Wat je absoluut niet mag missen Featured
Actueel

nieuws

Ernstig ongeluk tijdens Zesdaagse van Amsterdam

Ernstig ongeluk tijdens Zesdaagse van Amsterdam

Ernstig ongeluk tijdens Zesdaagse van Amsterdam

De Zesdaagse van Amsterdam zal vandaag toch worden hervat. Het wielerevenement werd gisteren stilgelegd na een ernstig ongeluk waarbij dernyrijder Cees Stam in botsing kwam met een renner en vervolgens werd overreden door een tweede derny. Zijn toestand is kritiek. De organisatie zag direct de ernst van de zaak in en zette witte schermen om de plaats des onheils. Politie, ambulance en brandweer waren snel ter plekke. De 69-jarige Stam, voormalig wereldkampioen stayeren werd ter plekke gereanimeerd door personeel van een trauma-helikopter en is vervolgens zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Laad meer topics

D66 wil weer mogelijkheid tot XTC testen op festivals

Als het aan D66 ligt, komen er op festivals en dance-feesten weer mogelijkheden om de kwaliteit van xtc te laten testen. Staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid) weigerde dat, omdat ze volgens hem een schijnzekerheid geven en zouden aanzetten tot drugsgebruik. XTC-tests terug op festivals: eens of oneens?

Linktip & contact

Heb je een vraag, opmerking, klacht of gewoon een goede linktip? Stuur ons een mail en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Sociaal

Volg Skoften ook op en !

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, of notificatie per mail zodra er een nieuw topic geplaatst wordt.