Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

De onnodig gecensureerde gifdump

Wat is er nu fijner dan op je dinsdag middag tijdens je baas zijn tijd wat gifjes te checken. Om deze lijst toch wat “safe for work” te houden hebben we deze gifjes helaas moeten blurren. Onze excuses voor het ongemak.

Picdump (870)

De snelste rode kaart ooit werd na 2 seconden gegeven nadat een speler na het fluitsignaal ‘Fuck me, that was loud’ riep tegen de scheids. Dus, allemaal netjes op je woorden passen. Kijk maar lekker naar de picdump, dat duurt langer dan 2...

Game: Game: Mini Machines

Lekkere simpele game waarbij je niet na hoeft te denken. Probeer als eerste te eindigen om zoveel mogelijk geld te verdienen en hiermee je RC-auto te upgraden.

Een ouderwets robbertje matten op de Russische weg

Het blijft lekker hè? Zo’n ouderwets potje meppen op de weg? Nou, laat dat maar lekker aan de Russen over. Die zijn daar professionals in.

FIFA in het echt ziet er ongelofelijk knullig uit

We kunnen het er inmiddels over eens zijn dat FIFA met de jaren steeds beter wordt, maar volgens mij zijn deze jongens nog niet helemaal tevreden.

Avonturiers vinden een enorme tonijn in een rivier

Nou wisten wij dat een tonijn behoorlijk groot kon worden, maar dat je zo’n enorme vis even in een riviertje tegen kan komen, is wel bijzonder.

De meest idiote uitlaat ooit in de menselijke geschiedenis

Hillbillies gonna hillbilly. Jezus, wat een lawaai. RIP headphone-users.

Dee Gordon brengt een prachtige ode aan zijn overleden pitcher

Jose Fernandez was de ster van de Miami Marlins. Hij overleed bij een bootongeluk diep in de nacht. Naar verluidt was hij op de boot om een vriend te troosten die stuk was nadat een van zijn vrienden was overleden. Men weet alleen dat de boot op...

Even een potje flauwe kantoorhumor voor op je dinsdagochtend

Je hebt twee types kantoorhumor: je hebt stagiaretje-pesten, waarbij het vaak te ver gaat en eigenlijk niet meer leuk is en je hebt de variant waarin twee gelijke collega’s elkaar even ouderwets bij de neus nemen.

Poolse man hardhandig opgepakt in Amsterdam

Deze Pool zal wel gevonden hebben dat hij onterecht werd opgepakt en zette het daarom waarschijnlijk op een schreeuwen. Als je dan ook nog uithaalt naar de agent van dienst. Kun je wel een paar klappen op je bek verwachten.

Gewapend met stikstof en een moker lekker spullen kapot rammen

Gewapend met 20 liter vloeibare stikstof bevriest deze gast voorwerpen en slaat ze stuk. Onder het goedkeurend oog van een Phantom high-speed camera zie je alle vernietigingen in super slowmotion.

Een ontspannen ritje in de meest big-ass taxi ter wereld

Een taxiritje in een dikke dumptruck is baas, maar of het echt comfortabel is betwijfel ik. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je iets overkomt, maar als dat toch gebeurt heb je altijd nog een helm op! Wat zou het eigenlijk kosten?

Doelman Noord-Korea heeft duidelijk zijn dag niet

Tijdens de voetbalwedstrijd van Noord-Korea tegen Oezbekistan onder de 16, had de Noord-Koreaanse keeper wel heel erg veel pech. Niet alleen stond de keeper veel te ver uit zijn doel en kon hij een schot niet meer weg koppen, ook kwam hij tot twee...

Man ziet zijn vrouw vreemdgaan en rijdt zijn SUV het huis in

Dat gaat weer geld kosten. Wellicht kun je je bankrekening een plezier doen en gewoon rustig doen?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.