Timeline

Chinese agent gaat een onvrijwillig blokje om

In Amerika worden sinds de politiehaat in achterstandswijken steeds vaker de zogenaamde serviceverlenende “hoodcops” ingezet. Zoals vrijwel alles, wordt ook dit inmiddels gekopieerd en ingezet door de Chinezen, maar of ze het begrip “hoodcop” daar...

Man filmt hoe een tornado vakkundig zijn huis verbouwt

In tegenstelling tot wat de meeste mensen zouden doen als een tornado over je huis raast, namelijk dekking zoeken, besluit dit heldhaftige figuur (lees idioot) zijn camera te pakken om het voor zijn nageslacht vast te leggen.

Ondertussen in Rusland: reality-tv waarvoor je thuisblijft

In Rusland maakt het niet uit of er een aanleiding is tot ruzie of niet. Als je een portie klappen wil uitdelen doe je dat gewoon en als iemand besluit mee te helpen, kan die ook een portie klappen krijgen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Rus redt zijn hele gezin uit brandend huis met hulp van omstanders

Wij introduceren de tweede held van de dag. Eerder zagen we de meest badass vrachtwagenchauffeur van de eeuw en deze Rus doet niet voor hem onder. Hij gooit eerst zijn hele gezin in de armen van omstanders terwijl zijn hele appartement in de fik...

Witte haai bijt luchtslang door en probeert kooi binnen te komen

Het lijkt erop dat die motherfuckers de truc doorhebben, want die aanslag van vorige week heeft blijkbaar een nieuwe trend gestart. Nou, geef mijn portie maar aan Fikkie.

Vrachtwagenchauffeur stopt om tienerjochie te redden van fietsendieven

Faith in humanity restored. Soms heb je dat even nodig. We zien met zijn allen zoveel nare shit voorbij komen tegenwoordig, dat het ook wel lekker is om af en toe een filmpje te zien waarbij dingen goed aflopen. Hulde voor deze meneer!

Zet nooit een grote bek op als je nog moet boksen

Als je vaak rondstruint op het internet, heb je dit soort filmpjes wel eens gezien. Boksers met grote bek die tof gaan doen voordat ze de ring in gaan, om vervolgens genadeloos afgestraft te worden.

Masterclass in winkeldiefstal van een oude dievegge

Hoewel hier ongetwijfeld een erg sneu verhaal achter zit, is het wel heel bijzonder om te zien. Deze dame steelt duidelijk al een hele tijd, want ze kan zo’n beetje de hele winkel meenemen.

Heb je 35k liggen? Maak anders even een zieke race-setup

Ik denk dat ik wel betere dingen kan verzinnen om met mijn geld te doen, maar ik heb dan ook niet heel vaak 35.000 euro liggen. Deze meneer blijkbaar wel en heeft er dan ook iets zieks mee gedaan. De beste racesimulator ooit?

Jochie showt even zijn schietskills

Deze jongeman is John Wick in het echt. Bij deze jongeman ben je al dood voordat je überhaupt snapt wat er zojuist gebeurd is. Mocht je overigens John Wick nog niet gekeken hebben, heb je vanavond nog wel iets te doen.

Game: City traffic jam

Jij bent verkeersregelaar op een druk kruispunt, door strategisch te denken moet je zorgen dat de auto’s elkaar niet raken.

Youtubert voert mensen extract van de heetste peper op aarde (2)

Dus. Je voert mensen ongeveer het heetste peperextract op aarde voor de lol van het interweb en iedereen vindt het eigenlijk kut, maar kijkt toch. Wat doe je dan? Nou, dan maak je deel 2 en deze keer maak je het nog kutter dan de eerste keer.

Stagiair maakt vliegende start op eerste stagedag

“En hoe was je eerste stagedag?”, “Op een whiplash en gescheurde anus na, best leerzaam!”

Dronken bestuurder zet hele snelweg stil omdat hij moet pissen

Als je moet dan moet je, maar er zijn echt wel betere plekken om even te stoppen voor een sanitaire stop.

Picdump (886)

De mens kent slechts twee aangeboren angsten: vallen en harde geluiden. Elke andere angst is aangeleerd. Zo, weet je dat ook weer. Dan is het nu gewoon weer tijd voor een nieuwe picdump.

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.