Timeline

Rus redt zijn hele gezin uit brandend huis met hulp van omstanders

Wij introduceren de tweede held van de dag. Eerder zagen we de meest badass vrachtwagenchauffeur van de eeuw en deze Rus doet niet voor hem onder. Hij gooit eerst zijn hele gezin in de armen van omstanders terwijl zijn hele appartement in de fik...

Witte haai bijt luchtslang door en probeert kooi binnen te komen

Het lijkt erop dat die motherfuckers de truc doorhebben, want die aanslag van vorige week heeft blijkbaar een nieuwe trend gestart. Nou, geef mijn portie maar aan Fikkie.

Vrachtwagenchauffeur stopt om tienerjochie te redden van fietsendieven

Faith in humanity restored. Soms heb je dat even nodig. We zien met zijn allen zoveel nare shit voorbij komen tegenwoordig, dat het ook wel lekker is om af en toe een filmpje te zien waarbij dingen goed aflopen. Hulde voor deze meneer!

Zet nooit een grote bek op als je nog moet boksen

Als je vaak rondstruint op het internet, heb je dit soort filmpjes wel eens gezien. Boksers met grote bek die tof gaan doen voordat ze de ring in gaan, om vervolgens genadeloos afgestraft te worden.

Masterclass in winkeldiefstal van een oude dievegge

Hoewel hier ongetwijfeld een erg sneu verhaal achter zit, is het wel heel bijzonder om te zien. Deze dame steelt duidelijk al een hele tijd, want ze kan zo’n beetje de hele winkel meenemen.

Heb je 35k liggen? Maak anders even een zieke race-setup

Ik denk dat ik wel betere dingen kan verzinnen om met mijn geld te doen, maar ik heb dan ook niet heel vaak 35.000 euro liggen. Deze meneer blijkbaar wel en heeft er dan ook iets zieks mee gedaan. De beste racesimulator ooit?

Jochie showt even zijn schietskills

Deze jongeman is John Wick in het echt. Bij deze jongeman ben je al dood voordat je überhaupt snapt wat er zojuist gebeurd is. Mocht je overigens John Wick nog niet gekeken hebben, heb je vanavond nog wel iets te doen.

Game: City traffic jam

Jij bent verkeersregelaar op een druk kruispunt, door strategisch te denken moet je zorgen dat de auto’s elkaar niet raken.

Youtubert voert mensen extract van de heetste peper op aarde (2)

Dus. Je voert mensen ongeveer het heetste peperextract op aarde voor de lol van het interweb en iedereen vindt het eigenlijk kut, maar kijkt toch. Wat doe je dan? Nou, dan maak je deel 2 en deze keer maak je het nog kutter dan de eerste keer.

Stagiair maakt vliegende start op eerste stagedag

“En hoe was je eerste stagedag?”, “Op een whiplash en gescheurde anus na, best leerzaam!”

Dronken bestuurder zet hele snelweg stil omdat hij moet pissen

Als je moet dan moet je, maar er zijn echt wel betere plekken om even te stoppen voor een sanitaire stop.

Picdump (886)

De mens kent slechts twee aangeboren angsten: vallen en harde geluiden. Elke andere angst is aangeleerd. Zo, weet je dat ook weer. Dan is het nu gewoon weer tijd voor een nieuwe picdump.

Skoften protip: je leven wordt niet ineens spectaculair door een GoPro

Ja. Wij zijn gewoon saai en helaas gaat het kopen van een GoPro niet helpen.

Babe eert overleden opa met emotioneel bericht en naaktfoto’s op Facebook

Technologie werkt lang niet altijd zo goed als je hoopt. Daar kwam deze jongedame op de harde manier achter. Haar opa stierf en ze besloot een in memoriam op haar Facebookpagina te plaatsen. Dat ging alleen helemaal verkeerd.  Haar woorden:...

Vrachtwagen ziet klein schattig autootje over het hoofd

Wat is toch dat irritante geluid dat ik de hele tijd hoor? Misschien morgen toch maar eens naar de garage gaan…

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.