Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Filmtip: The Good, The Bad & The Ugly (1966)

3 films op een rij en jij mag kiezen, zoals elke week. Deze keer trappen we af met een absolute klassieker, namelijk de western The Good, The Bad & The Ugly (1966). Ja, een film die inmiddels 50 jaar oud is, maar nog niks van zijn kracht verloren...

Een heerlijke compilatie vol schoolfails

Op school zijn er honderden plekken om keihard te falen. Niet alleen qua cijfers, maar ook in de hal, de aula, op de sportvelden en tijdens scheikunde kun je fijn onderuit gaan. Deze compilatie bewijst dat nog maar eens.

Even genieten van een verzameling heerlijke billen

Op dagen als deze zie je in je normale leven veel te weinig billen. Niet veel aan te doen, maar wij krikken je kontjes-gehalte weer even lekker op met een fijne collectie achterwerken.

Gifdump (489)

Ja hoor, ook in het weekend blijven wij die heerlijke nieuwe en klassieke gifs posten. Daar kun je ver-gif op innemen. Ba-dumm tssssjjjj.

Zlatan: de grootste baas op de internationale velden

The man. The myth. The legend. Zlatan Ibrahimovic, de beste spits van de afgelopen tien jaar. Groot, sterk, snel en dodelijk in de zestien. Het mooie aan Zlatan is echter dat hij niet alleen fantastisch kan voetballen, maar ook nog de meest...

Dead Samurai

Dead Samurai is een combinatie van de beste 2D vechtgames als Mortal Kombat, Killer Instinct, Time Killers, Samurai Shodown en Street Fighter!

Filmtip voor de mens met bizarre humor: The brothers Grimsby

Een kleine snippet uit de film The Brothers Grimsby, de nieuwe film van Sasha Baron Cohen. Een tip voor alles en iedereen die wel van een absurde film op zijn tijd kan genieten: de fameuze olifantenscène.

De overtreffende trap van randomness in een nieuwe 4chancompilatie (3)

Als je een liefhebber van totale random internetfilmpjes bent dan hebben we weer een nieuwe compilatie voor je klaarstaan die je eigenlijk niet mag missen!

Eerste hulp bij ongelukken door Rémi Gaillard

De man die wél weet wat leuke pranks zijn is terug. Deze keer voorziet hij de gewone burger van wat eerste hulp bij de ongelukken die ze niet hebben.

Goedemorgen. Tijd voor wat epische schrijfskills

Deze keer geen kalligrafieprofessional, maar de computergestuurde robot AxiDraw die met het grootste gemak allerlei verschillende stijlen op het papier krijgt. Kopje koffie erbij en genieten maar.

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Ja hoor, het is weer zover: we mogen los! Ren dus naar de kroeg, laat je vollopen, doe rare dansjes, faal keihard tijdens diverse versierpogingen en moge de kater heftig zijn. Daar hebben ze per slot van rekening ibuprofen voor uitgevonden....

Picdump (783)

Lionel Messi verdient €1,30 per seconde en aangezien er 31.556.925,445 seconden in een jaar zitten, zal de familie Messi er inmiddels wel warmpjes bij zitten. Troost je met het volgende: Messi heeft nog nooit onze picdump gezien en jij wel.

Poll

Welke sport kijkt de Skoft het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.