Timeline

Goedemorgen. Tijd voor nóg meer yoga-geweld

Niet heel lang geleden werden we al geënthousiasmeerd om meer aan beweging te doen, maar vandaag doet de mevrouw met de poes ook een duit in het yoga-zakje. Fascinerend hoor!

Hoe goed doe jij het in deze Kankerquiz?

Kanker is al geruime tijd doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. We krijgen er allemaal mee te maken, maar wat weten we er nou van? Test jij eens even of je op de hoogte bent van de feiten en door de mythes heen kan prikken in onze kankerquiz. Nog een...

Zou je d’r doen (454)

De meeste mannen houden wel van een vrouw die goed voor haar lichaam zorgt, maar de #fitgirl-trend lijkt de laatste tijd toch een beetje door te slaan. Of zouden jullie het wél op deze dame kunnen?

Deze gangsters hebben schijt aan alle regels

Deze mensen hebben schijt. Ze geven niet om jouw mening, of om die van een willekeurige moraalridder. Zij doen lekker waar ze zelf zin in hebben.

Gifdump (512)

Zaterdag, eind van de middag. De plannen voor vanavond worden gesmeed maar natuurlijk niet voordat er even een nieuwe gifdump is gecheckt. Let op, vanwege de grootte kan het laden even duren.

Een omnidirectionele lopende band is puur genot om naar te kijken

De omnidirectionele lopende band is gemaakt van rollers die apart van elkaar aangestuurd kunnen worden, hierdoor kunnen producten al rollende over de loopband gestorteerd en uitgelijnd worden. Maarja wat interesseert ons dat, het is gewoon verdomd...

Timing (52)

Ja. Wij weten ook wel dat er vast wel hier en daar een frame uit een filmpje in zit, maar dat neemt niet weg dat elle plaatjes van exact het juiste moment zijn.

Black Friday in Amerika: volwassenen die om speelgoed vechten

De vechtpartijen die je wist dat zou komen. Volwassen mensen die als kleine kinderen om een stuk speelgoed vechten, alleen omdat het gisteren een stuk(je) goedkoper is dan normaal. Hilarisch en treurig tegelijk.

In MMA is lang niet alles toegestaan

Er bestaan veel misverstanden over de regels van het MMA. Mensen denken dat alles mag, maar dat is toch niet helemaal waar. Zo mogen kopstoten, prikken in de ogen en nog een aantal dingen niet. Ook iemands hoofd door het podium heen proberen te...

Wat je altijd al wilde weten: de favoriete standjes van pornosterren

Althans, dat nemen we gewoon maar even aan want anders zou deze verzameling van 19 sexy foto’s met bijbehorende onderschriften helemaal nergens op slaan.

Dronken mensen doen domme dingen

Wees op je hoede, want dronkenschap is er altijd op uit om je te grazen te nemen. En zodra het toeslaat, kun jij ook zo eindigen.

De zuignoppen van Kloé en Kim Kardashian

De zusjes Kim en Khloé Kardashian laten zichzelf weer eens van hun beste kant zien in een nieuwe fotoshoot voor de kledinglijn van Kims echtgenoot Kanye West. Hoewel Kanye en zijn kledinglijn ons niet zoveel interesseert, besteden we toch graag wat...

Wat hebben Snapchat, driften, lasers, een politieagent en de X-Files met elkaar te maken?

Helemaal niets, maar het zijn wel de vijf dingen die in de volgende video’s de hoofdrol spelen. Vijf keer kort maakt het toch de moeite waard!

Moeder van de eeuw laat zien hoe je niét je kind naar school moet brengen

Man man man man man… Wat moet er van dit mannetje worden, met zo’n doos van een mama?

25 arme zielen die zich kapot lieten maken door vreemden op het web

Waarom mensen het leuk vinden om zichzelf door een aantal puisterige pubers op /r/RoastMe willen laten beledigen hebben we nooit echt begrepen, maar eerlijk is eerlijk; vermakelijk is het wel.

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.