Wat je absoluut niet mag missen Featured

Nieuwe Skoften.net iPhone & iPad app

Nieuwe Skoften.net iPhone & iPad app

arif's avatar
arif 29/04/2013 om 16:30 x bekeken, 3 reacties

De dag die je wist dat zou komen: een nieuwe iPhone en iPad app! Want naast een nieuwe versie van de Android app, hebben we ook gewerkt aan een nieuwe variant voor iPhone en iPad gebruikers. Naast de vernieuwde layout en betere performance is het nu ook mogelijk om foto’s te delen in WhatsApp, kun je de omschrijving en reacties lezen van alle items, zit er een autosuggest c.q. autocomplete zoekfunctie in, switchen video’s fullscreen bij kantelen, is er een “meest bekeken” en “meest besproken” feed bijgekomen en is er een “related video’s” blok bijgeplaatst waardoor je lekker door de video’s kunt bladeren.

De oude apps (Skoften en Skoften HD) zullen niet langer geupate worden. De nieuwe app gaat verder onder de naam “Skoften Pro”. Gewoon omdat het kan.

Bugs? Vast wel. Hoort erbij. Maar die zien we graag terug in de comments of e-mail. Overige ideeën en tips zijn natuurlijk ook altijd welkom. Tot slot; waardeer je onze inzet? Waardeer de app dan even met 5 sterren…hotsjééeéeéé.

Wat te zeuren? Roept u maar!

Reacties van anderen

Reacties via Facebook

Linktip & contact

Heb je een vraag, opmerking, klacht of gewoon een goede linktip? Stuur ons een mail en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Sociaal

Volg Skoften ook op en !

WhatsApp

Heb je een interessante video of foto waar we iets mee moeten doen? Voeg ons toe op WhatsApp: 06 28 28 69 21!

Vrienden

Fail.nl Trending.nl Biertijd xMissy

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, of notificatie per mail zodra er een nieuw topic geplaatst wordt.

Top