Timeline

Opmerkelijke feitjes (4)

Het zijn niet allemaal stuk voor stuk feitjes, maar toch denk je bij de meeste dingen: hmm ja, dat is inderdaad zo.

Ondertussen op de parkeerplaats

Wat is er nou mooier om na een dagje gezelligheid de avond nog even goed af te sluiten met je vrouwtje op de parkeerplaats? Juist niets! Hoppatééé!

Crash compilatie van de week

Ding dong. Bij de volgende toon is het 4 uur, tijd voor een bakkie soep shitload aan verkeersongevallen. Goed om te zien dat met de komst van de dashcam het alleen maar duidelijker is geworden dat sommige mensen echt niet geschikt zijn om aan het...

Zou je dr doen (355)

Iets te veel roze, iets te veel goud en natuurlijk iets te veel wenkbrauwen. Zou je dr desondanks doen?

Ken Block: Gymkhana Five

Als je van een beetje driften houdt dan ben je ongetwijfeld wel bekend met meneer Ken Block block. Onlangs verscheen al de eerste preview, maar nu is Gymkhana Five daadwerkelijk te bekijken. Kunnen wij ook natuurlijk.

Op je smoel gaan voor de camera

Zoals je moeder vroeger altijd zei: let op waar je loopt en til je voetjes netjes op! Heeft deze kerel niet echt meegekregen denk ik.

Moeder natuur zegt hallo

Wat nou honkballen. BAM. Terug de duck-out in mensen. Dit is niet jullie planeet.

Verderop heeft het geregend

Of ik Piet Paulusma ben? Mwah verre van eigenlijk, maar zo te horen komt er wat water deze kant op.

Picdump (259)

Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het is in ieder geval tijd voor een nieuwe verzameling van plaatjes die we de afgelopen dagen zijn tegengekomen.

Tsonga ontvangt een gratis nuttshot

We zagen laatst dat het niet zo fijn is om een tennisbal tegen je oog te krijgen et 189 kilometer per uur, maar op je edele delen is ook niet erg fijn.

There I fixed it (18)

Pure armoede of je reinste genialiteit? Een ding is wel zeker, de mensen die dit soort dingen bedenken ontbreekt het in ieder geval niet aan creativiteit!

De Klusjesmannen: Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen ‘car tunen’ als de beste. Geniaal of rete irritant, roept u maar?

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.