Timeline

GradeAunderA legt de advertentiegekte op Youtube uit

Youtube heeft onlangs een verandering in haar advertentiebeleid doorgevoerd en alle vloggers en contentbouwers worden gek. Maar waar gaat die hele gekte nou precies over en wat moeten we ermee? Voor het antwoord op die vragen hebben gelukkig...

Speltip #893: lach nooit om het nieuwe kapsel van een stoertje

Hij had het kunnen weten. Stoere jongens zijn altijd onzekerder dan ze willen toegeven en dus moet je niet lachen om hun nieuwe kapsel. Doe je dat wel, dan kun je dit soort dingen verwachten.

Inventieve vader gebruikt zoonlief om een ballon te vangen

Waarom zou je zelf risico lopen door op een metershoge trap te gaan staan als je ook gewoon je zoon de lucht in kunt gooien? Deze vader komt er wel.

Opeens heb je het: je neemt een das als huisdier

Alleseters, niet lawaaierig en verharen amper. Ik zou zeggen neem eens een das als huisdier?

Blijkbaar is een Audi RS7 in Rusland niet extreem genoeg

Als je 700PK toch nèt iets te magertjes vindt dan kun je hem in Rusland met een paar kleine aanpassingen gewoon naar zo’n 1.100PK opschroeven. Kost geen drol en je verneukt er verder je auto helemaal niet mee!

Skoften natuurtijd: De Portiaspin en haar briljante jachtmethodes

De Portiaspin is een van de slimste spinnen op aarde en onze goede vrind David Attenborough neemt ons even mee in haar belevingswereld. BBC FTW.

12-jarig mannetje gaat nokkie dankzij g-krachten

Hij vroeg aan de piloot: “kun jij mij knock-out krijgen met je vliegtuig?” Dat liet onze lieve piloot zich geen twee keer vragen.

Nog maar weer een voorbeeld van de neppe viral-epidemie

Het internet begint langzaam maar zeker vol te lopen met nepvirals. Waardoor het steeds moelijker wordt om het kaf van het koren gescheiden te houden. Ook wij hebben ons wel eens voor de gek laten houden, MAAR NIET MEER!  Bij dezen callen wij...

Eindelijk de eerste beelden van Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer

Hoewel Battlefield groots onthaald werd vanwege de realistische gameplay en oorlogvoering, blijft Call of Duty lekker doorsukkelen met haar sci-fi gameplay. Of Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer het dit jaar wel waard wordt om te kopen,...

Uit de oude doos: een wheeliemaker die daadwerkelijk weet wat hij doet

Eindelijk een showpikkie met daadwerkelijke skills. We weten dat jullie het eigenlijk leuker vinden als ze gruwelijk hard op hun bek gaan, maar een beetje vakmanschap op zijn tijd is toch ook niet erg?

Junk tilt wildplassen naar een hoger niveau

Als drugsverslaafde in Amerika is de kans groot dat je geen dak boven je hoofd hebt. Laat staan een eigen wc of douche en dan kom je als junk op de meest creatieve ideeën.

Een ode aan Steve Irwin die 10 jaar geleden overleed

Steve Irwin, de prettig gestoorde Australische ADHD’er, liet gisteren 10 jaar geleden het leven tijdens de opnames van zijn documentaire “The Oceans Deadliest”. Naar verluidt doorboorde de staart van een giftige pijlstaartrog zijn borstkast en...

Picdump (854)

De lengte van een proefmonster in een veld aardappels wordt ook wel batsie genoemd. Goeie naam toch? Een batsie? Bijna net zo goed als de naam picdump!

Game: Max Savior

In Max Savior moet je eerst in het level de schakelaar omzetten om de deur te openen naar het volgende level. Vervolgens kan je, je avontuur vrolijk voortzetten.

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.