Timeline

Gifdump (522)

Nog even een dagje doorbikkelen en we kunnen weer lekker genieten van dat overheerlijke weekend. Tot die tijd dan nog even door deze gifdump scrollen.

Kung Fu pro laat zijn vette moves zien

Dit krijg je ervan als je het gestoorde broertje van Jackie Chan alleen over straat laat lopen! Maar geef toe, zijn skills zijn echt geweldig.

Deze kameleon heeft een behoorlijk ochtendhumeur

Heb je mazzel dat dit kleine beest niet vier keer zo groot is. Nu is het alleen grappig.

Vrouwtje in vliegtuig gaat headbangen bij 8G

Toegegeven, het is niet niks om een g-kracht van 8 te ervaren. Bij 6G gaat bij de meeste ongetrainde mensen het licht al uit, maar bij sommigen natuurlijk al in de achtbaan!

Game: Yeah boiiiiiiiiiiii

Vandaag hebben we waarschijnlijk de vetste game die je in tijden hebt gespeeld. Yeah boiiiiiiiiiiiiiii!

Twee helden op sokken proberen een vrouw van het dak te redden

Lekker bezig jongens. Dit ging heel erg goed. Volgende keer wellicht de professionals bellen?

Picdump (951)

De bedenker van het waterbed kon zijn uitvinding niet patenteren, omdat het waterbed al in sciencefictions-boeken voorkwam. Dat is mooi kut, net als seksen in zo’n zelfde waterbed. Wat bijna nooit kut is, is onze picdump.

Chevrolet en LEGO bouwen een nieuwe Batmobile

De Chevy LEGO Batmobile werd onthuld tijdens de Detroit Auto Show en is een samenwerking tussen Chevrolet, Warner Bros. en LEGO. De Chevy Batmobile is 5 meter lang, weegt ruim 700 kg en bestaat uit bijna 350.000 individuele Lego stukken.

Auto met voorrang rijdt snowboarder voor zijn pan

Deze Canadese snowboarder denkt redelijk veilig over een stoep, bedekt met ijs te kunnen glijden, maar de praktijk wees echter iets anders uit. De mazzelpik hield er helemaal niets aan over, behalve een natte bruine slip!

Auto beukt motor omver tijdens ouderwets potje roadragen

Een aantal bikers dachten even lekker te gaan motorrijden. Ze halen redelijk rustig links en rechts een auto in. Niets aan de hand zou je denken, maar opeens slaan de stoppen door bij deze automobilist en hij besluit om zijn auto voor de bikerboys...

Als de après-ski net iets te gezellig was

Heb jij wel eens zo dronken als een tor je ski’s aangedaan? Deze man namelijk ook niet.

Nieuwe razendsnelle manier van uitstappen wordt waarschijnlijk nooit een hit

Toegegeven, je bent heel snel uit je bootje, maar er zijn vast wel manieren waar je minder nat van wordt.

Dronken dame geeft even de plantjes water

Hier zijn betere manieren voor en de meeste van die manieren voorkomen ook dat je op het internet terecht komt.

Trippende voetganger gaat aan auto hangen

Niet alleen motorrijders krijgen gratis liften, ook voetgangers die redelijk van het padje zijn kunnen gewoon gratis een stukje meerijden. Doen ze niet moeilijk over, die automobilisten.

Motorrijder klapt op auto en krijgt onbedoeld een lift

We weten allemaal dat je als motorrijder extra kwetsbaar in het verkeer bent, dus zorg er dan ook voor dat je extra goed uit je doppen kijkt. Anders wil het nog wel eens voorkomen dat je onbedoeld een lift van een automobilist krijgt.

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.