Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

De reden dat je zo godsgruwelijk veel voor een blikje Red Bull betaalt

Red Bull, het adverstisingbureau dat ook af en toe een blikje energiedrank maakt, laat maar weer eens blijken dat er behoorlijk wat zaken lopen buiten het drankje om. Jaarlijks ontwerpen, produceren en inspecteren ze meer dan een miljoen Formule 1...

How its made: kipnuggets

Ze zijn al jaren onderwerp van idiote geruchten. De beroemde kipnuggets van McDonalds. Maar hoe worden ze nu eigenlijk gemaakt? We krijgen eindelijk het antwoord.

Game: Soccer champ

Soccer champ is een simpel en uitdagend spelletje dat je zowel singleplayer als met vrienden kunt spelen. Je verdient munten door wedstrijden te winnen die je vervolgens kunt inwisselen voor nieuwe teams en formaties. Wie wil er nou 60 euro betalen...

5-jarig kind leert zijn vader hoe hij een goede indruk op vrouwen maakt

Kijk pap, je zet ‘m op de handrem, drukt het gaspedaal dwars door de bodem en je laat de handrem los. Wacht, anders doe ik het wel even voor.

Stuiterkind op trampoline krijgt een gratis lesje natuurkunde

Best indrukwekkend hoor, die 83 front- en backflips, maar als je de volgende keer nou gewoon in de kooi blijft dan scheelt het je moeder weer een ritje naar de tandarts.

Hotssjeeeeéé het is weekend!

Flikker alles maar van je af, want het officiële startsein van het weekend is gegeven! Wil jij jezelf terugzien? Stuur je video via WhatsApp naar 06 - 28 28 69 21!

Franse Apple-hater slaat complete Apple Store kort en klein

Applefanboys zijn de meest hardnekkige fanboys die er zijn. Naast de Supreme-knulletjes dan. Blijkbaar zijn Apple-haters echter net zo fanatiek als de fans.

Picdump (873)

In de zin ‘ik gaf z’n quasi sexy vrouw acht bedlampjes’ komen alle letters van het alfabet voor. In het woord picdump niet, maar die zin levert dan ook geen leuke plaatjes. Een picdump wel.

Opgefokte python is niet gediend van selfie-makende Indiër

Kun je met je nieuwe vangst wel een beetje stoer gaan lopen te doen op Snapchat, maar misschien moet je eerst eens toestemming vragen voordat je die telefoon uit je broekzak trekt.

Voetganger op zebrapad is helemaal klaar met doorrijdende wielrenner

Veel van ons vinden wielrenners nogal irritant. Nou zijn wij in Nederland redelijk gewend aan het feit dat fietsers in het algemeen helemaal nergens meer voor stoppen, maar daar moeten de Britten nog even aan wennen.

Seksverhalen van Johan Derksen: het mysterie van de verdwenen bril

De verhalen van Johan raken nooit op. Als je zelfs al bij het zien van een bril al moet denken aan “die ene avond in de stripclub”, dan heb je gewoon te veel meegemaakt.

De Radio 2 Roast van Humberto Tan

Enige tijd geleden werd ons aller Irene Moors door de mangel gehaald en deze keer was het Humberto Tan die een lading stront van Martijn Koning over zich heen kreeg.

Opeens heb je het: je wordt massagetherapeut

Mocht je nog op zoek zijn naar een baan, dan hebben we een tip voor je. Haal je massagecertificaat en ga lekker billen masseren.

Je moet best veel knoppen indrukken om je F1-auto het circuit rond te krijgen

Je wist natuurlijk al dat het lang niet makkelijk is om een F1-auto de bocht om te krijgen, maar blijbaar zijn die gasten ook nog constant dingen aan het bijstellen tijdens het rijden. Nico Rosberg demonstreert even de overdaad aan werk.

Turkse gedetineerde veroorzaakt dikke chaos tijdens zijn verlof

Deze man besloot even maximaal te profiteren van zijn verlof. Even volle bak door de wijk en een paar autootjes aanrijden. En als de omstanders je dan proberen te stoppen; machette pakken. What. The. Actual. Fuck.

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd / SK•FT
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.