Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

De WTF-video van de week: de speekselsteen

“De meeste speekselstenen komen voor in de onderkaakspeekselklieren. Ze kunnen daar de speekselgang afsluiten. Ook komen ze vaak voor in de glandulae sublinguales (=ondertongspeekselklieren). Het gevolg is dat de afvoer van speeksel wordt...

Heerlijke redding van tafeltennisster Kelly van Zon op de Paralympische Spelen

Ondanks dat er televisietechnisch een stuk minder aandacht aan de Paralympische Spelen wordt gegeven doen we met 4x goud, 7x zilver en 9x brons toch behoorlijk mee. Toch bijzonder dat er niet meer van te zien is, want dit soort heerlijke reddingen...

Lifeadvicelamp geeft fantastisch advies om je leven op de rails te houden

Toegegeven, het is nogal een onorthodoxe plek om je levenslessen vandaan te halen, maar deze lamp heeft gewoon wat. Zijn adviezen zijn vaak doordacht, duidelijk en makkelijk op te volgen. Een nieuwe guru is geboren.

Een verzameling van de beste klachten op twitter

Twitter en het internet for that matter, hebben voor ons allemaal kanalen geopend die rechtstreeks naar de bedrijven gaan waar wij op willen haten. En het moooiste is dat iedereen die haat kan zien.

King Almighty is de nieuwe koning van de pranks

Neef?! Neef?! Eerst delen dan liken. Wollah dikke pranks man. Nog maar eens een geweldige toevoeging aan het youtubersgilde, waar we met zijn allen van kunnen genieten.

Quiz: herken jij de echte vrouw tussen de transseksuelen?

In Brazilië is er een TV-show genaamd “Beija Saco”. Een soort van ‘The Bachelor’, waarbij een man uit 10 verschillende dames zijn droomvrouw probeert te vinden. Kleine plottwist: slechts één van hen is een echte vrouw, de rest is transseksueel....

Weekendtip: dronesurfen op de Noordzee

Ook dit weekend blijft het heerlijk zonnig weer, dus waarom niet dronesurfen op de Noordzee? Het enige dat je nodig hebt is een surfplank, een drone en een vriend die hem bestuurt. Ik zou zeggen gaan met die banaan, snel vrienden zoeken dus!

Russische technologie vs. Amerikaanse technologie

De Koude Oorlog mag dan al lang en breed voorbij zijn, de wapenwedloop gaat desalniettemin door. Toch moet de Russen nog even hun skills bijschaven voordat ze echt mee kunnen doen.

El Banditos komen je vangen met hun Pokéball

We kunnen het je niet kwalijk nemen als je nog nooit van El Banditos hebt gehoord, want wij kenden ze ook niet, maar wij zijn helemaal om. Waneer komt dat album uit en waar kunnen we hem kopen? PS Zou jij die meisje ook vangen met je Pokéball?

Hoe sterk is de magneet in een MRI-scanner eigenlijk?

Want we weten allemaal wel hoe een MRI-scanner werkt toch? Enorme magneten die rondcirkelen en een specifiek gedeelte van je lichaam kunnen onderzoeken. Maar hoe sterk zijn die dingen eigenlijk?

Pakistani is duidelijk voor het eerst op het vliegveld

Als we op deze beelden mogen afgaan (en dat mogen we wel denk ik) kunnen we concluderen dat nog lang niet alle hoeken van de wereld kennis hebben gemaakt met 21ste eeuwse technologie.

Classic: Bill Burr fileert Steve Jobs

Van de week werd werd met veel bombarie de nieuwe iPhone 7 gelanceerd. Speciaal voor onze Apple fanboys een ode aan de man die de wereld deed veranderen.

Uit de oude doos: Tacotakedown

Net wanneer je denkt in de pauze een lekker tacootje te pakken in het lokale tacorestaurant, sta je midden in een tacotakedown vechtersarena.

De wijsheden van “Anaconda” horen op een tegeltje thuis

Nog even terugkomende op die soldaten / straatterroristen / zonnebrilboys, er wordt echt niet alleen maar onzin uitgekraamd. Sommige uitspraken zijn zo waar dat je ze regelrecht op een t-shit kunt laten drukken.

Poll

Skoften onderzoekt: hoe lang duurt jouw kaksessie gemiddeld?

Laten we eerlijk zijn; niet iedereen is een kak-professional. Waar de één sneller dan zijn eigen schaduw kakt, bouwt de ander rustig het achtste wereldwonder omdat hij er gewoon even de tijd voor neemt. Wij vragen ons af, hoe lang duurt jouw gemiddelde kaksessie eigenlijk?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.