Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Gewapend met stikstof en een moker lekker spullen kapot rammen

Gewapend met 20 liter vloeibare stikstof bevriest deze gast voorwerpen en slaat ze stuk. Onder het goedkeurend oog van een Phantom high-speed camera zie je alle vernietigingen in super slowmotion.

Een ontspannen ritje in de meest big-ass taxi ter wereld

Een taxiritje in een dikke dumptruck is baas, maar of het echt comfortabel is betwijfel ik. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je iets overkomt, maar als dat toch gebeurt heb je altijd nog een helm op! Wat zou het eigenlijk kosten?

Doelman Noord-Korea heeft duidelijk zijn dag niet

Tijdens de voetbalwedstrijd van Noord-Korea tegen Oezbekistan onder de 16, had de Noord-Koreaanse keeper wel heel erg veel pech. Niet alleen stond de keeper veel te ver uit zijn doel en kon hij een schot niet meer weg koppen, ook kwam hij tot twee...

Man ziet zijn vrouw vreemdgaan en rijdt zijn SUV het huis in

Dat gaat weer geld kosten. Wellicht kun je je bankrekening een plezier doen en gewoon rustig doen?

Roy “Big Country” Nelson boos omdat zijn scheids zijn UFC-match te lang door laat gaan

Hij is mijn favoriete UFC-fighter. Ik volg het niet echt, maar ik zie natuurlijk behoorlijk wat voorbij komen. Deze kleine dikke hillbilly met een mokerharde rechterhoek is een heerlijk paradox in de afgetrainde vechtwereld. Plus, hij heeft ook...

Game: Galactic Alien Mars

Fuck je baas, het is gewoon tijd om een lekker potje te knallen. Qua gamen dan. p.s. ja, het is ff doorbikkelen voor je browser, maar heb geduld!

Skoften snelcursus: Nijntje voorlezen voor beginnende moeders

Dames opgelet; als je wil dat je vent uit je hand eet, lees hem dan elke avond op deze manier een kort verhaaltje voor. Kan ‘ie heerlijk bij slapen.

Picdump (869)

Het eerste dodelijke ongeluk met een auto in Nederland vond plaats in Valkenburg in 1901. Bij ons is gelukkig nog nooit een dodelijk ongeluk geweest met een picdump.

Jessica Lauren Knehans is een van de allermooiste fitness chicks van Nederland

Fitgirls zijn de laatste tijd retepopulair en dat is - als je de foto’s hebt gezien - best begrijpelijk. Zo kwamen wij Jessica Lauren Knehans tegen een prima indruk heeft achtergelaten. Mocht je nog niet genoeg hebben gezien dan vind je nog...

Fotograaf smokkelt zijn fotoserie uit Noord-Korea mee

Michal Huniewicz, 32, is een Londense fotograaf en software-ontwikkelaar die onlangs op vakantie ging in Noord-Korea. Nou ja, vakantie.. Hij regelde een visum en liet zichzelf een zwaar bewaakte rondleiding aanmeten. Vervolgens liet de beste man...

Olietanker in Golf van Mexico staat in lichtelaaie

Met 80.000 vaten diesel en 70.000 vaten benzine aan boord weet je één ding zeker als er brand uitbreekt: get the hell out.

Classic: dronken Rus veroorzaakt frontale botsing met politiewagen

Het zal je niet verbazen dat er ook in het weekend genoeg dronken Russen (pleonasme?) de weg op gaan, maar soms wil het nog wel eens gebeuren dat de dienstdoende agenten verbazingwekkend weinig moeite hoeven te doen om ze in de boeien te slaan.

Ozzy Man doet het commentaar bij een epic catfight

Hij is weer terug jongens. Ozzy Man doet het commentaar bij een sadistische ekster en zijn katachtige slachtoffers. Instant classic.

Een klappende compilatie van crashende motorrijders

Als motorrijders moet je extra goed opletten. Je hebt weinig tot geen bescherming meer en een crash heeft dus nogal grote gevolgen. Zoals je hier kunt zien.

Neem nooit lessen Engels van de jongens van Rundfunk

Tijd voor wat absurdistische humor op je maandag. Een korte les Engels met de boys van Rundfunk.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.