31/05 16:07 109

massie's avatar

Wat de juiste manier van opvoeden is valt over te twisten. Je kan je latje hanteren bij het huiswerk nakijken, of je gebruikt een honkbalknuppel bij het corrigeren van je dochters telefoongebruik. Ieder zo zijn gereedschap zullen we maar zeggen.

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Kapotvette tools Memes

Topreactie

avatar
1
0
IkBenEenAutochtoon. (gast)
@VetteSmurf

Je kan zeggen wat je wilt, hun leven nog in de 'middeleeuwen' om het maar zo te zeggen. Woon jij daar? Kan je het veranderen? Nee, wij nederlanders zijn zo overontwikkeld dat we niet meer rekening houden met traditie's van andere landen.En ja, ik zeg dat dit 'hun' cultuur is, hoe je het ook went of keert, dit hoort bij het islamitische cultuur, er zijn zelfs 'islamitische' scholen in nederland waar dat tot 4/5 jaar geleden ook nog gebeurde. Dit is géén kindermishandeling in dit geloofsgemeenschap, weet je wat kindermishandeling is in dit geloofsgemeenschap? Als een ouder een kind in elkaar slaat om zichzelf beter te laten voelen. Heb jij nooit een tik gehad van je vader of moeder? Vast wel, misschien niet zo hard, maar dan moet je je ouders ook aangeven want in jou ogen valt dat onder 'kindermishandeling'.
Het enige advies wat ik jou geef is ; verdiep je meer in het onderwerp voordat je er zo uitbundig over gaat mee praten.

En als we allemaal als mij zouden denken, dan zou het er een stuk rustiger aan toe gaan. Dan zouden we ieder cultuur lekker met rust kijken en eerst zelf maar eens een ECHT cultuur cree-eren.

Mvg,

Reacties

Reacties via Facebook

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.