Timeline

Hoe je een auto niet uit een greppel trekt

Een Rus is na een stukje lekker driften met zijn BMW in een sloot beland en hij komt er zelf niet meer uit. Dit kleine probleem lossen ze wel even op met behulp van een tractor, dus dan komt het vast allemaal wel goed. Toch?

Buschauffeur in Tilburg stuurt 13 (!) politieagenten op jongen af wegens eten broodje

De politie in Tilburg heeft er waarschijnlijk weer een mooie trainingscase bij. Gevalletje zo-had-het-niet-gemoeten en wat-hadden-we-nou-anders-moeten-doen. Want zeg nou eerlijk; als je 13 man op een jongetje van nog geen 20 jaar oud afstuurt om hem...

Game: The color of light

De hoek van inval ten opzichte van een loodrechte lijn is dan ?i en hoek van reflectie is ?r. De hoek van inval is daarbij gelijk aan de hoek van uitval: ?i = ?r. Dit wetende moet het een eitje zijn.

Snowboarden en skiën met een graafmachine is instant fun

We zagen tijdens de zomer al eens mensen waterskiën met behulp van een graafmachine, maar ook in de winter kun je een graafmachine heel goed gebruiken.

Hannah Ferguson laat zich bodypainten voor Sports Illustrated

Hannah Ferguson, je kent haar wel van en natuurlijk ook van , maar waar we haar vanaf vandaag van kennen zijn haar twee uitstekende pluspunten. Deze dame laat weinig aan de verbeelding over, gelukkig maar.

Het is nog steeds erg gezellig in Arnhem

Jullie kunnen je ongetwijfeld de gezellige onderonsjes in Arnhem nog wel herinneren, maar wat schetst onze verbazing… Ze treiteren er nog steeds lekker op los. Het is zelfs zo erg dat Maaike er een aanstekelijk liedje over heeft gemaakt.

Picdump (950)

Wesley Sneijder (nr. 10) schoot Galatasaray op 11-12-13 om 14.15 uur naar de laatste 16 met zijn 17e internationale clubdoelpunt. Waar een klein mannetje groot in kan zijn. Genoeg stats, tijd voor picdump nummertje 950!

Parkour gefilmd met een drone zorgt voor vette 2D-beelden

Door van bovenaf met een drone recht naar beneden te filmen krijg je een heel vet 2D-effect. Je waant je enigszins in allereerste versie van GTA.

Idioot rijdt als een bezetene door langzaam rijdend verkeer

Geen idee waar deze idioot zo snel naar toe moest, maar het enige dat je hoopt is dat hij zichzelf schromelijk overschat en -niet al te lomp- tegen een auto klapt. Nou, je raadt het al…

Oma wordt in elkaar gemept in meest onlogische match up in de MMA-historie

Hoe konden deze twee mensen nou in godsnaam bij elkaar in een ring eindigen?

Mike Tyson probeert een nummer te rappen

Chris Brown en Soulja Boy zijn twee Amerikaanse artiesten die ruzie hebben en dit in een boksring gaan uitvechten. Chris Brown wordt door niemand minder dan Mike Tyson gecoacht en Soulja Boy door Floyd Mayweather. Tyson komt nu met een keiharde...

Automobilist uit Zuid-Korea blijft gas geven na crash

Deze automobilist uit Zuid-Korea zet hier even een dikke burnout neer waar menig stoertje jaloers op is. De exacte reden van het ongeval is (nog) niet bekend, maar er wordt gedacht aan een lage bloedsuikerspiegel, iets met medicatie, een shock of...

Amateursloper laat even zien hoe het wél moet

Meer dan eens tonen wij beelden van sloopsukkels die niet nadachten over hun acties totdat het te laat was. Deze man heeft het duidelijk wél goed voor elkaar.

Waaghals Matt Bush hangt op 315 meter hoogte ondersteboven aan een klif

Freeclimber Matt Bush vindt een berg beklimmen niet spannend genoeg en besluit om, in de Silvermine Mountains in Kaapstad op 315 meter hoogte, op zijn kop aan een klif te gaan hangen. Wat vind jij, gevalletje levensmoe?

Kan iemand deze kneus even uitleggen hoe een ladder werkt?

Blijkbaar heeft deze man nog nooit in zijn leven een ladder gebruikt. Dat is op zich niet erg, maar deze man… Oh mijn god, deze man moet haast wel een IQ van onder de 70 hebben.

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.