Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Het volkfeest van IJsland: Engeland uit het EK

De oerkreten galmen nog steeds door het stadion. Engeland is uitgeschakeld en de IJslanders vieren dat zoals alleen IJslanders dat kunnen vieren.

Noisekick’s “sunday morning sessie” op Defqon.1

Als je na twee dagen stampen even helemaal bij wil komen van Defqon.1 dan ben je bij de sunday morning sessions helemaal op je plek. Even lekker op het stoeltje zitten om in alle rust van wat muziek te genieten. Zouden ze dit nou early terror noemen?

Omdat we ze gaan missen: de beste momenten van de Ierse fans

Ze waren een schijnend hoogtepunt in een doodsaai EK. Ze waren een voorbeeld voor een ieder die zichzelf een voetbalsupporter noemt en maakten ons allemaal geregeld aan het lachen. Daarom hebben we al hun mooiste momenten even voor je achter elkaar...

Picdump (804)

Michael Jackson is al weer 7 jaar dood en de Albanese taal kent 27 woorden voor het begrip snor. Waren dat nou twee feiten? Jazeker! Eentje gratis in de bonus vandaag en jij krijgt er ook nog eens een picdump bij! Wat wil een mens nog meer?

Wat Weet Jij eigenlijk over het hoaxen van een sextape Défano Holwijn?

Wie kent hem niet, Défano Holwijn. De laatste tijd zie je hem steeds vaker voorbij komen met zijn #WatWeetJij-serie, maar het lijkt erop dat al deze Youtube-faam nog steeds niet genoeg is. Dan zit er nog maar één ding op om overal in de spotlight...

Maak je weekend compleet met een lading fastfood (16)

Zoals elke week brengen we je weer een aantal video’s uit ons FastFood-kanaal die je misschien gemist hebt. 1. Vriendin houdt ervan om gespankt te worden 2. Die rappers van tegenwoordig lijken steeds meer op geiten 3. Jij doet de slagboom niet...

Hoe weet je of je met kutpubliek te maken hebt

Je kunt het natuurlijk beoordelen of ze een beetje lekker op de band reageren, maar het beste is toch altijd om ze onaangekondigd op een stagedive te trakteren. Dan weet je pas echt met wie je te maken hebt!

Polar Opposites

Je bent een magneet, aan jou de taak om de metalen blokken naar het goede punt in de puzzel te slepen.

Chinezen mollen restaurant tijdens chaotische massaknokpartij

Ondanks het rustgevende muziekje ging het daar behoorlijk los in China. Geen context helaas, alleen een dikke vechtpartij. Mocht je dit rustgevende liedje trouwens wat beter willen luisteren? Klik dan hier.

Pas op waar je een “gloednieuwe” telefoon koopt

“Nooit gebruikt, gloednieuw, nog in het plastic!” Trap er niet in, vooral niet tijdens je vakantie, want de kans dat je “hagelnieuwe” iPhone is gebruikt door een omgebouwde prostituee met vingerschurft is aanwezig.

Het meest vermakelijke plekje om te zitten tijdens de TT in Assen

Je weet wat ze zeggen: ‘het beste vermaak is leedvermaak’. Op de TT van Assen was dat in ieder geval zo, want de organisatie had niet echt nagedacht over de plaatsing van dit adhoc-bruggetje. Ingestuurd via WhatsApp op 06 - 28 28 69 21.

Neo-nazi’s neergestoken tijdens protestmars in Sacramento

Neo-nazi’s zijn idioten met het IQ van een visstick, dat moge duidelijk zijn. Toch komt het verdomde vaak voor dat protestmarsen uit de hand lopen als extreem-links zich ermee komt bemoeien. In Nederland hebben we dat al vaker gezien met de Antifa,...

Het bewijs is geleverd: Joachim Löw is een viespeuk

Dat je een keer checkt of je nog een beetje fris onder de oksels ruikt kunnen wij ons nog wel voorstellen, maar met Joachim Löws voorgeschiedenis is er maar één conclusie mogelijk; ransaap!

Ondertussen in Rusland (34)

De zondag is een uitgelezen moment om even bij onze vrinden in Moedertje Rusland te kijken. Dat prachtige land, met haar prachtige bevolking. Bij deze dus een nieuwe fotoserie, zodat jij weer weet wat er leeft in het Oostblok.

Een verzameling bizarre nieuwsheadlines uit Florida

Ga er maar even goed voor zitten, want sommige van deze “nieuwtjes” zijn eigenlijk te idioot om waar te zijn. Toch verschenen ze allemaal ergens op een website in Florida. Rare jongens, die Amerikanen.

Poll
Wat was het meest kutte vak op de middelbare school?
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.