Timeline

Landen met een Boeing 737 is nog niet zo makkelijk

Bijzondere beelden van een landende Boeing 737-430 op het vliegveld van Praag. Door een flinke zijwind krijgt de piloot het niet zo simpel voor elkaar om die enorme kist aan de grond te zetten.

De beste plek om je spaargeld te verstoppen

Fuck de bank. Koop zo’n mooi doosje en dan kun je daar mooi je spaargeld in kwijt.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (36)

Inmiddels zijn we al bij nummertje 36 beland maar dat mag de spreekwoordelijke pret niet drukken. Wederom meer dan 10 minuten aan totale randomness op deze regenachtige zondagmiddag.

45 mensen die gewoon geen enkele fuck geven

Wat is het toch fijn om helemaal geen ene fuck te geven om andermans mening. Lekker je eigen ding te doen en schijt hebben aan de de regels. 45 heerlijke foto’s om je zondag goed te beginnen.

Dronken Rus heeft last van een atmosferische storing

Heb je ook wel eens zoveel ruis in je hoofd dat je gewoon even een momentje voor jezelf moet nemen om de boel weer even te resetten? Nou, hij dus ook.

Een mooie tweede plek voor Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Japan

Het was even vroeg opstaan voor de liefhebbers van Formule 1, maar dat was het uiteindelijk wel waard. De bij de start gewonnen plek wist hij tot het eind vast te houden, ondanks de ultieme pogingen van Hamilton in de slotfase van de race. De jonge...

Goedemorgen. Tijd om een speer te bouwen

Heb je eindelijk zo’n mooi schuurtje in elkaar geknutseld, dan moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat je wat lekkers te snacken hebt. Een vers stukje wildzijn bacon die je met je eigen speer hebt gevangen bijvoorbeeld.

H. H. Holmes; de eerste Amerikaanse seriemoordenaar

Dr. Henry Howard Holmes was een van de eerste gedocumenteerde seriemoordenaars in de moderne betekenis van de term. Hij ontwierp een hotel met als specifiek doel er moorden in te kunnen plegen. Hoewel hij uiteindelijk 27 moorden bekend heeft,...

Quiz: weet jij net zo veel van bier als je ervan drinkt?

Het is het meest populaire alcoholhoudende drankje ter wereld; pils. Wij Nederlanders weten ook wel van wanten als het op pilsen aankomt, maar weten we er ook genoeg van? Meer quizzen vind je hier.

Alle hoogtepunten van sterverslaggever Sierd de Vos

Of je vindt hem geweldig of je hebt een pleuris hekel aan El Sierd, een middenweg is er gewoon niet. Maar toch, voor de liefhebbers hebben we enkele hoogtepunten uit zijn roemruchte carrière.

Gast terroriseert een half jaar lang zijn moeder de moeder

We moeten het hem nageven; als ‘ie ergens voor gaat dan zet ‘ie zich ook voor de volle 100% in. In dit geval was zijn moeder een half jaar lang de klos, dus dat betekent de komende 10 jaar geen verjaardagscadeaus voor hem.

Ozzy Man loopt de maand september even met je door

Ozzy Man, de meest Australische Australiër ooit, loopt even de maand september met je door. Handig als je niet echt op hebt zitten letten.

Skoften natuurtijd: de dodelijke oase van de Saharawoestijn

Deze zwaluwen steken tijdens het trekseizoen de enorme Sahara over. Een enorme bak met kokend zand en verder niks, alleen hitte en zand. Stel je het eens voor: strompelend door de hitte op zoek naar iets te drinken. Als je dan echter iets vindt, doe...

Tien voetballers die hun carrière compleet verkloot hebben

Lang niet alle voetballers zijn even slim en een gebrek aan hersenen en een overmaat aan geld gaan lang niet altijd samen. Het is op zich niet zo gek dat het sommige mensen naar het hoofd stijgt, maar het blijft jammer. Sommige voetballers hebben zo...

Uit de oude doos: het beste van Yucko The Clown

Er zijn van die video’s die je eens in de zoveel tijd een keer opnieuw moet reposten. Yucko hebben we 6 jaar geleden al eens ge-oudedoost, maar vandaag doen we het gewoon nog een keer.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.