Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Massie’s vriendin vindt het erg grappig allemaal

En als zij iets leuk vindt dan kan iedereen meegenieten. Sexy hoor.

Het was weer gezellig tijdens Black Friday

Black Friday is een speciale dag voor de Amerikanen. Het wordt beschouwd als een heuse feestdag en de meeste Amerikanen zijn dan ook vrij van hun werk met slechts één doel: shoppen. Rustig shoppen zat er alleen niet in want het linkse hippietuig...

Lekker muziekje dabei?

Het weekend staat bij de meeste mensen voornamelijk in het teken van muziek, drank en viezigheid. Aan drank kunnen we je niet helpen en viezigheid dump je maar in de comments, maar een paar lekkere platen is zo geregeld. Er is weer een boel spul...

Trickshot battle: Down Under

We zagen onlangs al de eerste Basketbal vs frisbee battle, maar deze keer gaan we helemaal Down Under voor nog meer nieuwe tricks.

De auto- en motorshow

en afsluitend zal een van de motorrijders nog een dubbele frontflip uitvoeren zonder zijn motor te gebruiken. Nou, keurig hoor.

Philizz Video Yearmix 2011

Het duurt nog een ruime maand, maar de eerste video jaarmix van 2011 is al een feit. Lijkt mij een uitstekende opwarmer voor de vroege vrijdagavond.

Volautomatische garagedeur

Als we het dan toch over 4.0 dingen hebben dan kan deze er ook nog wel bij: een volautomatische garagedeur met een high-end IPF filterdetectiemodule. Hoef je dus nooit meer van je motor te stappen. Twee keer toeteren en hij gaat open!

EXOdesk: handig of niet?

Het ziet er natuurlijk wel lekker 4.0 uit, maar of het ook echt handig is?

Simultaal nietjes schieten

Een nietje is een pennetje van afgeplat metaaldraad met daarin twee hoeken van 90 graden, waardoor het een lange zijde met twee kortere pootjes wordt. Een nietje wordt gebruikt als bevestigingsmateriaal. De term werd vroeger ook wel gebruikt voor...

WTF pics (6)

Naast allerlei grappige plaatjes, kom je ook regelmatig pics tegen waarvan je denkt WTF? Juist ja, oftewel WTF pics nummertje 6. Niet haten op de classics.

Geil hert valt op blondjes

Bah. Viespeuk. En dat ook nog in het openbaar. Kan iemand de dierenpolitie even bellen? Dit is pure aanranding.

Massie is claustrofobisch

En dat betekent dat je hem niet in kleine ruimtes moet opsluiten, want dat gaat meestal ten koste van de deur.

Demotivationals (40)

Het was weer wat sprokkelwerk, maar we hebben er weer een nieuwe verzameling van onderschriften uit weten te persen. Hoezee!

Poll

Wat drink je liever: Pepsi of Coca-Cola?

Afgezien van de eigen merken zijn er eigenlijk maar twee échte merken cola. Maar welke is de lekkerste? Pepsi of Coca-cola?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.