Timeline

Picdump (941)

Michael Jackson is niet de uitvinder van de moon walk. De befaamde dans werd bijvoorbeeld ook gedaan door bijvoorbeeld David Bowie en James Brown.

Als 2016 een horrorfilm zou zijn

Deze mensen veranderden 2016 in een perfecte horrofilmtrailer. Nou ja perfect, niets is perfect, maar het is wel geinig toch?

Ozzy Man geeft commentaar bij kastklimmende tweeling

Dit filmpje is inmiddels op zo’n beetje alle media voorbij gekomen en dat betekent vrijwel altijd dat Ozzy Man zijn licht er nog op moet laten schijnen. Deze keer is natuurlijk geen uitzondering.

Uitzending gemist: de Breek de Week jaarcompilatie 2016!

We kunnen ons best voorstellen dat je vorige week woensdag al lekker in de vakantiemodus zat, dus dan is de kans best groot dat je onze heersende jaarmix van Breek de Week-video’s hebt moeten missen. Geen nood, bij dezen krijg je gewoon een...

Vrachtwagen valt op auto bij stoplicht in China

Wij hebben dit filmpje nu 8 keer bekeken en we hebben nog steeds geen flauw benul wat deze beunhaas nu eigenlijk wil doen. Wie weet het wel?

Niykee Heaton hoeft niet te zingen om ons aan haar fanbase toe te voegen

We willen jullie graag even voorstellen aan Niykee Heaton. We snappen best dat jullie niet bijster geïnteresseerd zijn in haar muziek, maar deze dame heeft inmiddels al een goude plaat en haar nieuwe single heeft inmiddels 31 miljoen views op...

Nee mevrouw, u kunt hier écht niet parkeren

We zagen laatst al een dame met excellente parkeerskills, maar deze mevrouw spant wellicht wel de kroon. Typisch zo’n filmpje waardoor je heel hard “HOE DAN?!” naar je scherm gaat schreeuwen.

WTF pics (97)

Valt het jullie ook op dat het alleen maar mannen zijn? Maar goed, dat zal wel toeval zijn.

Zo’n remtest op de snelweg kan behoorlijk nare gevolgen hebben

Je bent sowieso al een zak als je op een dergelijke manier met andersmans leven speelt, maar als het dan ook nog fout gaat, dan ben je toch gewoon een crimineel?

Kalfje zit vast in de modder, maar er is hulp onderweg!

Net als je denkt dat dit kalfje verloren is, komt er hulp uit onverwachtse hoek. Wait for it…

Speltip #875: steek nooit je hoofd in een barkruk als je een beetje dik bent

Het is een gouden regel. Steek nooit je hoofd in plekken waar je niet gegarandeerd weer uit kan komen. Dikke speltip boys.

Italiaanse waaghals steekt een vuurwerkje af

Je kan gewoon al aan de manier van rennen zien dat het de moeite waard is. Deze man wil echt bij dat ding vandaan komen. Meer vuurwerkjes zien? Even hier klikken.

In China hebben ze schijt aan zogenaamde APK’s

Dat ze in China schijt op allerlei merken en regels poepen weten we ondertussen wel, maar dat ze ook schijt aan wielen hebben blijft toch best bijzonder.

Slaapterrorist met gelijke munt terugbetalen!

Je kunt wel met ze in discussie gaan, maar 9 van de 10 keer levert dat helemaal niets op. Vaak zit er dan maar één ding op: ze een spiegel voorhouden.

Feminist heeft de oplossing: “We need to kill all men”

Bizar, dat we daar niet eerder aan hebben gedacht! Als je gewoon alle mannen én baby’s vermoordt dan zien we vrouwen tenminste ook niet meer als babyfabrieken!

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.