Timeline

Door de stad toeren op de motorkap

Je kan in Engeland natuurlijk een dubbeldekker bus nemen om een stad te bekijken, maar waarom zou je niet gewoon op de motorkap van een auto gaan liggen? Veel creatiever.

Dagje toeren met de motor

Een lekker dagje toeren met de motor is wat deze twee gasten dachten. Als je dan geen speciale motorkleren aan doet kan je wel verwachten wat er gaat gebeuren. Karma is a bitch.

Stoertje doet pakour

Sommige mensen zijn echt goed in parkour, dan is het leuk om te zien. Maar sommige mensen zijn er ook heel slecht in, dan is het misschien nog wel leuker om te zien.

Vreemde film scenes (2)

Ook vandaag hebben we weer wat vreemde film scenes voor jullie in de aanbieding. Ten eerste deze ontzettend sterke man met martial arts skills en ten tweede een man die wordt aangereden en als laatste deze Japanse filmscene. Wat een acteer talentjes!

Ventje gaat knock out

Vrijdagmiddag, het perfecte tijdstip om eens lekker te knokken op een afgelegen terrein. Jammer dat het gevecht zo kort duurt, maar wel een lekkere K.O.

Hotsjeeeeééé het is vrijdagmiddag

Hotsjeeeeeeéé! Het is vrijdagmiddag, de werkweek zit er weer bijna op en het komt met bakken uit de hemel. Hoe relaxed! Gelukkig gaan de dames weer lekker los en staat erodump ook weer voor je klaar. Knallen we verder met Dj Danny’s Hardcore...

Gevaarlijke escorte

Dit is hoe ze rollen in Oekraïne. Als ze een belangrijk iemand moeten vervoeren moet alles en iedereen daar voor wijken. Ook al brengen ze daar mee burgers van hun eigen land onnodig in de problemen.

Een vrouw van 498 kilo beschuldigd van moord

Nou kan ik mij voorstellen dat Mayra Lizbeth Rosales enigszins onzeker over haar lichaam is, maar nu wordt ze ook nog eens beschuldigd van moord op haar 2-jarig neefje. Het verhaal gaat dat ze uitgleed en met haar arm (boomstam) tegen het hoofd van...

Tihana Nemcic traint voetbalclub

Dit is weer eens wat anders dan Louis van Gaal of Frank de Boer. Dit is ex-miss Tihana Nemcic. Bij het Kroatische Viktorija Vojakovac FC zochten ze nog een trainer en hun oog viel meteen op deze dame. Ze speelde in het nationale vrouwen voetbal...

Hoe het wel moet: een hoekschop nemen

Onder het mom van: laten we het eens anders doen dan normaal, besloot dit elftal een hoekschop van te voren op zeer creatieve wijze in te studeren. En dat was niet voor niets...

Je moet kiezen (56)

In het kader van Dierendag houden we een steekproef waarbij je kunt kiezen uit 8 konijntjes die zich klaarblijkelijk al hebben klaargemaakt voor Halloween. Met wie zou jij wel eens willen trick or treaten?

Picdump (284)

De dag waarop Nederland weer lekker vast staat na 3 druppels water, de dag waarop je voorlopig beter geen zalm meer kunt eten, maar natuurlijk ook de dag van een nieuwe verzameling van plaatjes.

Weddenschap voor 1 dollar

Wat zou jij allemaal doen voor één dollar? Drie eieren op je hoofd kapot laten slaan? Een potje armpjedrukken? Of de leuning van de trap van de metro schoonlikken?

Poll

Wie is de coolste superheld?

De vraag die ons allemaal wel eens heeft beziggehouden: welke superheld is nou eigenlijk het coolst? Denk goed na, want deze vraag is veel belangrijker dan hij lijkt.

Mede mogelijk gemaakt door

arifje

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.