Timeline

Heb je 35k liggen? Maak anders even een zieke race-setup

Ik denk dat ik wel betere dingen kan verzinnen om met mijn geld te doen, maar ik heb dan ook niet heel vaak 35.000 euro liggen. Deze meneer blijkbaar wel en heeft er dan ook iets zieks mee gedaan. De beste racesimulator ooit?

Jochie showt even zijn schietskills

Deze jongeman is John Wick in het echt. Bij deze jongeman ben je al dood voordat je überhaupt snapt wat er zojuist gebeurd is. Mocht je overigens John Wick nog niet gekeken hebben, heb je vanavond nog wel iets te doen.

Game: City traffic jam

Jij bent verkeersregelaar op een druk kruispunt, door strategisch te denken moet je zorgen dat de auto’s elkaar niet raken.

Youtubert voert mensen extract van de heetste peper op aarde (2)

Dus. Je voert mensen ongeveer het heetste peperextract op aarde voor de lol van het interweb en iedereen vindt het eigenlijk kut, maar kijkt toch. Wat doe je dan? Nou, dan maak je deel 2 en deze keer maak je het nog kutter dan de eerste keer.

Stagiair maakt vliegende start op eerste stagedag

“En hoe was je eerste stagedag?”, “Op een whiplash en gescheurde anus na, best leerzaam!”

Dronken bestuurder zet hele snelweg stil omdat hij moet pissen

Als je moet dan moet je, maar er zijn echt wel betere plekken om even te stoppen voor een sanitaire stop.

Picdump (886)

De mens kent slechts twee aangeboren angsten: vallen en harde geluiden. Elke andere angst is aangeleerd. Zo, weet je dat ook weer. Dan is het nu gewoon weer tijd voor een nieuwe picdump.

Skoften protip: je leven wordt niet ineens spectaculair door een GoPro

Ja. Wij zijn gewoon saai en helaas gaat het kopen van een GoPro niet helpen.

Babe eert overleden opa met emotioneel bericht en naaktfoto’s op Facebook

Technologie werkt lang niet altijd zo goed als je hoopt. Daar kwam deze jongedame op de harde manier achter. Haar opa stierf en ze besloot een in memoriam op haar Facebookpagina te plaatsen. Dat ging alleen helemaal verkeerd.  Haar woorden:...

Vrachtwagen ziet klein schattig autootje over het hoofd

Wat is toch dat irritante geluid dat ik de hele tijd hoor? Misschien morgen toch maar eens naar de garage gaan…

Mozes duikt na 2 millennia op bij een ijshockeypotje

Je ziet bij elke sportwedstrijd sneue supportersinitiatieven, maar zo heel af en toe duikt er iets op dat echt leuk bedacht is. Hier zo’n voorbeeld.

Hoe Gordon het Belgische publiek van De Slimste Mens liet gieren

Als je Gordon in een programma als “De Slimste Mens” uitnodigt dan weet je bij voorbaat al wat voor een avond het gaat worden, maar of ze zich dat in België ook realiseerden wagen wij te betwijfelen… Gelukkig voor hen was het, verrassend genoeg, na...

De meest sneaky dief van het jaar slaat toe bij het tankstation

Deze meneer heeft dit duidelijk al vaker gedaan, want deze dame heeft waarschijnlijk pas een uur later doorgehad dat haar spullen weg waren. Wat een kutstreek het ook is, je moét haast wel bewondering hebben voor zijn vakmanschap.

Het vijfde deel van Action Movie Kid is er!

Hoe lekker moet het zijn om als kleine jongen zo’n vader te hebben? Wij moesten het allemaal doen met onze fantasie, maar deze jongen kan gewoon zijn geweldige avonturen terugkijken!

Dit blondje heeft blijkbaar weinig moeite met slikken

Misschien niet iets om heel trots op te zijn, maar als ze dit op haar Tinder-profiel zet dan zal het haar aan mannelijke aandacht niet ontbreken.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.