Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Johnny Depp gooit zijn bescheiden appartementjes in de verkoop

Een paar maanden geleden gooide de Johnny Depp zijn landgoed in Frankrijk al in de verkoop, maar deze keer heeft hij opnieuw een comdo te koop gezet; vijf appartementen die in 2007 en 2008 door de acteur zijn opgekocht. Depp heeft de indeling intact...

De meest bevredigende video’s op een rijtje (4)

Na heerlijk ontspannen deel 1, deel 2 en deel 3 te hebben gekeken, komen we logischerwijs bij deel 4 die jij op dit moment aan het gluren bent.

WhatsAppen met de redactie

Heb je ook foto’s die absoluut in de Picdump moeten, video’s die iedereen gezien moet hebben of een andere een vraag of opmerking met betrekking tot de website? Mooi, kun je ze voortaan gewoon via WhatsApp sturen, want dat werkt tenminste lekker...

De zoveelste bierdouche voor Lil’ Kleine smaakt nog steeds goed

Je zou toch denken dat je na bierdouche nummertje 142 op Lil’ Kleine het wel een keer gezien hebt, maar we moeten toch toegeven dat ook de 143e nog steeds naar meer smaakt.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (32)

Gewoon wat randomness op je scherm. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Lekkere hapklare video’s waarbij je niet hoeft na te denken. Dat heb je immers al genoeg gedaan deze week *kuch*.

Classic: blokkeer nooit de auto van een Rus

Wat doe je als je buurman constant opzettelijk je auto blokkeert? Dan los je het op z’n Russisch op. Eén ding is zeker; een fundering voor een nieuwe burenruzie is in ieder geval gelegd.

Goedemorgen. Tijd om een mes van een hoefijzer te maken

Mensen die daadwerkelijk dingen kunnen maken met hun handen. Het blijft iets moois en ideaal om even lekker bij wakker te worden.

Quiz: herken jij de (serie)moordenaar aan haar gezicht?

We verbazen ons regelmatig over foto’s van een moordenaar in de krant en iedereen denkt wel eens: ‘die ziet er er eigenlijk best normaal uit’. De vraag luidt dan ook: kun jij een moordenaar onderscheiden op basis van uiterlijk? Meer quizzen vind je...

Mafkees scheurt met 70 kilometer per uur langs een bus op een elektrische scooter

Waarom de bus pakken als je de bus ook kan inhalen met je electrische scooter step?

Cosplay: deze dames doen het goed (7)

Over het algemeen hebben wij niet zoveel met Cosplay, tenzij het wulpse dames in weinig verhullende kleding zijn natuurlijk.

Nike brengt je de schoen van de toekomst

Het mechanisme zat natuurlijk al in de die Back To The Future-schoenen, maar komen nu eindelijk in de normale schoenen van Nike. Nooit meer je veters strikken!

Classic: Lamborghini Huracan rijdt 320 km/u en crasht

Dure auto? Check. Bijrijder met camera? Check. In het vervolg overal gratis parkeren? Check.

Gefeliciteerd: Catherine Zeta-Jones (47)

Catherine Zeta-Jones tikt vandaag de 47 jaar alweer aan. Voor ons een reden om wat materiaal te verzamelen en haar louter te beoordelen op haar fysieke gesteldheid. Want zo zijn we. We leven in een vrij land tenslotte. Roept u maarrrr.

Hoe rijk was Pablo Escobar nou eigenlijk echt?

De populaire serie Narcos van Netflix gaat over de jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. Op het hoogtepunt van zijn ‘carrière’ verdiende Pablo Escobar ongeveer 60 miljoen dollar per dag en werd hij door het zakentijdschrift Forbes genoemd...

Classic Skoften protip: noem je KFC-meneer nooit een bitch

Doe het dus niet. Als je bij de KFC staat, houd je een beetje in, want voor je het weet krijg je zo’n bucket tegen je bek.

WTF-pics (89)

Eindelijk is het weer zaterdag. Hét moment om helemaal niets te doen en even bij te komen van die altijd veel te lange werkweek. Hoe doe je dat nou beter dan met een nieuwe verzameling WTF-pics?

Poll

Skoften onderzoekt: hoe lang duurt jouw kaksessie gemiddeld?

Laten we eerlijk zijn; niet iedereen is een kak-professional. Waar de één sneller dan zijn eigen schaduw kakt, bouwt de ander rustig het achtste wereldwonder omdat hij er gewoon even de tijd voor neemt. Wij vragen ons af, hoe lang duurt jouw gemiddelde kaksessie eigenlijk?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.