Wat je absoluut niet mag missen Featured

Hotsjeeeeééé het is vrijdagmiddag

Hotsjeeeeééé het is vrijdagmiddag

Door: TictaC om 15:07 op 15/02/2013 ( views)

overig

Nog een klein uurtje en dan zit die lange werkweek er voor de meesten van jullie weer op. Tijd om de balans op te maken voordat het weekend losbarst. We beginnen natuurlijk met lekkere muziek: een trance mix van Dj Mencos, een hardstyle podcast van E-Q-Lizer en als laatste klappen we er uit met een techno set.

Genoeg muziek nu, tijd voor wat random linkjes voor een inspirerend weekend! Zo zou je bijvoorbeeld naar deze hele vette HD compilatie kunnen kijken, of deze mooie video van DC Shoes. Je zou een stresstest van Nivea kunnen ondergaan, of een Zweedse lunch maken. Verder kan je dansje wagen, van een flat gebouw springen, geilen op voedsel, Nederlandse muziek ontleden, een vliegtuig aan de grond zetten of een video voor je haters maken. Als laatst hebben we nog een documentaire over kinderen die (moeten) stelen. Nog loslopend paardenvlees gevonden? Meld het hier!

Prettig weekend!

avatar
D.Z
on 15-02-2013 17:03
1
0
Reageer
Fijn weekend mensen.
avatar
Medic
on 16-02-2013 00:34
1
0
Reageer
Weer van alles wat

Linktip & contact

Heb je een vraag, opmerking, klacht of gewoon een goede linktip? Stuur ons een mail en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Sociaal

Volg Skoften ook op en !

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, of notificatie per mail zodra er een nieuw topic geplaatst wordt.