Timeline

Een feestje vieren kan ook prima in je eentje

Het is toch lekker als je ook in je eentje lol kunt hebben? Daar zullen best veel mensen jaloers op zijn.

Commentator van Ziggo maakt etende dame belachelijk, heel Nederland boos

Albert Mantingh van Ziggo Sport was onderwerp van online verontwaardiging dit weekend. Hij maakte een grapje over een bolle dame met een donut en moest dat bekopen met online kritiek. Op twitter ging het los en Ziggo deed verwoede pogingen om alle...

Motormuis rijdt te hard en doet net alsof hij geen sirenes kan horen

Niet de soepelste actie. Deze meneer rijdt eerst als een idioot over de plaatstelijk landweggetjes (met een passagier), om vervolgens weg te knallen op het moment dat de sirenes aangaan.

Ideaal: nooit meer zelf je bed opmaken

Nooit meer je bed opmaken met het kickstarter product ‘Smartduvet’. Superhandig als je geen vriendin of vrouw hebt!

Docutijd - Hooliganrap: anthems, clubliefde en voetbalgeweld

Hooliganisme wordt door veel mensen niet begrepen. De jongens vinden dat ze door de media vaak verkeerd worden neergezet. Tegenwoordig heeft bijna elke voetbalclub een rap-anthem: een track die door jongens uit de supporterswereld is gemaakt. In...

Braziliaans dikkertje doet verwoede poging aan boord te komen

Een beetje beweging doet niemand kwaad en zeker niet als je zo zwaar bent als deze Braziliaanse dikzak. Als hij klaar is met zwemmen klimt hij met veel moeite aan boord en is hij als een kind zo blij, al is dit maar van korte duur.

Gifdump (514)

Een gifdumpje in het weekend, daar kan op zich niet zoveel verkeerd aan zijn. 24 stuks op je Sinterklaasbeeldscherm, gewoon omdat cadeautjes. Meer dumps checken? Dat kan hier.

Het bewijs dat vrouwen prima functioneren in de keuken

Kunnen ze wel beweren dat het seksistische praat is, maar sommige combinaties werken nou eenmaal een stuk beter dan andere.

Tijd voor een afkoelmomentje in het Russische Big Brother

Althans, we nemen gemakshalve maar even aan dat het een Big Brother-achtig programma is, want in Rusland lopen ze minstens een jaar of 15 achter. Maar goed, je kunt er nog veel meer over zeggen maar saai is het nooit. Blyat!

Wie vliegt er een rondje mee met de Zweedse piloot Malin Rydqvist?

Een Zweedse vrouw die je gratis naar alle plekken op de wereld brengt én ook de meest freaky yogastandjes kent. Wat wil je nog meer?

Australiër redt hond door kangoeroe in z’n gezicht te meppen

Wat zou jij doen als je in het het wild een kangoeroe tegenkomt die probeert een lief hondje z’n nek om te draaien? Juist, je twijfelt geen moment en klapt hem recht op z’n bakkes. Veel Australiësirisch gaat het niet worden vandaag.

Mensen zijn awesome: de vetste momenten van 2016

Normaal gesproken wordt er volop van leedvermaak genoten, maar soms (heel soms) is een compilatie van vette acties net zo mooi!

Uit de oude doos: altijd geestig als een Aziaat boos wordt

Een Aziatische Amerikaan die boos wordt is eigenlijk altijd wel grappig en daar word ik blij van. Dat vindt deze chauffeur blijkbaar ook; you Fuck you fuck!

Quiz: wat weet jij van de meest zieke dictators uit onze geschiedenis?

Een kennistest over de meest genadeloze en notoire dictators uit de geschiedenis. Er hebben er nogal wat rondgelopen, maar wij hebben even de grootste gekkies voor jullie verzameld. Stel je eens voor dat je onder hun regime zou moeten leven. Meer...

De Victoria’s Secret engeltjes doen een lekker stukje playbacken

Lip Sync of gewoon playbacken is geen kut aan. Je doet het waarschijnlijk omdat je weet dat je stem niet om aan te horen is en je verder weinig talent hebt. Toch heb ik mij geen minuut verveeld bij het zien van deze Lip Sync video van Bruno Mars. En...

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.