Skoften.net Skoften.net

Video of foto insturen?
Upload 'm hier!
Timeline

Foto’s Pinkpop 2011

Nog heel even geduld en dan kunnen jullie genieten van een mooie fotoreportage van Pinkpop 2011 dat op dit moment plaatsvindt in Landgraaf. Voor nu alvast een kleine teaser. Houd de site dus in de gaten!

Handig: Schredder die alles vernietigt

Het is alleen een beetje jammer dat er geen arm in gaat. Maar goed, toch handig voor in de kelder…

There I fixed it (9)

Wederom een nieuwe verzameling van creatieve oplossingen als je ff geen cent te makken hebt. Iemand van jullie al eens iets van dit uitgevoerd?

September Sessions

“With the crew in France, mostly, in September. 1 GoPro, 1 big dumb suit, and a few days in the mountains. Base-book.com, bitches!” (via)

Upskirts op zondag

Achja, moet kunnen toch zo op zondag? Een setje dames die per ongeluk dan wel opzettelijk hun rokjes de vrije hand geven. Hoe obsceen!

Mortal Combat flipbook

Na Sonic is het nu tijd voor een nieuwe homemade animatie: Mortal Combat!

Zijn enige vriend is elektriciteit

Er zijn mensen die niet zo heel veel vrienden hebben, maar ik moet zeggen dat de enige vriend van deze man toch wel een hele stoere is. Edit: dit kan natuurlijk geen toeval zijn.

Arif is een viespeuk

Wisten we natuurlijk al jaren, maar eindelijk is het bewijs ook eens op camera geleverd. Die man heeft gewoon geen gêne.

Hallo, mag ik jouw volgen?

Om duidelijk te maken dat het online leven best een beetje vreemd is besloot deze vent een paar dingen dingen in het echte leven toe te passen.

Pssst waar luister jij naar?

Iedereen vraagt zich wel eens af: Waar luisteren mensen nou precies naar als ze hun mp3-speler aan hebben staan. Deze dude besloot de straten van Stockholm op te gaan en het de mensen te vragen.

Poll

Welke sport kijkt de Skoft het liefst?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.