Timeline

15 keer stupiditeit op je zondagmiddag

“Domheid is niet erfelijk. De mens wordt niet als domoor geboren; hij wordt gaandeweg een domoor. Een mens is niet alleen in actie een domoor, maar ook in potentie. Een ‘domoor zijn’ wil zeggen dat men zich een bepaalde manier van denken en...

Een dronkaard in je plantsoenendienst is niet aan te raden

Het is natuurlijk niet de meest veeleisende baan. Je schoffelt wat, je maait wat, je rookt wat shaggies en je gaat om vier uur weer lekker op huis aan. Maar zelfs als je baan niet veeleisend is, vind je baas het wel fijn als je een beetje nuchter...

Russisch strandfeestje verpest door ordinair seksend stelletje

Echt ‘betrapt’ kun je dit stelletje niet noemen, want als je zo weinig moeite doet om onopgemerkt te blijven dan verdien je ook eeuwige internetroem. Meer mensen die in het openbaar hun dagelijkse portie lichaamsbeweging uitoefenen vind je...

BMX-freestyler Tim Knoll toont zijn skills in Barcelona

Tim Knoll wordt omschreven als één van de meest creatieve BMX’ers ter wereld en dat is niet zonder reden. Zijn video’s worden op YouTube miljoenen keren bekeken en hij wordt gezien als de beste BMX-freestyler ter wereld. En dat is niet zonder...

Enorme explosie in chemische fabriek Zuid-Korea

Tijdens sloopwerkzaamheden in een chemische fabriek in Zuid-Korea vatte een zuurstoftank vlam dat in een explosie resulteerde. Tijdens deze explosie raakten vijf personen gewond waarvan later één persoon overleed aan zijn verwondingen.

Auto schiet door middenberm A2 en veroorzaakt kettingbotsing

Waarschijnlijk was een klapband de reden dat deze bestuurder door de middenberm vloog en bijna frontaal op een aantal tegenliggers knalde. Sta je toch raar te kijken als dit voor je auto langs scheert.

Een aangename verzameling vieze vrouwen

Zoals het oude spreekwoord zegt: mooie vrouwen kunnen nooit vies genoeg zijn! Of toch wel?

Braziliaanse scooterbink zit behoorlijk in de put

Of beter gezegd, een zogenaamde sinkhole. Toch fijn dat de man met de camera zich totaal niet genoodzaakt voelde om hem een helpende hand toe te steken.

Goedemorgen. Tijd voor een beetje ochtendgymnastiek

Is het omdat ze een redelijk mooie meid is, of omdat dit gewoon echt heel knap is? Wij weten het niet precies, maar zijn wel gefascineerd.

Quiz: welke lerares heeft menig jongensdroom waargemaakt?

We kennen allemaal de verhalen van leraressen die zich als vrijwilliger opwerpen om leerlingen van hun maagdelijkheid te ontdoen. Ze bestaan dus echt, maar als je ook maar enige kans wil maken op seks met je lerares dan moet je ze wel herkennen. De...

Docutijd: The Great Chinese Crash

China is al jaren bezig enorme bouwprojecten en het daarmee “op gang houden” van hun economie. Er wordt ook al jaren gesproken van de Chinese bubbel, maar tot nu toe is die altijd in stand gehouden. Nu lijkt daar echter een eind aan te komen. China...

Timing (51)

Dan kun je nog zo’n batterij aan dure lenzen, flitsers en andere apparatuur hebben: als de timing niet meezit heb je er geen zak aan.

Ozzy Man doet Planet Earth 2

Je kon erop wachten! Als er tegenwoordig iets gebeurt op de wereld kun je ervan uitgaan dat Ozzy Man er vroeg of laat zijn licht op laat schijnen.

Ondertussen in Rusland (39)

In bijna vier op de tien Russische plaatsen met 500 tot 10.000 inwoners is er geen toegang tot internet. Hoogstwaarschijnlijk zal een groot deel van de personen uit dit lijstje zichzelf dus nooit terug zien of überhaupt weten dat ze erop staan.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (39)

Omdat je wel een portie WTF-heid kunt gebruiken om het weekend goed in te luiden. Hoogste tijd voor een nieuwe verzameling van Coubs!

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.