Timeline

Game: Sons of Guns

Houd je commandoteam zo lang mogelijk in leven!

Picdump (921)

Elke aflevering van Buurman & Buurman bestaat uit 11.500 foto’s. Zoveel halen wij natuurlijk niet met onze picdumps, maar toch doen we wel ons best. Vandaag staan er slechts 42 voor je klaar.

Deelneemster Slimste Mens (België) verklapt haar seksuele fantasiën

Heus wel een schattig meisje hoor, maar als de dag komt waarop zij een trio voorstelt dan weet je bij dezen wie haar ook op z’n hondjes gaat nemen.

Poolse vrouw wordt gered door een heldhaftige lantaarnpaal

Een geluk bij een ongeluk, beter kan je het niet omschrijven na het zien van deze beelden. Een Pools vrouwtje was net op weg naar de supermarkt om wat nieuwe Wodka in te slaan, maar dat kan ze waarschijnlijk vervangen voor wat schoon ondergoed.

Classic: deze chick is duidelijk ‘on fire’

Als je voor een stug publiek optreedt moet je altijd wat extra’s doen om ze te enthousiasmeren. Of je doos in de fik zetten nou het beste plan is wagen we te betwijfelen.

Vlogster in opleiding snapt nog niet helemaal hoe het werkt

Het is ook niet niks, een goede vlog maken. Komt heul wat bij kijken natuurlijk. Deze dame heeft het geluk dat ze er goed uitziet, want dat is de enige reden dat we bleven kijken namelijk. Volgende keer uit de buurt van het water blijven en een...

Schommel met kind in de fik, maar achterlijk schreeuw-wijf blijft gewoon filmen

Man man man. Weer zo’n typisch voorbeeld waaruit blijkt dat mensen het belangrijker vinden om te filmen dan te helpen. Want dan kan het op JoeToep natuurlijk. Maakt verder niet uit dat er een schommel (met kind) in de fik staat. Vooral blijven...

Opa speelt GTA en denkt nu dat hij een gangster is

Opa heeft iets te lang GTA gespeeld en denkt dat hij een badass is. Ach ja, neem het hem eens kwalijk…zo komt ‘ie tenminste buiten!

Liefhebbers van tatoeages komen weer volledig aan hun trekken (11)

Dat het een verslaving is hebben we natuurlijk al vaker kunnen zien. Maar we gaan er gewoon mee door natuurlijk. Tijd voor deel 11!

Vluchtstrookrijder wordt getrakteerd op een heerlijk portie karma

Ha! Wat is het soms toch fijn om te zien dat er zoiets bestaat als karma. Vooral in het verkeer is dit gewoon beter dan een orgasme. Mag best een keer gezegd worden toch? Deze keer is een vluchtstrookrijder in New Jersey flink de lul. Dumbass…

Achter de Wallen: de schoonmaker

Altijd leuk; een kijkje op de Wallen in Amsterdam. En dan ook nog een zes-delige serie. Boffen hoor. We starten met schoonmaakster Henny die iedere dag om 5:00 uur begint met haar werk: het schoonmaken van de peeskamers. Moet ook gebeuren, want je...

Golfbink wil roadragen maar druipt zonder resultaat af

Wat is het toch fijn als een aso zo nu en dan moedertje karma ontmoet. Zo ook deze klootzak die zijn geparkeerde auto voor een aankomende auto gooit en het niet kan hebben als er dan naar hem wordt geclaxonneerd. Of zijn we er toch weer ingetuind?

Wiel is er klaar mee en gaat even een pilsje pakken

“Luister, het is al vijf uur, dus voor mij zit de dag er nu wel op. Als jullie nog door willen is het prima, maar ik ga een biertje pakken. Ajo!”

MMA-bink mept in zijn teleurstelling een ringchick op haar muil

Deze meneer dacht dat hij had gewonnen, maar toen de scheidsrechters hem informeerde dat hij verloren had. Zorgde dat voor onvoorziene omstandigheden.

Uit de oude doos: Sinterklaas trakteert cameraman op een upskirtje

Nu de beste man toch weer richting Spanje is, kunnen we dit filmpje ook wel weer eens uit de oude doos trekken. Een mooi moment tijdens het Wereldkampioenschap voetbal waarin iemand graag met de Sint op de foto wilde. Waarschijnlijk heeft ‘ie ‘s...

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.