Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Arifs vriendin doet een dansje in de stad

Arif is op vakantie en dan laat hij zijn vriendin natuurlijk niet thuis. Arif’s meisje is alleen wel zo’n type die je beter niet alleen kunt laten. Dan gebeuren er namelijk dit soort dingen.

Picdump (805)

VANDAAG IS HET INTERNATIONALE CAPS LOCK DAG, maar daar zijn we ondertussen wel een beetje klaar mee. Laten we gewoon een nieuwe picdump posten.

Speltip #566: doe nooit bijdehand tegen een state trooper

When in America, do as the Americans. Geen grote bek tegen de sterke arm dus en probeer verder uit de problemen te blijven. Dan is het dus extra dom als het uitgerekend een Amerikaan blijkt die al deze speltips vergeet.

Gordon Ramsay draait een dagje mee bij de Royal Marines

Deze man zit veel in de sportschool, dus je zou verwachten dat hij wel mee kan met andere fitte kerels. Toch valt dat altijd een beetje tegen als je met de “real deal” te maken krijgt. Gelukkig voor Gordon, mag hij ook nog koken.

Gifdump (491)

“GIF is de afkorting van Graphics Interchange Format, een grafische bestandsindeling met pixels. GIF ondersteunt kleuren, verschillende resoluties, animatie en een transparante achtergrond. Het aantal kleuren in een GIF-bestand is meestal beperkt...

Pissige neushoorn veroorzaakt chaos op de weg

Dat zie je ook niet elke dag. Een neushoorn op de weg en wat moet je dan? Zo’n beest is, heel terecht, niet bang voor jouw auto en in dit geval lijkt hij ook niet heel vrolijk. Dus wat doe je dan? Filmen natuurlijk.

Je doet het verkeert (28)

Ja. Het is leedvermaak en ja, het is grappig. Even jezelf verbazen over de kneuzen die absoluut niet weten hoe de wereld werkt. Want daar zijn er nogal wat van.

Ondertussen in Rusland: stelletje maakt een nummertje in kloktoren

Je kunt ook nergens meer rustig een nummertje maken tegenwoordig. Denk je helemaal alleen bovenop een toren te staan, blijkt er weer een of andere bemoeial met een drone aanwezig te zijn en sta je weer op film. Wat is er toch gebeurd met het Rusland...

Motorrijder krijgt vliegles van losgekomen lading

Onder motorrijders heb je een gezegde: “kleed je niet op de rit, maar op de val”, maar deze man heeft dat blijkbaar nog nooit gehoord. Gelukkig voor hem kwam hij met lichte verwondingen weg en daar heeft ‘ie mazzel mee. Zo’n spijkerjasje is namelijk...

Het volkfeest van IJsland: Engeland uit het EK

De oerkreten galmen nog steeds door het stadion. Engeland is uitgeschakeld en de IJslanders vieren dat zoals alleen IJslanders dat kunnen vieren.

Noisekick’s “sunday morning sessie” op Defqon.1

Als je na twee dagen stampen even helemaal bij wil komen van Defqon.1 dan ben je bij de sunday morning sessions helemaal op je plek. Even lekker op het stoeltje zitten om in alle rust van wat muziek te genieten. Zouden ze dit nou early terror noemen?

Omdat we ze gaan missen: de beste momenten van de Ierse fans

Ze waren een schijnend hoogtepunt in een doodsaai EK. Ze waren een voorbeeld voor een ieder die zichzelf een voetbalsupporter noemt en maakten ons allemaal geregeld aan het lachen. Daarom hebben we al hun mooiste momenten even voor je achter elkaar...

Picdump (804)

Michael Jackson is al weer 7 jaar dood en de Albanese taal kent 27 woorden voor het begrip snor. Waren dat nou twee feiten? Jazeker! Eentje gratis in de bonus vandaag en jij krijgt er ook nog eens een picdump bij! Wat wil een mens nog meer?

Wat Weet Jij eigenlijk over het hoaxen van een sextape Défano Holwijn?

Wie kent hem niet, Défano Holwijn. De laatste tijd zie je hem steeds vaker voorbij komen met zijn #WatWeetJij-serie, maar het lijkt erop dat al deze Youtube-faam nog steeds niet genoeg is. Dan zit er nog maar één ding op om overal in de spotlight...

Poll
Wat was het meest kutte vak op de middelbare school?
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.