Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

De opvoedpolitie (18)

Het is inmiddels al bijna 2 jaar geleden, maar volgens mij is het weer de hoogste tijd om de opvoedpolitie in te schakelen om wat ouderbewijsjes in te leveren.

Twee vechtmachines in een epische strijd

Dit zijn nou van die beelden waarvan je later tegen je kleinkinderen kunt zeggen; ik was daar bij, ik heb ze gezien en het was epic. Graag gedaan.

WhatsAppen met de redactie

Heb je ook foto’s die absoluut in de Picdump moeten, video’s die iedereen gezien moet hebben of een andere een vraag of opmerking met betrekking tot de website? Mooi, kun je ze voortaan gewoon via WhatsApp sturen, want dat werkt tenminste lekker...

Picdump (213)

Soms zit het tegen, maar soms zit het ook mee. Deze week weer eens een lekkere lange picdump. I like.

Rondrijden in Azië: 100 crashes in 6 minuten

Een aantal van deze filmpjes heb je hier ongetwijfeld al eens voorbij zien komen, maar als je zo’n compilatie bekijkt dan kan je maar een conclusie trekken: altijd een taxi nemen.

Jenni in een Lamborghini

Mag deze blonde Jenni wel denken dat ze in een snelle auto zit, maar dan heeft ze nog nooit in Arifs Golfje II gezeten.

The Sense Of Flying

Als ik toch wat meer ballen had gehad dan is dat wingsuit vliegen toch nog wel iets dat ik ooit gedaan zou moeten hebben. Maarja, ik heb ze niet hé...

Het gevaar van bochten

Er zijn legio voorbeelden te vinden dat je bij een auto- of motorcrosswedstrijd beter niet in een bocht kunt staan, maar blijkbaar was deze cameraman dat eventjes vergeten. Dat geldt overigens ook voor skaters.

Gifdump (131)

Het is weer de eerste dinsdag van de week (ja, alweer) en dat betekent dat we wederom een leuke verzameling van bewegende plaatjes voor jullie hebben klaargezet. P.s. enigszins NSFW’ish.

Timing (17)

ti·ming de; v(m) de keuze vh juiste tijdstip.

Stevig windje buurman

Hoge bomen vangen veel wind zei mijn moeder altijd, maar als de wind maar hard genoeg is neemt ie genoegen met alle soorten en maten.

7 tegen 1

Dat een gevecht niet altijd eerlijk verloopt weet iedereen wel, maar om het nou met z’n zevenen op te nemen tegen een 17-jarige jongen is toch wel diep triest. Naar het schijnt zijn 2 personen inmiddels door de politie aangehouden. Laten we hopen...

Vrachtwagens vs treinen

Die onbewaakte overgangen vind ik altijd maar tricky, want echt goed naar links of rechts kijken gaat niet zo eenvoudig. Geloof dat deze vrachtwagenchauffeurs het wel met me eens zijn.

Shit Asian Dads Say

Dan is het nu tijd om lekker te generaliseren. Een korte compilatie van poep die Aziatische vaders zeggen. Starring Arifs vader.

Poll

Skoften onderzoekt: hoe lang duurt jouw kaksessie gemiddeld?

Laten we eerlijk zijn; niet iedereen is een kak-professional. Waar de één sneller dan zijn eigen schaduw kakt, bouwt de ander rustig het achtste wereldwonder omdat hij er gewoon even de tijd voor neemt. Wij vragen ons af, hoe lang duurt jouw gemiddelde kaksessie eigenlijk?

Trending
Games
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.