Timeline

Een ontspannen ritje tijdens een lichte sneeuwstorm in Polen

In Polen zeiken ze niet. Daar pakken ze gewoon de auto. Ook tijdens zo’n lullige code geel.

Gevalletje levensmoeheid 73: deze skiër is knettergek

Voor sommige mensen is gewoon skiën gewoon niet goed genoeg. Die moeten ook nog even hun leven in de waagschaal leggen tijdens hun skivakantie.

Zaalhockeyers rennen voor hun leven als het dak instort

We kennen het in Nederland niet echt, maar in het Tsjechische Ceska Trebova, stortte de 14e een sporthal in door de vele sneeuw op het dak. Dat betekent rennen voor je leven!

Wie wint als er een oorlog uitbreekt tussen Nederland en België

Stel dat er een oorlog uit zou breken tussen Nederland en België. Wie zou er dan eigenlijk winnen als er geen hulp van het buitenland zou komen? Oké wapens gereed, Game on!

Docutijd: DOOM Resurrected

Volg de makers van de nieuwe DOOM in hun enorme opgave: het opnieuw creëren van een iconische klassieker uit de gamingwereld.

Classic: man heeft absoluut geen wiet gerookt

De politie houdt een hele slimme gast aan en vraagt of hij wiet in zijn auto of bij zich heeft. Hoe haalt de politieagent het in zijn hoofd om hem hiervan te verdenken?

In het weekend wordt er lekker gebounced

Zoals je weet houden we op allerlei verschillende manieren van bouncen, maar dit blijft toch een van de favorietjes.

Bobby wil heel graag professioneel bokser zijn

Bobby legt ons uit wat boksen allemaal betekent. Boksen gaat over passie voor je sport hebben, inzet tonen, veel geld verdienen en heel veel sex hebben met lekkere wijven, oh en toewijding enzo. Mike Tyson komt ook nog even langs.

Engelse agenten aangevallen door man met de hamer

Engelse politieagenten uit het plaatsje Crawley willen een man aanhouden. Het verloopt allemaal niet heel soepel als de man de agenten aanvalt met een hamer. In Engeland laten ze vrouwen hysterisch schreeuwen, terwijl ze de man in Amerika al 40 keer...

Skoften protip: probeer geen op hol geslagen motorfietsen te vangen

Het was natuurlijk fakking epic geweest als het ‘em gelukt was, maar helaas is niet iedereen Captain America. Wij normale stervelingen falen gewoon tyfushard bij dit soort acties.

Waar een GoPro-camera eigenlijk voor is bedoeld

Al die extreme sporten en onderwater actie taferelen, waar de GoPro camera’s voor gebruikt wordt, zijn lang niet zo spectaculair en interessant als deze video. Lekker hypnotiserend zo in slowmotion.

Snowboarder overleeft lawine dankzij geweldige uitvinding

Een snowboarder komt plotseling in een lawine terecht. Gelukkig voor hem had hij een ‘Black Diamond Halo 28 JetForce Avalanche Airbag Pack’ om die zijn leven waarschijnlijk heeft gered. Prima uitvinding, maar hij maakt meer herrie dan mijn...

People are Insane 2016: de grootste gekkies van het jaar

Alle domme ideeën van het jaar samengevoegd in één compilatie. Ideaal voor op je brakke zondag.

Goedemorgen. Even wakker worden met Bob Ross (20)

Vandaag worden we wakker met de laatste episode uit seizoen 31(!) van “The Joy of Painting”. Kopje koffie erbij en je kater is binnen no time verdwenen!

Griezel wil zoveel mogelijk op een ‘Ken Doll’ lijken

John Dylan wil er alles aan doen om er zo nep mogelijk uit te zien. Niets mag zijn droom in de weg staan, zelfs niet de waarschuwingen over zijn gezondheid van artsen. Jonnyboy neemt regelmatig Botox-injecties en ‘fillers’ om zo zijn opvallende...

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.