Skoften.net Skoften.net

Timeline

Uit de oude doos: straalbezopen varken pist in de tent van de buren

Dat je vrijwillig met 100 miljoen miljard anderen in een tentje op een festivalterrein gaat hangen is voor sommigen al niet te begrijpen, want naast dat het verre van comfortabel is, lopen er ook altijd van die losgeslagen varkens rond die zo nodig...

Handig: moedertje klust bij als wandelende melkdispenser

Wat er in vredesnaam aan de hand is hier, geen idee. Maar dat zo’n sproeiende melkfabriek handig is voor tijdens je koffie-momentjes staat buiten kijf. Wolkje melk?

Bij deze worstelchick delf je met alle plezier het onderspit

Dus jij denkt dat jij mijn ass kunt whoopen? Nou, kom maar op dan! Zal je eens ff lekker in een beenklem leggen, met je veel te stoere legerhemdje.

Vader creeert de jongste parkourkampioen aller tijden

Als verantwoorde vader zorg je ervoor dat je je kinderen een aantal basiswaarden van het leven meegeeft: vuur is heet, eet geen gele sneeuw en als je boven op een muurtje staat, denk dan niet na en spring er gewoon vanaf.

12 goede adviezen om je zaterdag mee op te starten

Al lijkt het soms wat plat, dit zijn allemaal solide levensadviezen en natuurlijk houd jij je aan levensadvies dat gegeven wordt door je favoriete blog.

Je moet kiezen: welke superheldin mag jou flink terroriseren?

Een beetje Cosplay kan op z’n tijd best prettig zijn. Vroeger hesen vrouwen zichzelf in sexy zusterpakjes, maar tegenwoordig zijn het superheldinnen die hun mannetje staan. Welke heldin zou je kiezen? Stem in de poll!

Nou, we zijn er weer hoor!

Nou mensen, wat een middag. Ineens alles weg, helemaal geen content meer. Dikke paniek hier op de HQ, maar we hebben inmiddels alle hoertjes en groupies weggestuurd en Arif heeft toch maar eens de handen uit de mouwtjes gestoken. Toch is hij best...

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Geen idee wat jullie dit weekend allemaal gaan doen, maar wij doen sowieso weer een aantal dansmoves in het zakje mét natuurlijk de epische polsskills. Weekend!

Toch gewoon de Picdump (714)

Ja mensen, we waren even weg en de contentservers zijn naar de klote, maar de picdump hebben we vanzelfsprekend voor je gered.

Een gezellig potje kaarten met opa en oma

Waar de meeste bejaarden kiezen voor een simpel spelletje Rummikub, of een gezellig potje pesten, gaan sommige bejaarden liever voor het strippokeren. Met natuurlijk een bijpassende film op de achtergrond. Moet kunnen toch?

Kansloze voetbaltokkies beledigen Vermeer ook tijdens dartwedstrijd

Dat voetbal een heleboel hersenloze randdebielen aantrekt, dat weten we inmiddels wel. Zagen we vorig weekend tijdens de klassieker Ajax - Feyenoord nog een bungelende pop die keeper Kenneth Vermeer voor moest stellen, gisteravond was het ook raak...

De vraag die elke debiel goed beantwoordt

Een klein raadseltje die elke debiel, die enigszins hersens in z’n kop heeft, goed zou moeten kunnen beantwoorden. Zo niet, dan zit er maar één ding op: terug naar school.

Fastfood / overheerlijke websnacks om te smikkelen

  • Bolle heeft een stukje magie in huis
  • Massie demonstreert zijn losse heupjes
  • Voorzie je slapende vriend eens van permanente makeup
  • Russische vrouwen zijn vies Patrick
  • Als er 2 chicks om 1 handtas vechten gaat de 3e ermee heen
fastfood kanaal

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.
  • Uitzendinggemist: Breek de Week jaarcompilatie 2015
  • Breek de Week jaarcompilatie 2015
  • Breek de Week (20)
  • Breek de Week (19)
sloopservices
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.