Timeline

Verwarde man gaat in flipmode en beukt tankstation kapot

De verwarde man is weer eens gesignaleerd. Deze keer bezocht hij een tankstation wat een mooie aanleiding bleek te zijn voor een onvervalst potje flippen.

Opeens heb je het: je wordt Dominicaans honkbalsupporter

Soms heb je van die inzichten waarvan je nooit had gedacht dat er zo gelukkig van kan worden, maar honkbalsupporter van een club uit de Dominicaanse Republiek worden is er dus zo een.

Scooterbink popt er even de vetste wheelie ooit uit!

Of er vanaf de zijkant “Jij ken zeker geen wheelie, of wel?” werd geschreeuwd is niet duidelijk, maar ze hadden in ieder geval wel gelijk.

Classic: Sinterklaas vs de Kerstman

Nu we weer in zo’n overgangsperiode zijn beland waarin Sinterklaas op de boot zit en de Kerstman langzamerhand terrein aan het winnen is, kan deze klassieker ook wel weer van stal worden gehaald; de eeuwige battle tussen Sinterklaas en de Kerstman!...

Deze Scandinaivische meneer is wel héél erg gesteld op zijn fiets

Ah, de zegeningen van het openbaar vervoer. Met zijn allen op een kluitje, wachtend tot je halte komt. Totdat er plotseling een of ander bejaarde tegen je fiets aanstoot. Voor de zoveelste keer! Nou, dan kun je wel eens je geduld verliezen.

Leeuw met kater laat ‘zoo keeper’ in zijn broek kakken

Als je de avond ervoor net iets te lang hebt doorgezakt dan is zo’n irritante ‘zoo keeper’ met zijn stok wel het laatste waar je zin in hebt. Hoogste tijd om hem dat duidelijk te maken.

Auto crasht, gooit chauffeur eruit en zegt fuck it ik parkeer zelf wel

En hij parkeert zichzelf ook echt gewoon perfect, langs een andere auto, op een vrije parkeerplaats. Zou het niet gewoon een sluikse reclame zijn voor de nieuwe Transformers 5 film?

Conan O’Brien gaat bij een seksmeesteres langs

Conan O’Brien van The Tonight Show wordt gedisciplineerd door professioneel meesteres Lady Velvet Steel. Hopelijk vergeet hij het codewoord dat is afgesproken om te stoppen niet.

Eindelijk een winnaar van een talentenshow die écht talent heeft

Je hoeft de televisie maar aan te zetten en er is weer een of andere zogenaamde talentenshow bezig. De één is nog slechter dan de ander. Maar eindelijk na al die jaren is er bij Finland’s Got Talent een winnaar die écht een talent heeft.

Superman trapt even zijn hele balkon eraf

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als jij met één trap je hele balkon eraf kan beuken… Lekker doen! Wil je trouwens echt professioneel sloopwerk? Klik maar even hier, dan komen we wel even langs.

Carponizer maakt dé kalender voor de echte karperliefhebber

Maar als je niet van vissen houdt, is er helaas weinig aan. Jij zal dus even verder moeten zoeken naar een geschikte kalender.

Niet iedereen kan blijkbaar met een zaag omgaan

Er bestaan echt niet voor niets dingen zoals veiligheidsbrillen en zaagtafels. Dat is allemaal om dit soort shit te voorkomen.

Game: OneShot2

Gewoon even een frustrerend kutspelletje tussendoor, want die moeten er ook zijn toch?

Picdump (922)

Het oudste condoom ooit komt uit 1640. Het condoom bestond uit ingewanden van vissen. Lang leve moderne technologie, want dat had ik niet om mijn zwans geschoven. Voor deze picdump kun je je zwans ook gewoon in broek houden trouwens.

Schaamteloze dieven overvallen dezelfde Apple Store 2 keer in vier dagen

Bij dit soort filmpjes weet ik nooit of ik respect moet hebben voor de hoeveelheid lef, of boos moet worden omdat ze andermans spullen jatten. Anyway, hier heb je ballen voor nodig.

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.