgelopen, maar wij hebben even de grootste gekkies voor jullie verzameld. Stel je eens voor dat je onder hun regime zou moeten leven. Meer...

De Victoria’s Secret engeltjes doen een lekker stukje playbacken

Lip Sync of gewoon playbacken is geen kut aan. Je doet het waarschijnlijk omdat je weet dat je stem niet om aan te horen is en je verder weinig talent hebt. Toch heb ik mij geen minuut verveeld bij het zien van deze Lip Sync video van Bruno Mars. En...

De vetste bolides van de LA autoshow 2016

De LA Auto Show is een jaarlijks terugkomende autoshow waar de vetste autodesigns, concepten en productieauto’s worden tentoongesteld. Een hele hoop dikke bakken onder één dak,  waaronder de NSX supercar, Hyundai athletic G80 Sport en de BMW...

Nunchaku-chick is minder goed met stokjes dan ze zelf dacht

Terwijl de vorige nog aan het herstellen is van haar ongelukje, heeft ook deze jongedame even geen behoefte aan een wippie.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (50)

Want het weekend is wat ons betreft het ideale moment om even wat randomness te tanken. En ja, ze noemen deze dingen nu Good Mood-compilaties, maar fok dat. Verandering is kut.

Het resultaat als je als ouder even niet oplet

Als ouders van jonge kinderen heb je het maar zwaar. Als de kinderen dan ineens 5 minuten lang stil zijn is dat meestal niet omdat ze hun ouwelui rust gunnen…

Alle videos van de fietsopa in een heerlijke compilatie

Wut, no money? Hierrrrr, suk a kok! Nog een keer Neerlands bekendste porno-opa, maar dan wel 15 minuten lang!

Skoften how to: hoe verwissel je een autoband?

Niets is zo kut als een lekke autoband. Vooral als je ergens langs de weg staat waar geen hond te bekennen is en je op jezelf bent aangewezen. Dan kun je misschien wel wat handige tips gebruiken zoals hoe je de krik gebruikt.

Jager gebruikt geweer om een eland te bevrijden

Het is een beetje de omgekeerde wereld, maar kan deze jager gewoon niet mikken of had ‘ie gewoon geen zin om een tangetje uit zijn pickup te halen?

Een stukje meeblazen met Andy Farrell op de Isle of Man

Gisteren kon je zien wat er gebeurt als je met snelheden van 250+ km/u onderuitgaat, maar gelukkig zijn er ook professionals die wel weten hoe je je motor onder controle houdt.

Classic: kneiterstonede reporter heeft de dag van zijn leven

Even terug in de tijd met BBC reporter Quentin Somerville die nét iets te dichtbij een brandstapel van in beslag genomen wiet en hasj verslag doet van de bloeiende drugshandel in Afghanistan.

Wat als je als pedo ook ontzettend goed kunt rappen?

Dat de rappende pedofielen met het nummer ‘Sex Offender Shuffle’ nog geen gouden plaat hebben gehaald blijft voor mij een raadsel. Uw flinke portie WTF van vandaag.

Stoere boy filmt zijn wegpiraterij en zijn aanvaring met de vangrail

Laten we trouwens vooropstellen dat dat deze 20-jarige beunhaas voor geen meter kan rijden. Toegegeven het zijn mijlen per uur die je ziet, dus hij tikt heel even de 180 aan, maar in een dergelijke auto hoef je dan niet uit de bocht te vliegen.

Wat dacht je van een rondje Guitar Hero voor professionals?

Hier hebben we het nog nooit gespeeld, maar we kunnen ons voorstellen dat er aardig wat uurtjes oefenen in zijn gaan zitten. Zijn vriendin (heeft ‘ie niet) zal vast blij met hem zijn!

Poll

Wie is op dit moment de beste Nederlandse cabaretier?

Welke koning van de lach kan jij het meest waarderen?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.