Timeline

Chevrolet en LEGO bouwen een nieuwe Batmobile

De Chevy LEGO Batmobile werd onthuld tijdens de Detroit Auto Show en is een samenwerking tussen Chevrolet, Warner Bros. en LEGO. De Chevy Batmobile is 5 meter lang, weegt ruim 700 kg en bestaat uit bijna 350.000 individuele Lego stukken.

Auto met voorrang rijdt snowboarder voor zijn pan

Deze Canadese snowboarder denkt redelijk veilig over een stoep, bedekt met ijs te kunnen glijden, maar de praktijk wees echter iets anders uit. De mazzelpik hield er helemaal niets aan over, behalve een natte bruine slip!

Auto beukt motor omver tijdens ouderwets potje roadragen

Een aantal bikers dachten even lekker te gaan motorrijden. Ze halen redelijk rustig links en rechts een auto in. Niets aan de hand zou je denken, maar opeens slaan de stoppen door bij deze automobilist en hij besluit om zijn auto voor de bikerboys...

Als de après-ski net iets te gezellig was

Heb jij wel eens zo dronken als een tor je ski’s aangedaan? Deze man namelijk ook niet.

Nieuwe razendsnelle manier van uitstappen wordt waarschijnlijk nooit een hit

Toegegeven, je bent heel snel uit je bootje, maar er zijn vast wel manieren waar je minder nat van wordt.

Dronken dame geeft even de plantjes water

Hier zijn betere manieren voor en de meeste van die manieren voorkomen ook dat je op het internet terecht komt.

Trippende voetganger gaat aan auto hangen

Niet alleen motorrijders krijgen gratis liften, ook voetgangers die redelijk van het padje zijn kunnen gewoon gratis een stukje meerijden. Doen ze niet moeilijk over, die automobilisten.

Motorrijder klapt op auto en krijgt onbedoeld een lift

We weten allemaal dat je als motorrijder extra kwetsbaar in het verkeer bent, dus zorg er dan ook voor dat je extra goed uit je doppen kijkt. Anders wil het nog wel eens voorkomen dat je onbedoeld een lift van een automobilist krijgt.

Uit de oude tabaksdoos: rookmevrouw bij Lingo

Elke dag beginnen we de dag enigszins in mineur omdat we weten dat Lingo waarschijnlijk nooit meer terugkomt. Gelukkig kunnen we onze pijn een klein beetje verzachten met wat beelden uit de oude tabaksdoos.

Hoe klinken 10 schreeuwkippen op een Lamborghini?

De wetenschappelijke vraag van vandaag: klinkt een Lamborghini beter met 10 schreeuwkippen in zijn uitlaten gepropt? Nu we dit eindelijk weten kunnen we weer verder met ons bestaan, daag!

Hoe je een auto niet uit een greppel trekt

Een Rus is na een stukje lekker driften met zijn BMW in een sloot beland en hij komt er zelf niet meer uit. Dit kleine probleem lossen ze wel even op met behulp van een tractor, dus dan komt het vast allemaal wel goed. Toch?

Buschauffeur in Tilburg stuurt 13 (!) politieagenten op jongen af wegens eten broodje

De politie in Tilburg heeft er waarschijnlijk weer een mooie trainingscase bij. Gevalletje zo-had-het-niet-gemoeten en wat-hadden-we-nou-anders-moeten-doen. Want zeg nou eerlijk; als je 13 man op een jongetje van nog geen 20 jaar oud afstuurt om hem...

Game: The color of light

De hoek van inval ten opzichte van een loodrechte lijn is dan i en hoek van reflectie is r. De hoek van inval is daarbij gelijk aan de hoek van uitval: i = r. Dit wetende moet het een eitje zijn.

Snowboarden en skiën met een graafmachine is instant fun

We zagen tijdens de zomer al eens mensen waterskiën met behulp van een graafmachine, maar ook in de winter kun je een graafmachine heel goed gebruiken.

Hannah Ferguson laat zich bodypainten voor Sports Illustrated

Hannah Ferguson, je kent haar wel van en natuurlijk ook van , maar waar we haar vanaf vandaag van kennen zijn haar twee uitstekende pluspunten. Deze dame laat weinig aan de verbeelding over, gelukkig maar.

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.