Timeline

De overtreffende trap van randomness in een nieuwe 4chancompilatie (5)

Op zich staan de Coubcompilaties redelijk bekend om hun randomness, maar er is natuurlijk altijd een overtreffende trap: de 4chan-compilaties.

De grote Sinterklaascompilatie van 2016

5 december. Laatste kans om nog wat aandacht te besteden aan de Goedheiligman. Daarom even een compilatie van alle Sinterklaasfilmpjes die de revue passeerden dit jaar.

Omdat het stervenskoud is: Ireland Baldwin in bikini

Het is koud mensen. Dus is het tijd voor een stukje escapisme. Een mooie vrouw in een bikini, want waarom niet? En geloof het of niet, dit is de dochter van Alec Baldwin.

Een feestje vieren kan ook prima in je eentje

Het is toch lekker als je ook in je eentje lol kunt hebben? Daar zullen best veel mensen jaloers op zijn.

Commentator van Ziggo maakt etende dame belachelijk, heel Nederland boos

Albert Mantingh van Ziggo Sport was onderwerp van online verontwaardiging dit weekend. Hij maakte een grapje over een bolle dame met een donut en moest dat bekopen met online kritiek. Op twitter ging het los en Ziggo deed verwoede pogingen om alle...

Motormuis rijdt te hard en doet net alsof hij geen sirenes kan horen

Niet de soepelste actie. Deze meneer rijdt eerst als een idioot over de plaatstelijk landweggetjes (met een passagier), om vervolgens weg te knallen op het moment dat de sirenes aangaan.

Ideaal: nooit meer zelf je bed opmaken

Nooit meer je bed opmaken met het kickstarter product ‘Smartduvet’. Superhandig als je geen vriendin of vrouw hebt!

Docutijd - Hooliganrap: anthems, clubliefde en voetbalgeweld

Hooliganisme wordt door veel mensen niet begrepen. De jongens vinden dat ze door de media vaak verkeerd worden neergezet. Tegenwoordig heeft bijna elke voetbalclub een rap-anthem: een track die door jongens uit de supporterswereld is gemaakt. In...

Braziliaans dikkertje doet verwoede poging aan boord te komen

Een beetje beweging doet niemand kwaad en zeker niet als je zo zwaar bent als deze Braziliaanse dikzak. Als hij klaar is met zwemmen klimt hij met veel moeite aan boord en is hij als een kind zo blij, al is dit maar van korte duur.

Gifdump (514)

Een gifdumpje in het weekend, daar kan op zich niet zoveel verkeerd aan zijn. 24 stuks op je Sinterklaasbeeldscherm, gewoon omdat cadeautjes. Meer dumps checken? Dat kan hier.

Het bewijs dat vrouwen prima functioneren in de keuken

Kunnen ze wel beweren dat het seksistische praat is, maar sommige combinaties werken nou eenmaal een stuk beter dan andere.

Tijd voor een afkoelmomentje in het Russische Big Brother

Althans, we nemen gemakshalve maar even aan dat het een Big Brother-achtig programma is, want in Rusland lopen ze minstens een jaar of 15 achter. Maar goed, je kunt er nog veel meer over zeggen maar saai is het nooit. Blyat!

Wie vliegt er een rondje mee met de Zweedse piloot Malin Rydqvist?

Een Zweedse vrouw die je gratis naar alle plekken op de wereld brengt én ook de meest freaky yogastandjes kent. Wat wil je nog meer?

Australiër redt hond door kangoeroe in z’n gezicht te meppen

Wat zou jij doen als je in het het wild een kangoeroe tegenkomt die probeert een lief hondje z’n nek om te draaien? Juist, je twijfelt geen moment en klapt hem recht op z’n bakkes. Veel Australiësirisch gaat het niet worden vandaag.

Mensen zijn awesome: de vetste momenten van 2016

Normaal gesproken wordt er volop van leedvermaak genoten, maar soms (heel soms) is een compilatie van vette acties net zo mooi!

Poll

Wat is eigenlijk jouw favoriete chipssmaak?

Een ontzettend makkelijke vraag die wellicht een stuk moeilijker te beantwoorden is, maar we gaan het toch proberen. Wat is de beste chips ooit?

Mede mogelijk gemaakt door

arif

massie

W. Ortel

Foots
Contact
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.