Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Ondertussen groeit de lijst van celebs die in onze weekendvideo meebouncen met de week. Wil jij jezelf terugzien? Stuur je video via WhatsApp naar 06 - 28 28 69 21!

Picdump (818)

Een “moment” duurt officieel 90 seconden. Dat wist jij niet. Wij ook niet trouwens. Dus pak even een paar momenten voor onze nieuwe picdump wil je?

Game: Dolphin Olympics

Trek je truckendoos open, kom zo hoog mogelijk en scoor de hoogste score!

Knakker geeft zijn lekkere vriendin dagelijks een flinke wedgie

Toegegeven, het gaat natuurlijk puur om de YouTube-views, maar een compilatie van een paar fijne wedgies zullen we jullie niet onthouden. Best fijne billetjes!

Politie redt beer uit afgesloten auto

Dat moet toch een bijzondere dag zijn geweest voor deze agenten. Een afgesloten auto, alle ramen intact, alle deuren gesloten, en toch had een enorme beer zich in de auto verschanst. Hoe dan!? Gelukkig voor het beest waren deze mannen in de buurt om...

Als kinderen hun voetbalhelden ontmoeten

Wij zijn inmiddels al een paar jaartjes ouder dan de meeste jeugdige hoofdrolspelers, maar wij zouden aan niemand kunnen garanderen dat we er niet hetzelfde bij hadden gestaan. Voetbal is zo veel meer dan een spelletje.

Bestorming vrachtwagen van de Nice-terrorist op beeld vastgelegd

Inmiddels weet iedereen wel van de terroristische aanslag in Nice vannacht. Zojuist zijn er beelden uitgelekt van het einde van die verschrikkelijke dodenrit, namelijk de bestorming van de vrachtwagen en het doodschieten van de aanslagpleger.

Overstekende Rus geeft geen fuck om crash met scooter

Oversteken in Rusland kan, met al die wodkazuipers in de buurt, knap gevaarlijk zijn. De kans is dan ook groot dat je een scooter voor je bek krijgt, maar daar trekt deze knakker zich niks van aan. Doorlopen alsof er niks aan de hand is, zo rolt hij.

Blaaskapel laat niet met zich fokken en deelt harde klappen uit

Tsjah, als jij het nodig vindt om zonder reden een blaaskapel aan te vallen dan moet je er ook rekening mee houden dat je harde klappen krijgt. Nog mazzel dat je geen tuba voor je bek kreeg…

Als een goede daad he-le-maal fout gaat

“Oh chips man, dat was niet de bedoeling. Laat me helpen je scooter weer overein…. Oké kut…”

Gevecht in supermarkt neemt bizarre wending

Als je ruzie krijgt in een supermarkt en je wil die eikel tegenover je eens flink te lijf gaan, dan is een wapen natuurlijk bijzonder handig. Al hadden we dit wapen niet direct aan zien komen.

De problemen van het maken van een reclame voor je familiebedrijf

Wellicht de volgende keer het concept van de reclame iets beter uitdenken, want deze hadden de lieve mensen bij Morgan en Morgan wel aan kunnen zien komen natuurlijk. Nu levert het met een beetje editwerk een internetviral op en wat heb je nou...

Even met je F1-wagen door de straten van Manchester rijden

Het is voor Max Verstappen jammer dat hij zijn F1-bolide nooit mee naar huis mag nemen. Met zo’n ding kun je namelijk prima door de straat jagen, zoals Team Betsafe van de Gumball 3000 hier demonstreert.

Russische Kokkie en Peppie gaan met elkaar op de vuist in het verkeer

We gaan nog even vrolijk door met de verkeersfitties. Ditmaal een dashcamvideo uit Rusland. De koning der roadrages. Twee Peppie- en Kokkie-achtige figuren hebben bonje en gaan op een enigszins knullige manier met elkaar op de vuist. You like?...

Heftige beelden van de terroristische aanslag in Nice

Na de aanslagen in Parijs was het gisteravond helaas weer raak in de badplaats Nice. Een Franse man van Tunesische afkomst reed in een vrachtwagen in op een menigte. Het was gisteren 14 juli, een nationale feestdag voor de Fransen, en zodoende waren...

Poll

Waar gaat jouw zomervakantie 2016 naartoe?

Vanaf vandaag is heel Nederland in de vakantiestemming, dus dan rest ons alleen nog de vraag; waar gaan we dit jaar massaal naartoe?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.