Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Picdump (849)

Sinds 1990 zijn er wereldwijd meer mensen gestorven door zandkastelen dan door haaienaanvallen. Hoe kan dat überhaupt vraag je? Wij hebben geen idee. Wij maken alleen de picdump.

Game: Steam Rocket

Je bent op een andere planeet gestrand en je moet ervoor zorgen dat je weer heelhuids thuiskomt.

Een stukje hoogstaand amateurtoneel op deze zonnige maandagmiddag

Nou choreograaf Doris Ulrich, je mag jezelf best wel een paar keer op je borst slaan want dit meesterwerk hadden we voor geen goud willen missen.

Dankzij deze low kick kan hij binnenkort overal gratis parkeren

Na een jarenlange training dacht deze pupil dat hij klaar was voor de allesvernietigende low kick van zijn meester. Zijn been dacht er echter anders over.

Ground Zero 2016

Ook dit jaar waren er natuurlijk weer bij; Ground Zero. Het enige festival wat 's nachts plaatsvindt en waar ongegeneerd gebeukt en gehakt kan worden op de klappers van DJ's als TommyKnocker, Promo, Catscan en Buzz Fuzz. Vorig jaar gemist? Die vind...

Teaser Kamping Kitsch: het foutste feest van België

Als voor jou fout niet fout genoeg kan zijn, dan zit je op het verkleedfeestje van Kamping Kitsch 2016 wel goed. Wij waren dit jaar ook van de partij en willen je de eerste indruk niet onthouden. De volledige reportage zal morgen gepubliceerd worden!

Niemand op aarde heeft ooit meer mazzel gehad dan deze hond

Dit hondje op de rallybaan heeft meer mazzel dan wie dan ook ooit ever in de geschiedenis van de historie van de mensheid.

Hoe een uitgestoken tong toch heel sexy kan zijn

Een mooie vrouw is een mooie vrouw. Al blijkt een uitgestoken tong wel te helpen. Daarom een mooie verzameling.

Rapper wordt neergeschoten tijdens opnames #blacklivesmatter-video

King Yella, waar wij ook nog nooit van gehoord hadden, is een rapper uit Chicago. Hij wilde ook op de #blacklivesmatter-bandwagon springen, maar die poging werd redelijk ruw onderbroken. Schijnbaar is hij geraakt in zijn arm en zijn borst.

De heetste noodles ter wereld zijn écht heel heet

Het is ook nogal een uitdaging natuurlijk: de heetste noodles op aarde eten. Hij heeft echter al na de eerste hap spijt.

Minecrafter maakt hypnotiserende ‘Acid Interstate’

Minecraft. Veel van ons hebben het nooit gespeeld, maar de mensen die het wel spelen zijn over het algemeen echte liefhebbers. Deze man is de belichaming van deze liefhebberij. Hij maakte een op LSD geïnspireerde snelweg en het is simpelweg een...

Ozzy Man maakt awkward legervideo nog awkwarderder

Waarschijnlijk zul je je deze redelijk vreemde legervideo nog wel herinneren, maar met het commentaar van Ozzy Man erbij wordt deze video nóg awkwarder.

Na spectaculaire race helaas geen punten voor Max Verstappen op Spa-Francorchamps

Dankzij een epische kartrace had een aantal van onze bezoekers het voorrecht om van een heerlijk weekendje Formule 1 te genieten, en ze kregen waar voor hun geld. Na een heerlijke vrije training en een minstens zo goede kwalificatie, mocht Max...

Op zijn eerste werkdag kreeg Tarzan meteen een speedboot cadeau

Echt blij was hij er volgens mij niet mee, want hij had er uiteraard totaal geen rekening mee gehouden.

Je zondagse potje BattleBots: Tombstone vs. Brutus

Ondertussen gaan de gevechten natuurlijk gewoon door. Van ABC mogen wij (Nederland) ze niet op Youtube bekijken, maar daar laten we ons natuurlijk niet door tegenhouden. Vandaag aflevering 8 van seizoen nummertje 2.

Poll

Hoort Max Verstappen inderdaad in een psychiatrische instelling thuis?

Niemand minder dan topcoureur Niki Lauda sprak deze woorden over onze nationale raceheld Max Verstappen. Tijdens de Grand Prix van België had Ferrari-coureur Kimi Räikkönen het zwaar te verduren dankzij een aantal 'gewaagde' acties van Max, en dat liet hij ook duidelijk weten over de boordradio. Check de onderstaande video voor de bewuste actie en hier het interview na de race.

Wat vind jij; waren de acties van Max inderdaad schandalig of moet de rest wat minder janken en gewoon doorrijden?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.