Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Picdump (780)

Psychedelische paddenstoelen hebben een antidepressieve werking. Een kleine wekelijkse dosis geeft merkbare resultaten. Hoppa, allemaal aan de paddo’s en dan tegelijkertijd even de picdump checken voor de extra grote WTF-ervaring.

Uit de oude doos: “Ik heb met 80 miljoen mensen gevochten”

“Ik wil niet veel zeggen, maar ik zweer het je: ik heb met 80 miljoen mensen gevochten. Dus ik wil niet veel zeggen, maar jou kan ik ook makkelijk aan hoor!” De meeste schattige video die je deze week zult zien.

Onderschat nooit het vermogen van een Porsche

Dat je er een kunt betalen betekent niet dat je er ook in kunt rijden…

Natuurtijd: Tijgerhaaien snacken van dode bultrug

Dit verwacht je toch niet tegen te komen als je even een middagje gaat vissen. Een groep volwassen tijgerhaaien gaan los op het karkas van een bultrug en deze mensen hebben het allemaal van dichtbij mogen aanschouwen.

Youtuber prankt zijn licht ontvlambare pa op weg naar meeting

Deze kerel is beheerder van het youtubekanaal ANGRYDAD. Zijn vader wordt om het minste of geringste pissig en daar maakt deze youtuber dankbaar gebruik van. Deze keer was het tijd om eens een bordje achterop de auto te hangen! HONK IF YOU’RE...

Texaanse cursus: hoe word ik van school getrapt in dertig seconden?

Lehman High School maakte het mee afgelopen week. Deze jongeman besloot dat het tijd was om met zijn motor door de school heen te rijden. Niemand weet waarom en niemand zag het aankomen, maar je kunt er vanuit gaan dat deze jongeman ergens anders...

Een dashcamcompilatie van amateurs op de Engelse wegen

Dat er in Nederland een heleboel incompetente figuren aan het verkeer deelnemen, zijn we bijna dagelijks getuige van, maar zo te zien is het in de UK minstens zo droevig gesteld met het verkeersinzicht van de gemiddelde automobilist.

Game of Thrones-fans wereldwijd worden gek om nieuwe trailer

Het is wat we van de serie gewend zijn. We worden altijd op het verkeerde been gezet. Nou, het is George R.R. Martin weer gelukt hoor. Deze zag echt helemaal niemand aankomen.

Hayden Paddon crasht tijdens de rally van Portugal en zet alles in lichterlaaie

Hayden Paddon had niet zijn allerbeste dag in Portugal. Nadat hij van de baan af vloog in zijn Hyundai moest hij vervolgens ook nog maken dat hij wegkwam, omdat de hele berm vlamvatte. Tot overmaat van ramp crasht Ott Tänak een paar minuten later...

Verliezer van Belgische hakwedstrijd barst in tranen uit

Als je met volle overgave een hakwedstrijd in gaat dan wil je die natuurlijk ook winnen. Helaas voor Tricky, want hij is de teleurstelling waarschijnlijk nog steeds niet te boven. #satire

Pussymagnet toont zijn nutteloze talent

Deze jongeman heet Noel Heath en wat is het een talent. Wat een kunde. Al is het wel compleet nutteloos...

Poll

Welke sport kijkt de Skoft het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.