Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Zomerse kiekjes (78)

Vandaag wordt door het KNMI code geel afgegeven vanwege de aanhoudende hitte, maar als het aan ons ligt kan het niet warm genoeg zijn en daarom knallen we er gewoon elke dag een nieuwe verzameling Zomerse Kiekjes uit!

Woordenwisseling verandert in schietpartij in Atlanta

Ooit zó boos geweest dat er niks anders op zat dan het pakken van je volautomatische wapen? Nou, bij deze heren is er niet zo veel voor nodig.

De hits van UFC 202 in glorieuze slowmotion

Er is iets magisch aan mensen die in slowmotion op hun bek geslagen worden. Met die reden heeft UFC de beste hits van editie 202 voor je achter elkaar gezet.

Hoe helderziend zijn helderzienden eigenlijk?

Deze jongeman bedacht een keurige test. Want als je echt helderziend bent, dan zie je dit aankomen.

Enorme chaos in Italië na aardbeving

Een aardbeving van 6.2 op de schaal van Richter trof vannacht Italië. Met enorme ravages tot gevolg. Er worden inmiddels meerdere doden gemeld, maar de angst dat er nog veel mensen onder het puin liggen is aanwezig.

Skoften.tv: karten voor de Formule 1-kaartjes van Spa-Francorchamps!

Onze Spa-Francorchamps winactie zal je vast niet zijn ontgaan, mocht dat wel zo zijn dan heb je gewoon dikke pech. Uit de 878 deelnemers zijn 6 random winnaars gekozen die om de felbegeerde tickets van de Grand Prix van België mochten strijden. Om...

Quiz: wat weet jij over de Tweede Wereldoorlog?

Vandaag is het Internationale Dag voor Slachtoffers van Nazisme en Stalinisme. Daarom leek het ons goed om eens even een realitycheck te doen met zijn allen. Wat weten wij eigenlijk nog over één van de meest destructieve gebeurtenissen uit onze...

Winkelend publiek lacht overvallers uit die in een winkel zijn opgesloten

Sta je dan, met je ‘goede’ gedrag. Denk je even lekker snel buit te kunnen maken, word je door een iets te bijdehante winkeleigenaar in zijn winkel opgesloten. Leg dat maar eens uit aan ome agent.

Vriendin is niet echt gediend van twee perverse pottenkijkers

Godverdomme, kan een vrouw tegenwoordig niet eens meer even genieten van een romantisch avondje met haar prins en zijn witte t-shirt? Onbeschoft stuk vreten, ga anders lekker de hele avond Netflixen en bemoei je met je eigen zaken!

Picdump (845)

Grondwater kan er een heel mensenleven over doen om zich 1 kilometer te verplaatsen. Gelukkig maken wij de picdumps wat sneller!

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (26)

Gewoon weer even wat randomness op deze heerlijke zomerse dinsdag. Dat mag ook wel eens worden gezegd!

Zombiepranks in het mortuarium gaan eigenlijk altijd te ver

Tuurlijk, als je even logisch nadenkt dat weet je heus wel dat zombies niet bestaan maar het feit dat je het idee hebt dat er daadwerkelijk een dood persoon op de plank ligt, maakt het toch wat meer awkward.

De BBC maakt een prachtige samenvatting van de Olympische Spelen

De grootste publieke omroep ter wereld, maakt een grootse samenvatting van de Olympische Spelen in Rio. Ondanks alle politieke onrust verliep het evenement op rolletjes en bij de BBC hebben ze er duidelijk van genoten.

Fucking held redt man uit een brandende auto

Dan Whitney is de politie-agent van de week. Om drie uur ‘s nachts was hij ‘first on scene’ bij een ongeluk. De auto stond in lichterlaaie en de bestuurder was al overleden door de vlammen. Als Dan niet zo snel was geweest, was deze passagier...

Verdachte onstnapt op ingenieuze wijze uit politie-auto

We hebben hier duidelijk met een professional te maken. Eerst weet hij heel gemakkelijk uit zijn boeien te komen, om vervolgens razendsnel te ontsnappen.

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.