Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Automobilist ramt iets te ijverige agent op het kruispunt

Iedereen pakt wel eens een rood lichtje omdat remmen soms gewoon even niet uitkomt, maar als zo’n iets te ijverige diender besluit wat bonnen te schrijven is er gelukkig altijd wel een helpende hand in de buurt die je uit de brand helpt.

Perverse gedachten zijn blijkbaar lastig te onderdrukken

A dirty mind is a joy forever, en daar verandert de dag van de Heer helemaal niets aan. Stelletje viespeuken.

Lunchtip van de dag: knal eens een krokodil op de BBQ

Amerika, land of the free, home of the brave bbq. Vandaag nemen we een culinair uitstapje richting de meer exotische vleesgerechten, want als je er toch tasjes van maakt kun je er net zo goed je maag mee vullen. Althans, dat moeten de BBQ PitBoys...

Vieze vrouwen trappen nog steeds in de shampoo-prank

Oké oké, echt origineel kun je de shampoo-prank niet meer noemen, maar zodra er dames in bikini voorbij schuifelen blijf je automatisch even hangen.

Fucking held redt vrouw en hond uit zinkende auto in Baton Rouge

Bij het zien van dit soort beelden vraag je jezelf vast wel eens af wat jij op zo’n moment zou doen. Laten we hopen dat we allemaal net zoveel ballen hebben als deze gast, maar wat was die vrouw eigenlijk denkende?

Goedemorgen. Tijd voor een mooie verzameling winnaars

Je hoeft niet rijk en succesvol te zijn om te winnen in het leven. Soms is alles wat nodig is een beetje adremheid. Hier een verzameling van dat soort winnaars.

Uit de oude doos: Fransje met zijn fantastische producten

Omdat we aan hem moesten denken: even het beste van Fransje en zijn geweldige producten. Want in het weekend is daar wel tijd voor toch?

Keiharde weekendclassic: meest bezopen man op aarde wil nog meer bier

Dit moet wel de meest dronken man ooit zijn. Al vond deze lieve meneer zich nog niet dronken genoeg. “Er kan altijd meer in”, moet hij gedacht hebben. Dus hup, naar de supermarkt, want daar hebben ze vast nog bier. Overigens deed deze man wel nog...

Ondertussen is in Brazilië (3)

Even een kleine sfeerimpressie van het grootste land van Zuid-Amerika. Toegegeven: de Russen blijven beter in WTF, maar qua bill0n winnen de Brazilianen het met gemak.

Heerlijke randomness in een nieuwe Coubcompilatie (23)

Een weekend is geen echt weekend geweest als je niet een nieuwe compilatie van Coubs onder je neus gedrukt krijgt.

Sneak previewen bij het European Bodypainting Festival in Lisse

Het European Bodypainting Festival gaat vandaag in Lisse van start, maar wij mochten gister al een kijkje nemen om als eerste een schaars geklede dame met verf onder te spuiten. Stay tuned, want binnenkort hebben we uiteraard ook de bewegende...

De zomerhit van 2016: Rapper Sjors - Zomer in Nederland

We hebben ondertussen een zomerhit-traditie die tot het jaar 2005 teruggaat, maar dit jaar hebben we nog geen échte kandidaat gevonden die deze titel mag voeren, tot nu dan.

Een verzameling ongelofelijk slechte woordgrappen

Soms zijn dingen zó slecht dat het daardoor leuk wordt. Hierbij een verzameling met voorbeelden. Want het internet is ook gemaakt voor ongelofelijk slechte grappen.

Richie Jackson doet skateboardtricks nét even anders

De standaard kickflip kennen we nu allemaal wel. Daarom doet Richie Jackson het nét even anders. Gebruik de omgeving en het wordt echt een heel stuk vetter.

Game: The Operators 2

Kun je een beetje rekenen? Nou, reken daar maar niet op.

Poll

Hoort Max Verstappen inderdaad in een psychiatrische instelling thuis?

Niemand minder dan topcoureur Niki Lauda sprak deze woorden over onze nationale raceheld Max Verstappen. Tijdens de Grand Prix van België had Ferrari-coureur Kimi Räikkönen het zwaar te verduren dankzij een aantal 'gewaagde' acties van Max, en dat liet hij ook duidelijk weten over de boordradio. Check de onderstaande video voor de bewuste actie en hier het interview na de race.

Wat vind jij; waren de acties van Max inderdaad schandalig of moet de rest wat minder janken en gewoon doorrijden?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.