Wat je absoluut niet mag missen Featured
Actueel

Gifdump (457)

gifdump

Wat is je weekend nou eigenlijk waard als je niet van een nieuwe gifdump hebt kunnen genieten? Weinig hè, dat dacht ik ook. Bij dezen 26 nieuwe gifs waar je blij van wordt. Of niet natuurlijk.

 • De grote kiekjes enquete

  kiekjes foto's platen enquete

  Even terug naar vorige week. Die kiekjes van het Ex Porn Star feest zijn natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daar zat meer achter. We hebben namelijk sinds kort een eigen fotograaf, die bereid is om voor jullie (ja jullie ja!), dikke...

 • De zomerhit van 2009 (3)

  zomerhit eva de... diggy dex fantastig...

  Het origineel staat hier al een aantal jaartjes op de pc, maar nu lijkt ook Diggy Dex de charme van het “Fantastig Toch” te hebben ontdekt. Zou dit hem dan wel worden?

 • Die goeie ouwe tijd

  overleden michael tijd jackson

  Nu de King of Pop er niet meer is, leek het me een goed idee om weer eens aandacht te besteden aan wat gouwe ouwe. Ik ga voor Thriller denk ik. Dump je eigen gouwe ouwe in de comments. Andere artiesten zijn natuurlijk ook welkom.

 • Zomerse kiekjes (46)

  kiekjes zomerse

  Soms moet je je pc gewoon even opschonen, anders wordt het ook maar zo’n ongeordend zooitje. Mocht je wat bekenden tegenkomen dan betekent het dat je hier te vaak rondhangt!

 • Haagse Hannes

  ado sjonnie tedo

  We kennen natuurlijk allemaal onze Haagse Sjonnie, maar in die stad achter de duinen lopen meer markante figuren rond. Zoals daar zijn; Hannes, Sjonef, Henkie…

 • Schatje, ik ben iets later thuis

  humor liften scary

  Schatje, je hoeft niet op me te wachten met eten vandaag, want ik ben wat later thuis. Ik moet namelijk liften.

 • Uit de oude doos: Koud biertje

  truc koud biertje

  Met deze temperaturen is een lekkere koude goud-gele-gersteknakker natuurlijk erg prettig. Mocht je geen koelkast in de buurt hebben dan is er altijd nog een handig trucje om toch aan je gerief te komen.

 • Natuur kiekjes (2)

  kiekjes natuur

  Mooie foto’s en close-ups van reptielen, insecten en andere beestjes doen het bij mij altijd wel goed. Laat ik die combinatie nou toevallig in de aanbieding hebben.

 • Bongo, the African warrior

  webcam humor warrior african

  Dames en heren, jongens en meisjes. Dit is Bongo. Bongo is een Afrikaanse strijder en hij vermoord mensen met zijn blote handen. Dat je het even weet.

 • Martial Arts op z’n hoogtepunt

  humor skills lol art

  En uiteraard is het weer familie van massie. Hij heeft de skills overduidelijk in de familie zitten en die gaan er waarschijnlijk ook nooit meer uit. Respect.

 • De zomerhit van 2009 (2)

  skoften zomerhit

  Ik moet zeggen dat er best goede suggesties  tussen zaten, maar toch hebben we besloten om zelf achter de instrumenten te kruipen. Ik zeg buma in ons zak zak!

 • Wallpapers (5)

  wallpapers

  Het heeft even geduurd, maar vandaag heb ik weer een nieuwe editie met een variëteit aan plaatjes voor op je bureaublad. Misschien dat er nog iets van je gading tussen zit.

 • Uit de oude doos: agentjes meppen

  rusland politie ruzie

  Kijk, in Amerika hoef je dat soort dingen natuurlijk niet te proberen. Daar taseren ze bejaarde mensen zelfs naar de grond. Nee, dit soort dingen gebeuren alleen in Rusland. Of Polen, wat het ook is. Oostblokkers de gekste!

 • Battle: Roker vs Roker

  hond kinderen battle roken

  Ok, een gezellige battle is het deze keer niet echt te noemen, maar het kan natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. Dus: wat is zieliger, de rokende koters of de hond die levensmoe is?

Laad meer topics

WEEK #30

WEEK #25

WEEK #20

WEEK #16

WEEK #11

WEEK #07

WEEK #04

WEEK #02

WEEK #01

WEEK #52

WEEK #51

WEEK #50

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.
Bekijk alle video's

Linktip & contact

Heb je een vraag, opmerking, klacht of gewoon een goede linktip? Stuur ons een mail en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Sociaal

Volg Skoften ook op en !

WhatsApp

Heb je een interessante video of foto waar we iets mee moeten doen? Voeg ons toe op WhatsApp: 06 28 28 69 21!

Vrienden

Fail.nl Trending.nl Biertijd xMissy

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, of notificatie per mail zodra er een nieuw topic geplaatst wordt.

Top