Wat je absoluut niet mag missen Featured

De iPhone én Android app is vanaf nu beschikbaar!

De iPhone én Android app is vanaf nu beschikbaar!

arif's avatar
arif 09/12/2011 om 17:00 x bekeken, 27 reacties

Nou nou, het heeft even geduurd, maar er is wat progressie geboekt. De iPhone app was al 1.5 maand af, maar Apple vond het allemaal iets te pikant. Gevolg: 3x afgekeurd en een heleboel content eruit gefilterd. Zelfs dit mocht niet. Anyways, het goede nieuws is dus dat hij er uiteindelijk is doorgekomen en nu gratis te graai is in de Appstore! Let op: op dit moment zul je alleen de brave video’s en foto’s tegenkomen. In de loop der tijd zullen we langzaam het één en ander toevoegen, maar vooralsnog moeten we de strenge richtlijnen van Apple even tollereren.

Dan Android. Nog niet beschikbaar in de Android Market (komt eraan), maar dat maakt niet heel veel uit omdat Google niet zo moeilijk doet. De app is gewoon te installeren door hem te downloaden in de browser op je telefoon. Link: www.skoften.net/app.apk. Kind kan de was doen. Getest op een Galaxy S I, II, HTC Wildfire en Desire. Een tweede voordeel voor de Android gebruikers: zo goed als alles zit erin. Dus ook de babes. Feedback en ideeën zijn uiteraard altijd welkom in de comments of via de app zelf.

Degenen die op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelen rondom de apps (en meer) kunnen terecht op onze Facebook pagina. Je weet toch. Ding dong. Einde bericht.

UPDATE de Android versie is inmiddels ook in de Market te vinden

Wat te zeuren? Roept u maar!

Reacties van anderen

Reacties via Facebook

Linktip & contact

Heb je een vraag, opmerking, klacht of gewoon een goede linktip? Stuur ons een mail en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Sociaal

Volg Skoften ook op en !

WhatsApp

Heb je een interessante video of foto waar we iets mee moeten doen? Voeg ons toe op WhatsApp: 06 28 28 69 21!

Vrienden

Fail.nl Trending.nl Biertijd xMissy

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, of notificatie per mail zodra er een nieuw topic geplaatst wordt.

Top