Skoften.net Skoften.net

Timeline

Classic: hoeveel politieagenten heb je nodig om een pickup te vangen?

In de categorie overkill brengen wij vandaag met gepaste trots: deze politieachtervolging in het slaperige Harris County. Deze hillbilly wordt achtervolgt door de ‘Murikaanse hermandad en die pakken even uit. Tellen jullie even mee?

Dikkerdje Hulk-smasht pestkop keihard tegen de vlakte

Het blijft mooi om te zien, pestkoppen die keiharde klappen krijgen van hun slachtoffer. Zo ook hier, waarbij de bully mokerhard tegen het beton wordt gesmeten. HULK….. SMASH!

Virtualreality-Pong kan zo de nieuwe Olympische sport worden

Nee natuurlijk heb je geen zin om jezelf uit te moeten leven op een squashbaan of in een fitnesscentrum. Daarom wordt het tijd dat VR-Pong (ja, het is eigenlijk Tron maar voor ons blijft het gewoon Pong) gauw uitkomt, dit ziet er namelijk geniaal...

Livestreamer vergeet zijn stream te stoppen tijdens zijn fapsessie

Je hebt twee types mensen: mensen die eerlijk toegeven dat ze masturberen en fokking leugenaars. Deze gamer/livestreamer overdrijft alleen een beetje. Hij zet zijn stream niet uit als hij klaar is en begint aan zijn dagelijkse fapsessie. Met...

Josje Huisman (K3) en haar (té) sexy Instagramfoto

Josje Huisman is gestopt met K3. Ze had geen zin meer in schreeuwende kinders en ook geen zin meer in Gert met zijn wurgcontracten. Op het moment dat ze moest bijtekenen voor nog een aantal jaar koters en kinderachtige liedjes was haar moment om...

Meisje wordt “mollig” genoemd en verandert binnen een jaar in een fitnessmodel

Wat een beetje doorzettingsvermogen al niet kan doen. Deze dame kreeg te horen dat ze mollig was en besloot iedereen even op hun plaats te zetten. En zo veranderde Rafaela Ravena, 23, binnen een jaar in een afgetraind fitnessmodel. PS. Er zit...

Dronken opa’s op de vuist in Bulgarije

Drank en oude mannen gaat niet altijd goed samen. We kennen allemaal wel iemand die niet altijd even vrolijk dronken wordt en hier vinden we er drie op dezelfde plek. COME AT ME BRO!

Picdump (766)

De staart van een kat bevat 10% van de botten in het totale kattenlichaam. Geen idee wat je met dat weetje moet, maar je weet het nu wel. Wat je ook weet, is dat er een nieuwe picdump is.

Purbalds

Verzamel de sterren en houd al je characters in leven.

Mark Tesi brengt ons Miss Reef in 1000 glorieuze frames per seconde

Als jullie denken dat we dit filmpje alleen maar hebben gepost omdat er lekkere wijven in zitten, zou je best wel eens gelijk kunnen hebben, maar de regie is ook oprecht heel gaaf gedaan. Deze man weet wel van wanten (en bikini’s).

Je moet kiezen: Marianne Thieme of Fleur Agema

Vandaag staan centraal Marianne Thieme en Fleur Agema. Partij voor de Dieren versus Partij voor de Vrijheid. 44 versus 39 jaar. De opdracht: maak een keuze. Wie heeft je voorkeur? Even los van inhoud natuurlijk, want dat is niet relevant hier.

De wereld zit vol met leugens!

Kun je dan helemaal niks of niemand meer vertrouwen? Als we deze foto’s moeten geloven, dan zit er niks anders op dan een aluminiumfolie hoedje te maken en onder de grond te gaan wonen.

Fastfood / overheerlijke websnacks om te smikkelen

  • Een baan voor mannen met ballen: hoogspanningskabelonderhoud
  • Zo, die zijn goed met vaten
  • Ashley Cole pakt twee keer geel binnen een minuut
  • Rus print een huis in 48 uur
  • Ongevraagd het haar van je vriendin afknippen betekent einde relatie
fastfood kanaal

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.

Skof.ten Sloop.ser·vice (de; m; meervoud: sloopservices)

Gratis service van de gelijknamige website die als doel heeft de week op een volwaardige manier door midden te hakken.
  • Breek de Week (23)
  • Breek de Week (22)
  • Breek de Week (21)
  • Uitzendinggemist: Breek..
sloopservices
Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Partners
Trending / Fail / xMissy / Biertijd
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Top
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen en zo. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.