Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Gifdump (115)

Laten we deze dinsdag weer eens in stijl afsluiten met een nieuwe verzameling van geanimeerde gifjes. Als je overigens zelf nog een leuke gif hebt dan kan je hem hierrr uploaden.

Aanstormende acteertalenten

Als je een carrière als actrice ambieert doe je er goed aan zo vroeg mogelijk te binnen en zoveel mogelijk te oefenen. Vooral de basisprincipes moet je goed onder de knie krijgen. Zoals dood neervallen.

Zou je dr doen (316)

Haar pluspunten zijn wederom niet echt over het hoofd te zien, maar waarom blijven die ellendige lippen mij toch altijd achtervolgen?

Het recht in eigen hand nemen

Of het nou om die onbeschofte wildpoepers gaat of die vervelende motorrijders die met een rotgang over de weg knallen. Het is tijd om het recht in eigen hand te nemen, want enough is enough!

Goedemorgen. Tussendoortje iemand?

Arif had wel zin in een hartig tussendoortje en besloot zijn 8-potige kameraad naar binnen te werken. Beetje laffe actie Arif, snuiven was inderdaad een stuk spectaculairder geweest. Het is tenslotte dierendag.

Daar istie dan: het DJ kanaal

Het heeft even geduurd maar onder het mom van “beter laat dan nooit” presenteren we een nieuw kanaal: het DJ Kanaal. Snel en gemakkelijk te bereiken via www.skoften.dj. Leuke mixjes en nieuwe tracks voor hem en haar. Voor jong en oud. Voor blank en...

Plakken (51)

Bij gebrek aan beter kan je natuurlijk altijd ff Skoften TV of de uploads checken, maar je kan natuurlijk ook zelf voor wat input zorgen. Laat maar eens zien wat er op dit moment onder jouw CTRL-V verstopt zit. Andere leuke video’s, plaatjes of...

Zoete dames (4)

Deel 1, 2 en 3 hebben we een hele tijd geleden al gehad, dus het was de hoogste tijd voor wat nieuwe zoetigheid: deel 4 dus.

Timing (14)

Het is natuurlijk leuk om foto’s te verpesten, maar er zijn ook foto’s die qua timing zo geniaal zijn dat je ze gewoon lekker zo moet laten zoals ze zijn. Skills!

Skoften.net? Like!

Ruim 3000 mensen snappen het inmiddels (kudos daarvoor), maar blijkbaar een groot gedeelte nog niet. Even liken = veel voordelen. Private chats met Massie, naaktfoto’s van zijn moeder, informatieve updates over de site, maar ook pic- en gifdumps...

Meisjes doen lapdance

NIXMISSMEE vroeg zich af of dit nou lekker / sexy is? Zoals hij zelf al aangeeft: oordeel zelf...

Toeren als een baas

Als je geld wilt verdienen met je band moet je toeren. Dat betekent dat je de weg op moet. Letterlijk.

Poll

Waar gaat jouw zomervakantie 2016 naartoe?

Vanaf vandaag is heel Nederland in de vakantiestemming, dus dan rest ons alleen nog de vraag; waar gaan we dit jaar massaal naartoe?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.