Timeline

Winactie: Tickets voor The End Of World Tour van Steve-O

Elke 30+‘er is er geheid mee opgegroeid: de epische stunts van de heren van Jackass. Steve-O is daar altijd een vast onderdeel van geweest en dat zullen we ook niet snel meer vergeten. De afgelopen jaren heeft hij zich voornamelijk gericht op zijn...

Evert interviewt Steve-O en laat een tattoo door hem zetten

Elke millennial kent Steve-O en is zeer waarschijnlijk opgegroeid met de geniale en maffe stunts van de heren van Jackass. Steve-O komt dit jaar met zijn “The End Of The World Tour” o.a. naar Nederland en België. Wij zochten hem op in Antwerpen...

Een ding is zeker: met deze Lexus LIT IS val je wel op

Lexus heeft een auto gemaakt die bedekt is met 41.999 ledlampen die van kleur kunnen veranderen. De verlichting kan aangestuurd worden door muziek en beweging. Het is natuurlijk een concept car dus hij wordt niet op de markt uitgebracht. Gelukkig...

De WTF-video van de week: het cyborg chocolade speelgoed

Geen idee wat Sinterklaas afgelopen maandag allemaal heeft gesnoven, maar dit soort speelgoed mag ‘ie voortaan lekker in zijn eigen rukbunker houden.

Braziliaanse boefje is niet bepaald een boeienkoning

Deze Braziliaan zat vast omdat hij een juwelierszaak probeerde te overvallen. Eenmaal opgesloten probeerde Houdiniet via het luikje van zijn celdeur te ontsnappen.

Wheeliebink heeft geluk dat ‘ie nog op deze aarde rondrijdt

Kan hij het allemaal wel zo bedoeld hebben, dat neemt natuurlijk niet weg dat hij met een beetje lag voortaan van een gehandicaptenparkeerplaats gebruikt mag maken.

Ondertussen op de altijd keurige straten van Londen

Je zou wellicht verwachten dat ze in Londen na een avondje flink doorzakken met rooibosthee elkaar de hand schudden en weer vrolijk verdergaan, maar niets is minder waar. Ook daar lopen genoeg chav’s rond die niet vies zijn van een potje...

Een gezellig autoritje van Arif en zijn beste vriend

Als je keer op keer door je vrienden wordt teleurgesteld dan val je logischerwijs terug op die ene mattie waar je altijd op kunt bouwen. In het geval van Arif is dat Sjonnie, het schaap.

Game: Sons of Guns

Houd je commandoteam zo lang mogelijk in leven!

Picdump (921)

Elke aflevering van Buurman & Buurman bestaat uit 11.500 foto’s. Zoveel halen wij natuurlijk niet met onze picdumps, maar toch doen we wel ons best. Vandaag staan er slechts 42 voor je klaar.

Deelneemster Slimste Mens (België) verklapt haar seksuele fantasiën

Heus wel een schattig meisje hoor, maar als de dag komt waarop zij een trio voorstelt dan weet je bij dezen wie haar ook op z’n hondjes gaat nemen.

Poolse vrouw wordt gered door een heldhaftige lantaarnpaal

Een geluk bij een ongeluk, beter kan je het niet omschrijven na het zien van deze beelden. Een Pools vrouwtje was net op weg naar de supermarkt om wat nieuwe Wodka in te slaan, maar dat kan ze waarschijnlijk vervangen voor wat schoon ondergoed.

Classic: deze chick is duidelijk ‘on fire’

Als je voor een stug publiek optreedt moet je altijd wat extra’s doen om ze te enthousiasmeren. Of je doos in de fik zetten nou het beste plan is wagen we te betwijfelen.

Vlogster in opleiding snapt nog niet helemaal hoe het werkt

Het is ook niet niks, een goede vlog maken. Komt heul wat bij kijken natuurlijk. Deze dame heeft het geluk dat ze er goed uitziet, want dat is de enige reden dat we bleven kijken namelijk. Volgende keer uit de buurt van het water blijven en een...

Schommel met kind in de fik, maar achterlijk schreeuw-wijf blijft gewoon filmen

Man man man. Weer zo’n typisch voorbeeld waaruit blijkt dat mensen het belangrijker vinden om te filmen dan te helpen. Want dan kan het op JoeToep natuurlijk. Maakt verder niet uit dat er een schommel (met kind) in de fik staat. Vooral blijven...

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.