Timeline

Vluchtstrookrijder wordt getrakteerd op een heerlijk portie karma

Ha! Wat is het soms toch fijn om te zien dat er zoiets bestaat als karma. Vooral in het verkeer is dit gewoon beter dan een orgasme. Mag best een keer gezegd worden toch? Deze keer is een vluchtstrookrijder in New Jersey flink de lul. Dumbass…

Achter de Wallen: de schoonmaker

Altijd leuk; een kijkje op de Wallen in Amsterdam. En dan ook nog een zes-delige serie. Boffen hoor. We starten met schoonmaakster Henny die iedere dag om 5:00 uur begint met haar werk: het schoonmaken van de peeskamers. Moet ook gebeuren, want je...

Golfbink wil roadragen maar druipt zonder resultaat af

Wat is het toch fijn als een aso zo nu en dan moedertje karma ontmoet. Zo ook deze klootzak die zijn geparkeerde auto voor een aankomende auto gooit en het niet kan hebben als er dan naar hem wordt geclaxonneerd. Of zijn we er toch weer ingetuind?

Wiel is er klaar mee en gaat even een pilsje pakken

“Luister, het is al vijf uur, dus voor mij zit de dag er nu wel op. Als jullie nog door willen is het prima, maar ik ga een biertje pakken. Ajo!”

MMA-bink mept in zijn teleurstelling een ringchick op haar muil

Deze meneer dacht dat hij had gewonnen, maar toen de scheidsrechters hem informeerde dat hij verloren had. Zorgde dat voor onvoorziene omstandigheden.

Uit de oude doos: Sinterklaas trakteert cameraman op een upskirtje

Nu de beste man toch weer richting Spanje is, kunnen we dit filmpje ook wel weer eens uit de oude doos trekken. Een mooi moment tijdens het Wereldkampioenschap voetbal waarin iemand graag met de Sint op de foto wilde. Waarschijnlijk heeft ‘ie ‘s...

Het meest gênante stuk amateurtoneel tijdens een voetbalwedstrijd ooit

Nou ben ik helemaal niet vies van een goeie pot voetbal, maar het is simpelweg kut dat dit soort wangedrag tegenwoordig zo vaak voorkomt. Ik was uiteindelijk ook gewoon op het been van die kloothommel gaan staan. Misschien wel op zijn hoofd.

How to dad: boodschappen doen met je koter(s)

Het blijkt dat mannen op steeds latere leeftijd voor het eerst vader worden, dus dat leek ons wel een mooi moment voor een spoedcursus ‘winkelen met je koter’.

Watermeloen overleeft val van 45 meter hoog door Line-X coating

Door een watermeloen te beschermen met Line-X coating overleeft hij een val van 45 meter hoog en zelfs met een hakbijl krijg je hem niet kapotstuk. Of houden ze ons voor de gek en is het gewoon een zwarte basketbal?

Opa is boos op de mensheid: “klootzakken die jullie zijn!”

Dat doet allemaal maar met die mobieltjes tegenwoordig, waar is het fatsoen gebleven? Kan een mens niet even rustig een biertje drinken zonder dat het opgeschoten tuig dit filmt en het vervolgens op die kutsites terechtkomt?

Picdump (920)

In Rotterdam bestaat een fitnesscentrum met de naam Brad Fit en in het pittoreske Deurne kun je Bread Pit vinden. Mocht je dus ooit in de buurt zijn, weet je wat je te doen staat. Een Vitas-dansje voor het naambord!

Dit is nou de definitie van een boos takkewijf

Geen idee wat er gebeurd is, maar deze dame is écht heel boos. Roadrage anyone?

Ook TwitchTV-chick Shadleaf2014 vergeet haar livestream uit te zetten

Hardcore gamer Shadleaf2014 had gisteren een typisch NovaPatra-momentje dat ons allemaal wel eens overkomt. Of zou het gewoon een slimme marketingtruc zijn waarbij ze meer kijkers probeert te trekken? Trouwens, er zijn wel meer van dit soort...

Gast laat zich niet tegenhouden door openstaande brug: fak die shit!

Het is maar goed dat de waarschuwing “Do not attempt” erbij staat, want anders waren we het vanmiddag meteen even uitproberen!

Gifdump (515)

Net als je denkt dat de vorige editie nog maar een paar dagen geleden erop is gezet, word je verrast met een nieuwe serie met daarin wederom 21 gifjes. De rest van de edities vind je op gifdump.nl.

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.